Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Loenersloot

Via de opstalverzekering in Loenersloot – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – dek je schades gericht aan jouw woning wat te maken heeft met situaties als storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast, blikseminslag, vandalisme. Opstal heeft betrekking op alles wat vast zit aan de woning. Bijvoorbeeld de meterkast, maar ook de isolatie. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar vaak wel een goed idee. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Jouw huis is je toch heel wat waard? Met behulp van onze vergelijker vergelijk jij online de best beoordeelde opstalverzekeringen van professionele aanbieders zoals bijv. SNS, ABN AMRO of Polis Direct op service en prijs. Prijzen verschillen per regio. Ontdek de goedkoopste polis in Loenersloot, gemeente Stichtse Vecht, Utrecht.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieUtrecht
GemeenteStichtse Vecht
(Net) nummer0294 (+31294)
Aantal inwoners 64061
Postcodegebied3634
BuurtenMaarssen
Naburige plaatsenverzekering-vreeland, opstalverzekering-kockengen, polis-westbroek, verzekering-driebruggen, woonhuisverzekering-driebruggen en nieuwer-ter-aa
opstalverzekering-loenersloot

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Loenersloot, maart 2023

Zo’n woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Dat kan gaat om schade door brand, schade door olie, rook en roet, storm (vanaf windkracht 7), inbraak. Let op: Dit type verzekering verzekert alleen datgene wat vastzit aan de woning. Zaken als de open haard. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (hiermee krijg je een uitkering voor “losse” spullen als sieraden of een gestolen laptop). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Loenersloot? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Voorwaarden: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Claims: Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Beoordeling: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Prijs: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
 • Eigen risico: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
Op het moment dat je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Loenersloot, raad men altijd aan niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Loenersloot. Wanneer je schades in huis hebt veroorzaakt (zoals bijv. door een omgevallen boom, vandalisme, wateroverlast, blikseminslag), dan horen in het bijzonder de vervoegingen en klantenservice uitstekend te werken. Met behulp van onze vergelijker vind je direct uit welke optie bij je past. De prijsstelling van verzekeringsmaatschappijen zoals FBTO en/of ASR Verzekeringen variëren tussen de €5 – €10,75. Voer in de basis in waar jouw verzekering aan moet voldoen, vergelijk de tarieven, en vergelijk pas hierna op prijs. Op die manier heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: Klaverblad polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Wie ben jij?

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, regio (3634) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Basisinformatie woning

  Wat je moet invullen: kenmerken huis, dakconstructie (plat, riet), woonoppervlakte / aantal ruimtes en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en de afwerking.

 4. Online premie berekenen

  Je treft nu de beschikbare polissen die passen bij jouw zoekopdracht.

 5. Online afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen doe je helemaal zelf online.

Wat kost een opstalverzekering?

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Loenersloot? De “normale” verzekeringen zitten maandelijks tussen €7,75 en €14. Het feitelijke maandbedrag is voor iedereen weer anders. Er zijn een aantal variabelen:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Bouwdatum
 • Postcode
 • Eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe bekijk ik een voordelige woonhuisverzekering voor een woning in Loenersloot? Dat is gemakkelijk: gebruik onze vergelijker. Definieer jouw woning, selecteer de modules, vergelijk de prijzen en neem het beste aanbod. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals ANWB Opstalverzekering of Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet. Moeite met vergelijken? Breng dan een bezoek aan een verzekeringsadviseur in Loenersloot.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Meteen de beste opstalverzekering in Stichtse Vecht afsluiten? Vind de beste of laagst geprijsde verzekeraar voor de buurt 3634.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Utrecht in maart 2023

 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • SNS Inboedelverzekering
 • Allsecur Compleet
 • Delta Lloyd Combinatieverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk)
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebreid
 • Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Doorgaans wordt geadviseerd de inboedel- en opstalverzekering te regelen bij de identieke partij. Wanneer we spreken van schade aan je huis, vormen er geen meningsverschillen over wie welke schade vergoedt.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Extra voordeel
 2. Contact met 1 partij
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. 1 duidelijke factuur
Profiteer van extra combinatievoordeel
Wellicht vind jij meer interessante zekerheden die jij kunt aanklikken. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering steeds vaker in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Andere mogelijkheden zijn: huisdierenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

De All risk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en staat paraat bij alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Voorbeelden zijn aanrijding en aanvaring, schade door olie, rook en roet, ontploffing, blikseminslag en schroeien of smelten, een flinke storm (vanaf windkracht 7), een omgevallen boom, wateroverlast. Goed om te weten: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schade door overstromingen, roekeloosheid en opzet, normaal huishoudelijk gebruik, slecht onderhoud of grondwater in de woning, weersinvloeden, storm en wind onder de windkracht 7, bevroren leidingen, vocht dat door de muren komt en glas- of funderingsschade zit vaak niet inbegrepen. Hieronder lees je meer informatie over onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Daarom zijn ze gewoon meeverzekerd. Heb je panelen op een huurwoning? Dan kan je zonnepanelen verzekeren aan de hand van het huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is in veel gevallen niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade als resultaat van bjiv. een ontploffing of storm zit vaak bij de polis in. Maar, een ongeluk zoals een bal door de ruit valt vaak buiten de woonverzekering. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Garages en bijgebouwen
  De overkapping, schuur, garage, volière en andere bijgebouwen vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Belangrijk: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Diverse partijen werken met een maximum aantal M2 voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. Genoeg verzekeraars verzekeren ook kosten van problemen met de tuin, zoals schade aan het zwembad. Misschien heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Maarssen, Breukelen, Loenen aan de Vecht, Nieuwer Ter Aa, Kockengen, Vreeland, Tienhoven, Nigtevecht, Nieuwersluis, Loenersloot, Oud Zuilen, Maarssenbroek.

‘Niet de goedkoopste, maar wel gewoon goed

Familie. de Groot, Loenersloot (maart 2023)