Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Bunnik

Aan de hand van een opstalverzekering in Bunnik – ook wel woonhuisverzekering – verzeker je schades aangaande een huis als gevolg van onder andere diefstal, storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast, schade door olie, rook en roet. Met opstal bedoelen we de aspecten die muurvast aan het huis zitten. Denk dan aan de waterafvoer, maar ook jouw kookplaat. Het is geen vereiste, maar vaak wel een goed idee. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Hoe waardevol is je huis voor jou? Door middel van ons vergelijkscript vergelijk je online de best beoordeelde opstalverzekeringen van gevestigde aanbieders zoals bijv. ZLM, Aon Direct of nowGo op premie en dekking. Premies variëren per postcode. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Bunnik, gemeente Bunnik, Utrecht.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieUtrecht
GemeenteBunnik
(Regio) nummer030 (+3130)
Aantal inwoners 14773
Postcodes3703
WijkenBunnik
Naburige plaatsenverzekering-Brunssum, opstalverzekering-Asten, polis-Zutphen, verzekeringspakket-Tholen, Breda en woonhuisverzekering-Boxtel
opstalverzekering-bunnik

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Bunnik, maart 2023

Een woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Denk aan schades veroorzaakt door storm (vanaf windkracht 7), aanrijding en aanvaring, diefstal, brand. Belangrijk: Deze polis dekt enkel een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Bijvoorbeeld de isolatie. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (met deze polis krijg je een uitkering voor “losse” spullen als verzamelingen of een defecte computer). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Bunnik? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Modules: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Claims: Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Beoordeling: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Prijs: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Vrijwillig eigen risico: Hoe hoog is het eigen risico?
Als je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Bunnik, is het handig niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Bunnik. Op het moment dat je schades in huis hebt veroorzaakt (zoals bijv. door schroeien of smelten, vandalisme, wateroverlast, olie, rook en roet), dan dienen in het bijzonder de schadeafhandeling en dekkingen uitstekend te werken. Middels de vergelijkingssoftware vind je direct uit welke optie bij je past. De prijsstelling van verzekeraars als Delta Lloyd en ASR Verzekeringen liggen tussen de €8,75 en €10. Vul hierboven welke modules je minimaal wilt afsluiten, bereken de premie, en vergelijk pas hierna op prijs. Op basis daarvan heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: InShared dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Basisgegevens invullen

  Als eerst vul je de geboortedatum in, postcode (3703) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Gegevens over de woning

  Benodigde info: type woning, bouwconstructie (dak), woonoppervlakte / aantal ruimtes en bouwjaar woning.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Specificeer type keuken, badkameren type afwerking (luxe of normaal).

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je treft hierna de beschikbare woonhuisverzekeringen die overeenkomen met jouw filters.

 5. Polis afsluiten via internet

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen regel je snel via het internet.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Bunnik? De modale verzekeringen variëren tussen de €6 en €11,25. De exacte premie is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Bouwdatum
 • Omgeving
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg check ik een voordelige woonhuisverzekering voor woningen in Bunnik? Het is simpel: klik meteen door naar de vergelijker. Beantwoord de vragen, kies de gewenste dekking, check alle kosten, en neem het beste aanbod. Voorbeelden van pakketten zijn Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid) en Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk. Wil je er een expert naar laten kijken? Bezoek eens een verzekeringsadviseur in Bunnik.

Vergelijk opstalverzekeringen

Direct de beste opstalverzekering in Bunnik afsluiten? Check de beste of laagst geprijsde polis voor postcode 3703, 3704, 3980, 3981.

Actuele woonverzekeringen in Utrecht in maart 2023

 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)
 • Univé Inboedelverzekering (AR)
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering
 • ANWB Inboedelverzekering
 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair
 • Aegon Opstal Basis
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • InShared Opstalverzekering

Nog meer korting met een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Wat wij aanraden is beide polissen te regelen bij 1 partij. Wanneer we spreken van schades in of rondom jouw woning vormen er geen meningsverschillen over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Pakket-voordeel
 2. Een contactpersoon
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. Grip op de kosten
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
We onderscheiden nog een aantal dekkingen die jij kunt aanklikken. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Maar ook zit de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering in de regel in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Andere mogelijkheden zijn: overlijdensrisicoverzekering, brommerverzekering, huisdierenverzekering, caravanverzekering, motorverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

De populaire allrisk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en biedt garantie voor bijna elke soort van schade aan je huis. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Denk dan aan inbraak, wateroverlast, brand, diefstal en schroeien of smelten, wateroverlast, blikseminslag, olie, rook en roet. Goed om te weten: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schade ontstaan door slecht onderhoud, overstromingen, constructie- of installatiefouten, atoomkernreacties of storm en wind onder de windkracht 7, ongedierte of schimmel, rook en roet uit open haard, bevroren leidingen, vocht dat door de muren komt en fundering- of glasschade wordt in de regel niet afgedekt. Onderstaand tref je handige info over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Zodoende vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Heb je een huurwoning? Dan kan je zonnepanelen verzekeren via het onderdeel huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is doorgaans overbodig.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door iets als een ontploffing of storm wordt meestal gedekt. Maar, een ruit die perongeluk wordt ingegooid valt niet onder de woonverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Bijgebouw / garage
  Een schuur, garage, tuinhuisje, overkapping en losse gebouwen worden gewoon meeverzekerd. Tip van de specialist: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Sommige aanbieders stellen een limiet voor toegestane M2’s voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Plenty verzekeraars dekken de kosten van schade in de tuin aan zaken als straatwerk. Soms is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Handig als je woont in wijken als: Bunnik, Odijk, Werkhoven.

‘Voor een paar euro extra een veel completere verzekering

Familie. de Wit, Bunnik (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente