Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Veenendaal

Via de opstalverzekering in Veenendaal – ook wel woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw huis wat te maken heeft met onder andere brand, schade door olie, rook en roet, vandalisme, inbraak. Met opstal bedoelen we de dingen die vast aan de woning zitten. Bijvoorbeeld de hal, of denk aan het kozijn. Het is geen vereiste, maar vaak wel een goed idee. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Jouw huis is je toch heel wat waard? Met onze vergelijktool vergelijk je gemakkelijk de meest afgesloten opstalverzekeringen van klantvriendelijke assuradeurs zoals o.a. Generali, ASR Verzekeringen of Nederlanden van Nu op premie en dekking. Je woonadres heeft invloed op de premie. Ontdek de goedkoopste polis in Veenendaal, gemeente Veenendaal, Utrecht.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieUtrecht
GemeenteVeenendaal
(Net) nummer0318 (+31318)
Bewoners 63816
Postcodes3900
WijkenCentrum
Plaatsen in de buurtverzekering-Veendam, opstalverzekering-Urk, polis-Steenbergen, verzekeringspakket-Putten, Utrechtse Heuvelrug en woonhuisverzekering-Utrecht
opstalverzekering-veenendaal

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Veenendaal, september 2023

Een woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Denk aan schades veroorzaakt door diefstal, schade door olie, rook en roet, inbraak, ontploffing. Let op: Deze module verzekert alleen uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Zaken als vaste muren. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (aan de hand hiervan verzeker je de losse spullenzoals televisie of een kapotte laptop). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Veenendaal? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Modules: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Claims: Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Reviews: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Prijzen: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Vrijwillig eigen risico: Hoe hoog is het eigen risico?
Vanaf het punt dat jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Veenendaal, raad men altijd aan uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Veenendaal. Als je problemen in de woning krijgt (bijvoorbeeld door een omgevallen boom, vandalisme, wateroverlast, olie, rook en roet), dan behoren natuurlijk de schade-uitkeringen en helpdesk goed geregeld te zijn. Dankzij onze vergelijker kan je hier zelf achter komen. De tarieven van verzekeraars als Interpolis of REAAL Verzekeringen variëren tussen de €9 en €13,5. Voer in de bovenstaande vergelijker in waar jouw verzekering aan moet voldoen, bereken de premie, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Zodoende zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: ZLM dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  Als eerst vul je de geboortedatum in, postcodegebied (3900) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Specificeer jouw woning

  Bijvoorbeeld: kenmerken huis, of je huis van steen of hout is gebouwd, oppervlakte, aantal kamers en leeftijd van het huis.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Specificeer type keuken, badkameren de algehele afwerking van het huis.

 4. Premies berekenen

  Je achterhaalt in de volgende stap de actuele verzekeraars die matchen met jouw filters.

 5. Polis afsluiten via internet

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen regel je snel via het internet.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Veenendaal? De doorsnee polissen liggen tussen de €7 en €11. Het daadwerkelijke tarief verschilt uiteraard per persoon. Er zijn een aantal variabelen:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Datum bouw
 • Omgeving
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe vind ik voordelige woonhuisverzekeringen voor onze woning in Veenendaal? Dit kan zonder moeite: gebruik onze vergelijker. Voer de velden in, maak een keuze uit de dekkingen, check alle kosten, en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Voorbeelden van pakketten zijn Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk) en ook Klaverblad Verzekeringspakket Royaal. Moeite met vergelijken? Ga dan naar een verzekeringsadviseur in Veenendaal.

Vergelijk alle polissen

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Veenendaal afsluiten? Check de hoogst gewaardeerde of goedkoopste verzekering voor postcodegebied 3900, 3901, 3902, 3903, 3904, 3905, 3906, 3907.

Veel gekozen woonverzekeringen in Utrecht in september 2023

 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget
 • Aegon Inboedel Allrisk
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk)
 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)
 • ASR Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)
 • nowGo Woonverzekering Comfort

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Wat in de regel aanbevolen wordt is een combinatie van deze polissen onder te brengen bij de identieke aanbieder. In het geval van schade aan je huis, ontstaat er geen gedoe over wie welke schade vergoedt.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Pakket-voordeel
 2. Één aanspreekpunt
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Één maandelijkse nota
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
Er zijn nog meer modules die je kunt toevoegen. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de reis- rechtsbijstand en autoverzekering in de regel in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Maar je kunt ook denken aan o.a.: motorverzekering, huisdierenverzekering, brommerverzekering, caravanverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

De populaire allrisk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en biedt garantie voor bijna elke soort van schade aan je huis. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Bijvoorbeeld diefstal, blikseminslag, ontploffing, wateroverlast of vandalisme, een omgevallen boom, blikseminslag, wateroverlast. Let op: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schades als gevolg van oorlogsgeweld, atoomkernreacties, aardbevingen, normaal huishoudelijk gebruik of ongedierte of schimmel, rook en roet uit open haard, grondwater in de woning, bevroren leidingen, weersinvloeden en glas- of funderingsschade wordt in de regel niet afgedekt. Onderstaand vind je handige info over een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Om die reden zijn ze gewoon meeverzekerd. Ben je geen eigenaar van de woning? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je d.m.v. het huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is in de regel overbodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade als resultaat van bjiv. een flinke storm of inbraak zit vaak bij de polis in. Maar, een bal die door een raam gaat zit vaak niet in de opstalverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Losse gebouwen / garages
  Jouw overkapping, schuur, garage, tuinhuisje en opzichzelfstaande hokken zitten in de meeste opstalverzekeringen. Tip van de specialist: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Diverse partijen stellen een limiet voor toegestane M2’s voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt meer dan je denkt. Plenty verzekeraars staan garant voor de kosten van problemen met de tuin, zoals schade aan schuttingen. Misschien is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Een uitkomst in buurten als: Centrum, Noordoost, Zuidoost, Zuidwest, Noordwest, West.

‘Handige bespaartips voor opstalverzekeringen

T. de Graaf, Veenendaal (september 2023)