Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Eemnes

Aan de hand van een opstalverzekering in Eemnes – ook wel woonhuisverzekering – verzeker je schades m.b.t. de woning door toedoen van situaties als schade door olie, rook en roet, vandalisme, inbraak, ontploffing. Met opstal bedoelen we alles wat vast zit aan de woning. Bijvoorbeeld een tuinhek, maar ook de riolering. Het is niet verplicht, maar vaak wel een goed idee. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Jouw huis is je toch heel wat waard? Met behulp van opstalverzekeringregelen.nl vergelijk jij direct vele opstalverzekeringen van populaire aanbieders zoals FBTO, ABN AMRO of nowGo op premie en dekking. Prijzen verschillen per regio. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Eemnes, gemeente Eemnes, Utrecht.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieUtrecht
GemeenteEemnes
Regionummer035 (+3135)
Bewoners 8877
Postcodegebied3755
BuurtenWijk
Plaatsen nabijverzekering-Ede, opstalverzekering-De Fryske Marren, polis-Brummen, verzekeringspakket-Almere, Druten en woonhuisverzekering-Dronten
opstalverzekering-eemnes

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Eemnes, maart 2023

Een woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Dat kan gaat om schade door diefstal, vandalisme, storm (vanaf windkracht 7), ontploffing. Goed om te weten: Deze verzekering is er alleen voor schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Zoals een houten vloer. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (met deze polis dek jij waardevolle “losse” items als wandbekleding of een stukke wasmachine). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Eemnes? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Dekking: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Klantenservice: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Ervaringen: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Tarief: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
 • Eigen bijdrage: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
Als je de opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Eemnes, is het aan te raden om verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Eemnes. Mocht de situatie zich voordoen dat je te maken hebt met schade in de woning (zoals bijv. door wateroverlast, schroeien of smelten, brand of explosie, olie, rook en roet), dan horen in het bijzonder de vervoegingen en klantenservice direct op gang te komen. Via onze vergelijker ontdek je dit eenvoudig zelf. De prijzen van verzekeraars als Nationale Nederlanden of ABN AMRO zitten maandelijks tussen €6,25 – €12,25. Vul in onze vergelijker in waar jouw verzekering aan moet voldoen, vergelijk de tarieven, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Middels deze techniek heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: London Verzekeringen dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Basisgegevens invullen

  Als eerst vul je de geboortedatum in, postcodegebied (3755) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Gegevens over de woning

  Wat belangrijk is: beschrijving woning, constructie van het dak, materiaal van de woning, oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en opleverdatum van de woning.

 3. Afwerking van jouw huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Premies berekenen

  Je opent hierna de beste woonhuisverzekeringen die overeenkomen met jouw filters.

 5. Online afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten kan iedereen zelf online regelen.

Wat kost een opstalverzekering?

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Eemnes? De reguliere verzekeringen variëren tussen de €8 tot €12. Het exacte bedrag varieert per type huis en situatie. Er zijn een aantal variabelen:

 • Soort dekking
 • Verzekerd bedrag
 • Bouwdatum
 • Woonplaats
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe achterhaal ik een voordelige woonhuisverzekering voor huizen in Eemnes? Heel eenvoudig: open de vergelijkingstool. Beantwoord de vragen, kies de gewenste dekking, check alle kosten, en neem het beste aanbod. Jij kan woonpakketten vinden als Lancyr Inboedelverzekering of Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget. Wil je er een expert naar laten kijken? Maak een afspraak met een verzekeringsadviseur in Eemnes.

Vergelijk alle polissen

Zelf de beste opstalverzekering in Eemnes afsluiten? Stap over naar de meest populaire of goedkoopste maatschappij voor postcode 3755.

Veel gekozen woonverzekeringen in Utrecht in maart 2023

 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Reaal Opstalverzekering Allrisk
 • De Goudse Privé Pakket Online
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk
 • De Nederlanden van Nu Opstalverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid
 • Lancyr Inboedelverzekering

Nog meer korting met een woonverzekering

In aanvulling op een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Wat adviseurs vaak aanraden is beide polissen te nemen bij 1 verzekeraar. Bij constatering van schades aan je huis, komt er geen discussie over wie precies wat gaat vergoeden.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Extra voordeel
 2. Een contactpersoon
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. Grip op de kosten
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
Wellicht vind jij meer interessante dekkingen die je kunt combineren. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de auto, rechtsbijstand-, en reisverzekering doorgaans in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Andere mogelijkheden zijn: huisdierenverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, overlijdensrisicoverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

Een allrisk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en staat paraat bij alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Denk dan aan diefstal, vandalisme, wateroverlast, ontploffing en een omgevallen boom, blikseminslag, brand of explosie, schroeien of smelten. Goed om te weten: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schades die wordt veroorzaakt door atoomkernreacties, oorlogsgeweld, normaal huishoudelijk gebruik, aardbevingen of storm en wind onder de windkracht 7, weersinvloeden, vocht dat door de muren komt, rook en roet uit open haard, ongedierte of schimmel en schade aan het glas of de fundering zit vaak niet inbegrepen. Onderstaand ontdek je praktische informatie over een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Daarom wordt schade hieraan vergoed. Woon jij in een huurhuis? In dat geval kan je dit regelen door het huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is in de regel geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas als resultaat van bjiv. brand of vandalisme wordt meestal gedekt. Let op, een bal die door een raam gaat wordt niet meegenomen door de woonhuisverzekering. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Garages en bijgebouwen
  Jouw garage, schuur, volière, tuinhuisje en andere bijgebouwen zitten in de meeste opstalverzekeringen. Let op: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Veel partijen stellen een limiet voor toegestane M2’s voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Bijna alle verzekeraars dekken de kosten van tuinschade, zoals schade aan tuinhuisjes. Mogelijk is een speciale tuinverzekering benodigd. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Wijk 00.

‘Alles losse verzekering samengevoegd in 1 pakket

O. van Vliet, Eemnes (maart 2023)