Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering FBTO afsluiten

Benieuwd naar een opstalverzekering van FBTO? Deze verzekeringsmaatschappij beschikt over een grote diversiteit aan woonverzekeringspakketten. Waaronder de opstal-module. Via deze module dek jij “schade aan jouw woning”. Denk aan schade als gevolg van een brand of vernielde kozijnen

 • Gemakkelijk online premie berekenen.
 • Jouw financiële situatie in eigen hand.
 • Binnen een paar minuten geregeld.
 • Altijd een polis op maat.
 • Extra voordelige woonverzekeringspakketten.

Bereken kosten van de FBTO opstalverzekering

Ben jij aan het kijken naar de polis van FBTO? In het kader daarvan ben jij uiteraard belangstellend richting de maandelijkse premie. Want: wat kost zo’n opstal-dekking van FBTO? De prijs komt tot stand o.b.v. jullie behoeften. Daarvoor gebruiken ze onder andere gezinssituatie, geboortedatum, hoogte eigen risico en de hoogte van het verekerd bedrag. Middels de vergelijker hierboven begroot je gemakkelijk de premie van de FBTO opstalpolis (bijvoorbeeld in Haarlem, Middelburg, Veldhoven en Berg en Dal).

 1. Vul de velden van de vergelijker in.
 2. Je vindt nu alle contracten die passen bij jouw eisenpakket.
 3. Pak dan de opstal-module van FBTO (indien selecteerbaar).
 4. Je checkt direct wat de polis kost.
 5. Selecteer de knop “bekijken”. Je gaat naar de site van de verzekeraar. Het afsluiten van de polis wijst zich hier vanzelf.

Via internet opstalschade claimen

Vandaag de dag gaat schade melden zonder moeite. Je zou een afspraak kunnen maken bij een verzekeringskantoor in Aa en Hunze, Delfzijl, Asten en Eemsmond, maar ook rechtstreek bij de aanbieder. Doorgaans kan dat telefonisch (058-234-5678) of via een online schadeformulier op www.fbto.nl. Online schade melden bespaart een hoop tijd. Het kost weinig tijd, en de eventuele tegemoetkoming wordt snel uitbetaald. Dat werkt zo:

 1. Navigeer naar de website van de aanbieder (www.fbto.nl).
 2. Ga naar de online schade pagina.
 3. Beschrijf wat er gebeurd is.
 4. Je kunt hier vaak ook foto- en videomateriaal toevoegen.
 5. De verzekeraar bekijkt elke claim handmatig.
 6. Binnen een week of 3 ontvang je een reactie.

Contact opnemen met FBTO

Heb jij vragen over de verzekering voor opstal van FBTO? Vragen stellen gaat middels telefoon maar ook per mail. Uiteraard kan je ook terecht bij jouw persoonlijke verzekeringsadviseur voor meer ondersteuning. Verduidelijking: Je ontvang van ons nooit individueel advies over de opstaldekking van FBTO. Wellicht tref jij deze polissen binnen onze adviestool. Hieronder zoek jij meer contactinformatie met betrekking tot de aanbieder.

 • Website: www.fbto.nl
 • Digitaal: info@fbto.nl
 • Via de telefoon: 058-234-5678
 • Hoofdkantoor: Leeuwarden
 • Andere verzekeringsmaatschappijen: Aon Direct en nowGo.