Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Kallenkote

Met een opstalverzekering in Kallenkote – alias woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw woning die ontstaan zijn door situaties als brand, blikseminslag, ontploffing, aanrijding en aanvaring. Opstal heeft betrekking op alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Denk dan aan de hal, maar ook het plafond. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Hoe waardevol is je huis voor jou? Aan de hand van onze vergelijker vergelijk je snel alle belangrijke opstalverzekeringen van populaire assuradeurs zoals o.a. Univé, ASR Verzekeringen of London Verzekeringen op service en prijs. Je woonadres heeft invloed op de premie. Ontdek de goedkoopste polis in Kallenkote, gemeente Steenwijkerland, Overijssel.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteSteenwijkerland
Regionummer0521 (+31521)
Aantal inwoners 43333
Postcodegebieden8345
BuurtenStad-Steenwijk
Plaatsen in de omgevingverzekering-onna, opstalverzekering-steenwijkerwold, polis-de-pol, verzekering-marknesse, woonhuisverzekering-marknesse en marijenkampen
opstalverzekering-kallenkote

Online woonhuisverzekering vergelijken in Kallenkote, maart 2023

Zo’n woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Denk aan schades veroorzaakt door wateroverlast, inbraak, diefstal, blikseminslag. Belangrijk: Deze module verzekert alleen datgene wat vastzit aan de woning. Onder andere de gang. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (met deze polis ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken zoals haardroger of een defecte TV). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Kallenkote? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Modules: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Claims: Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Meningen: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Prijzen: Hoe duur is de polis per maand?
 • Eigen risico: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
Als je de opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Kallenkote, dan is het slim om niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Kallenkote. Als je te maken hebt met schade in de woning (zoals bijv. door inbraak en diefstal, olie, rook en roet, brand of explosie, schroeien of smelten), dan horen met name de schade-uitkeringen en helpdesk uitstekend te werken. Via de vergelijkingssoftware kan je hier zelf achter komen. De prijzen van verzekeringsmaatschappijen zoals Nationale Nederlanden en Univé zitten maandelijks tussen €5 en €14,25. Voer in de bovenstaande vergelijker eerst jouw wensen in, vergelijk de tarieven, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Middels deze techniek heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: Nederlanden van Nu opstalverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  Begin met jouw geboortedatum, postcode (8345) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat belangrijk is: kenmerken huis, of je huis van steen of hout is gebouwd, oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Details van het huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en de mate van afwerking.

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je treft vervolgens de verkrijgbare opstalverzekeringen die rijmen met jouw wensen.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen is online binnen 5 minuten geregeld.

Wat kost een opstalverzekering?

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Kallenkote? De doorsnee polissen zitten maandelijks tussen €6,25 – €13,25. De exacte premie is iets wat per woning weer anders is. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Bouwjaar
 • Omgeving
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg vind ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor woningen in Kallenkote? Het is simpel: gebruik onze vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, selecteer de modules, vergelijk de prijzen en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Jij kan woonpakketten vinden als FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid) of Turien & Co Inboedelverzekering Premium. Liever laten adviseren? Ga dan naar een verzekeringsadviseur in Kallenkote.

Vergelijk alle polissen

Zelf de beste opstalverzekering in Steenwijkerland afsluiten? Bekijk de meest populaire of goedkoopste maatschappij voor regio 8345.

Veel gekozen woonverzekeringen in Overijssel in maart 2023

 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • ZLM Inboedel
 • Univé Inboedelverzekering (AR)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Premium
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • ANWB Woonpakket Plus

Extra voordeel met een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Wat in de regel aanbevolen wordt is beide polissen onder te brengen bij eenzelfde partij. Wanneer we spreken van schades in of rondom jouw woning kom je niet in onenigheid over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Pakket-voordeel
 2. Contact met 1 partij
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. 1 duidelijke factuur
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
Er bestaan nog een aantal dekkingen die samen te voegen zijn. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de reis- rechtsbijstand en autoverzekering in de regel in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Andere mogelijkheden zijn: ongevallenverzekering, brommerverzekering, huisdierenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, motorverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

Een allrisk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en staat paraat bij vrijwel elke soort schade. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Voorbeelden zijn vandalisme, schade door olie, rook en roet, diefstal, brand of blikseminslag, brand of explosie, een flinke storm (vanaf windkracht 7), olie, rook en roet. Niet vergeten: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schades als gevolg van aardbevingen, oorlogsgeweld, overstromingen, slecht onderhoud of grondwater in de woning, storm en wind onder de windkracht 7, ongedierte of schimmel, bevroren leidingen, rook en roet uit open haard en schade aan het glas of de fundering zit vaak niet inbegrepen. Onderstaand ontdek je nuttige details over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Daarom vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Heb je panelen op een huurwoning? Ook dan kan je ze verzekeren aan de hand van het huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is vaak weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Glasschade veroorzaakt door bijv. een ontploffing of storm is vaak inbegrepen. Echter, een ongeluk zoals een bal door de ruit valt niet onder de opstalverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Garage of bijgebouwen
  Jouw tuinhuisje, volière, schuur, garage en opzichzelfstaande hokken zitten in de meeste opstalverzekeringen. Tip van de specialist: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Diverse aanbieders stellen beperkingen aan het aantal M2 voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. Veel verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij schade in de tuin aan zaken als bestratingen. Mogelijk heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Relevant in wijken zoals: Stad-Steenwijk, Oldemarkt, Kalenberg, Kuinre, Blankenham, Scheerwolde, Vollenhove, Sint Jansklooster, Heetveld, Belt-Schutsloot, Wanneperveen, Dinxterveen, Giethoorn-Zuid, Giethoorn-Noord, Dwarsgracht, Blokzijl.

‘Mijn woning in goede handen

C. de Jonge, Kallenkote (maart 2023)