Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Stoutenburg

Aan de hand van een opstalverzekering in Stoutenburg (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker jij de schade aan jouw huis wat te maken heeft met onder andere storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast, schade door olie, rook en roet, diefstal. Onder opstal verstaan we alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Onder andere een vaste vloer, of bijvoorbeeld jouw kookplaat. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar beslist wel aan te raden. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Aan de hand van onze vergelijktool vergelijk jij direct de best beoordeelde opstalverzekeringen van klantvriendelijke partijen zoals o.a. Verzekeruzelf.nl, ANWB of InShared op premie en dekking. Je woonadres heeft invloed op de premie. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Stoutenburg, gemeente Leusden, Utrecht.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieUtrecht
GemeenteLeusden
(Regio) nummer033 (+3133)
Aantal inwoners 29309
Postcodegebied3835
WijkenLeusden-Centrum
Plaatsen in de regioverzekering-hoogland, opstalverzekering-achterveld, polis-garderen, verzekering-hollandsche-rading, woonhuisverzekering-hollandsche-rading en zwartebroek
opstalverzekering-stoutenburg

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Stoutenburg, maart 2023

Zo’n woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Denk aan schades veroorzaakt door ontploffing, diefstal, storm (vanaf windkracht 7), schade door olie, rook en roet. Niet vergeten: Deze dekking is er alleen voor alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Zoals de schoorsteen. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (met deze polis krijg je een uitkering voor “losse” spullen als kunstvoorwerpen of gestolen sieraden). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Stoutenburg? Houd rekening met de volgende punten:

 • Dekking: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Service: Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Reviews: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Prijzen: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Hoe hoog is het eigen risico?
In de situatie dat je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Stoutenburg, raad men altijd aan niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Stoutenburg. Als je schades in huis hebt veroorzaakt (onder andere een flinke storm (vanaf windkracht 7), blikseminslag, brand of explosie, vandalisme), dan dienen met name de service en uitkeringen uitstekend te werken. Middels de vergelijkingssoftware bekijk je heel snel de mogelijkheden. De maandelijkse premies maatschappijen als ING of ASR Verzekeringen variëren tussen de €6 – €14,25. Vul hierboven eerst jouw wensen in, vergelijk de tarieven, en vergelijk pas hierna op prijs. Op basis daarvan voorkom je onderverzekering. Bekijk ook Centraal Beheer opstalverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  Start met het invullen van de geboortedatum, omgeving (3835) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat belangrijk is: kenmerken woning, of je huis van steen of hout is gebouwd, oppervlakte, aantal kamers en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je treft in de volgende stap de beschikbare verzekeraars die matchen met de opgegeven info.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

Wat kost mijn opstalverzekering per maand?

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Stoutenburg? De modale verzekeringen schommelen tussen €5,25 – €12. Het daadwerkelijke tarief varieert per type huis en situatie. De volgende zaken spelen een rol:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Bouwjaar
 • Woonplaats
 • Eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier vind ik een voordelige woonhuisverzekering voor onze woning in Stoutenburg? Dat is gemakkelijk: start de opstal vergelijker. Voer de velden in, kies de gewenste dekking, check alle kosten, en kies de goedkoopste aanbieder. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid en Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet. Wil je er een expert naar laten kijken? Bezoek eens een verzekeringsadviseur in Stoutenburg.

Vergelijk alle polissen

Direct de beste opstalverzekering in Leusden afsluiten? Ontdek de hoogst gewaardeerde of de meest betaalbare aanbieder voor omgeving 3835.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Utrecht in maart 2023

 • Aegon Inboedel Basis
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)
 • Lancyr Woonverzekering
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid
 • De Goudse Privé Pakket Online
 • Bovag Thuispakket (EUG)

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Doorgaans wordt geadviseerd de inboedel- en opstalverzekering te nemen bij 1 maatschappij. Indien de situatie zich voordoet van schades aan je huis, kom je niet in onenigheid over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Pakket-voordeel
 2. Contact met 1 partij
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. Een duidelijke nota per maand
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
Er bestaan nog een aantal verzekeringen die jij kunt aanklikken. In de praktijk is dit als eerst de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering steeds vaker inbegrepen in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Andere mogelijkheden zijn: huisdierenverzekering, caravanverzekering, overlijdensrisicoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

Zo’n all-risk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en biedt dekking tegen bijna elke soort van schade aan je huis. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Je kunt dan denken aan vandalisme, brand, storm (vanaf windkracht 7), diefstal en een flinke storm (vanaf windkracht 7), blikseminslag, vandalisme, brand of explosie. Niet vergeten: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schade ontstaan door roekeloosheid en opzet, oorlogsgeweld, constructie- of installatiefouten, slecht onderhoud of grondwater in de woning, storm en wind onder de windkracht 7, rook en roet uit open haard, vocht dat door de muren komt, bevroren leidingen en glas- of funderingsschade zit vaak niet inbegrepen. Onderstaand vind je praktische informatie over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Om die reden zijn ze gewoon meeverzekerd. Heb je panelen op een huurwoning? In dat geval kan je dit regelen via het zogenaamde huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is in de regel niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door iets als vandalisme of brand is vaak inbegrepen. Alleen, een bal die door een ruit wordt geschopt zit vaak niet in de woonverzekering. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Losse gebouwen / garages
  Een garage, tuinhuisje, volière, schuur en andere bijgebouwen zijn standaard meeverzekerd. Advies: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Enkele assuradeurs stellen een max. aantal vierkante meters voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. Plenty verzekeraars keren vergoedingen uit bij problemen met de tuin, zoals schade aan straatwerk. Mogelijk is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Leusden-Centrum Oost, Leusden-Centrum West, Leusden-Zuid, Achterveld, Stoutenburg, ’t Ruige Veld.

‘De inboedel en opstalverzekering gewoon combineren!

P. Prins, Stoutenburg (maart 2023)