Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Bunschoten

Door middel van een opstalverzekering in Bunschoten (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker je schades m.b.t. de woning die ontstaan zijn door zaken als aanrijding en aanvaring, diefstal, inbraak, blikseminslag. De term opstal betekent; alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Een voorbeeld is de keuken, maar ook het leidingwerk. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar wel voor huizenbezitters wel aantrekkelijk. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Met onze vergelijktool vergelijk je direct de best beoordeelde opstalverzekeringen van erkende verzekeraars zoals o.a. Huis In Eén Verzekeringen, Centraal Beheer of nowGo op modules, flexibiliteit en prijs. Tarieven wisselen per postcodegebied. Ontdek de goedkoopste polis in Bunschoten, gemeente Bunschoten, Utrecht.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieUtrecht
GemeenteBunschoten
Netnummer033 (+3133)
Bewoners 20823
Postcodegebied3750
WijkenWijk
Plaatsen in de buurtverzekering-Bunnik, opstalverzekering-Brummen, polis-Alphen aan den Rijn, verzekeringspakket-Westerwolde, Brielle en woonhuisverzekering-Breda
opstalverzekering-bunschoten

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Bunschoten, maart 2023

De woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Dat kan gaat om schade door wateroverlast, schade door olie, rook en roet, blikseminslag, vandalisme. Let op: Deze verzekering sluit je af voor alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Onder andere de isolatie. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (aan de hand hiervan dek je de losse bezittingen afzoals droogtrommel of een defecte TV). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Bunschoten? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Voorwaarden: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Claims: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Meningen: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Prijs: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Hoe hoog is het eigen risico?
Vanaf het punt dat jij de opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Bunschoten, is het aan te raden om verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Bunschoten. Wanneer je schades in huis hebt veroorzaakt (bijvoorbeeld door een omgevallen boom, inbraak en diefstal, schroeien of smelten, een flinke storm (vanaf windkracht 7)), dan behoren in het bijzonder de schade-uitkeringen en helpdesk picobello voor elkaar te zijn. Dankzij ons vergelijkscript bekijk je heel snel de mogelijkheden. De maandelijkse premies aanbieders als Nationale Nederlanden en ASR Verzekeringen variëren tussen de €8,75 tot €10,75. Voer in de basis in waaraan de verzekering moet voldoen, bekijk de kosten per maand, en vergelijk pas hierna op prijs. Op die manier heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: Interpolis dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, regio (3750) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Gegevens over de woning

  Wat je moet invullen: soort woning, materiaal van jouw woning en constructie, oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en opleverdatum van de woning.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en de algehele afwerking van het huis.

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je treft hierna de actuele polissen op basis van jouw zoekopdracht.

 5. Online afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen is online binnen 5 minuten geregeld.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Bunschoten? De modale verzekeringen schommelen tussen €7 – €13,5. De hoogte van de premie is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Deze factoren zijn van belang:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Herbouwwaarde
 • Opleverdatum
 • Postcode
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe bekijk ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor mijn huis in Bunschoten? Het is simpel: klik meteen door naar de vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, selecteer de modules, vergelijk de prijzen en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Jij kan woonpakketten vinden als Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk) of juist EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk). Wil je er een expert naar laten kijken? Breng dan een bezoek aan een verzekeringskantoor in Bunschoten.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Zelf de beste opstalverzekering in Bunschoten afsluiten? Check de meest populaire of gewoon een goedkope verzekeraar voor postcodegebied 3750, 3751, 3752.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Utrecht in maart 2023

 • ZLM Opstalverzekering
 • Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)
 • Univé Opstalverzekering (EUG)
 • Lancyr Woonhuisverzekering
 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Ditzo Woonverzekering (Allrisk)

Extra voordeel met een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Wat in de regel aanbevolen wordt is een combinatie van deze polissen af te sluiten bij één partij. Indien de situatie zich voordoet van schade aan je huis, vormen er geen meningsverschillen over wat er onder opstal- of inboedel valt.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Woonpakket-aanbieding
 2. Contact met 1 partij
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. Een duidelijke nota per maand
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
Er bestaan nog een aantal modules die te combineren zijn. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. steeds vaker in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Andere opties zijn: huisdierenverzekering, brommerverzekering, caravanverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

Zo’n all-risk opstalverzekering biedt optimale dekking, en biedt garantie voor vrijwel elke soort schade. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Bijvoorbeeld ontploffing, schade door olie, rook en roet, brand, wateroverlast of inbraak en diefstal, schroeien of smelten, vandalisme, een flinke storm (vanaf windkracht 7). Niet vergeten: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schades als gevolg van roekeloosheid en opzet, atoomkernreacties, oorlogsgeweld, normaal huishoudelijk gebruik of vocht dat door de muren komt, rook en roet uit open haard, grondwater in de woning, ongedierte of schimmel, bevroren leidingen en schade aan fundering / glas wordt meestal niet gedekt. Hieronder lees je meer informatie over thema’s waar soms onduidelijkheid over is:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Daarom zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Heb je een huurwoning? In dat geval kan je dit regelen aan de hand van het huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is meestal overbodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade als resultaat van bjiv. een brandje wordt meestal gedekt. Echter, een ingegooide ruit wordt niet meegenomen door jouw opstalverzekering. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Garage of bijgebouwen
  Jouw garage, volière, schuur, tuinhuisje en losse vertrekken / objecten vind je doorgaans standaard in de dekking. Belangrijk: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Een aantal aanbieders werken met een maximum aantal M2 voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Plenty verzekeraars staan garant voor de kosten van tuinschade, zoals schade aan beplanting. Wellicht is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Handig als je woont in wijken als: Wijk 00.

‘Ons nieuwbouwhuis voordelig verzekerd

V. Schipper, Bunschoten (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente