Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Borsele

Aan de hand van een opstalverzekering in Borsele – ook wel woonhuisverzekering – verzeker jij de schades gericht aan jouw woning wat gerelateerd is aan situaties als storm (vanaf windkracht 7), diefstal, brand, inbraak. De term opstal betekent; alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Een voorbeeld is de elektriciteit, of bijvoorbeeld geplante bomen. Het is geen vereiste, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Met behulp van onze vergelijktool vergelijk jij online de meest afgesloten opstalverzekeringen van professionele verzekeringsmaatschappijen zoals bijv. Huis In Eén Verzekeringen, Bruns ten Brink of Independer op service en prijs. Prijzen verschillen per regio. Stap over naar de beste aanbieder in Borsele, gemeente Borsele, Zeeland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZeeland
GemeenteBorsele
Netnummer0113 (+31113)
Aantal inwoners 22612
Postcodegebied4450
BuurtschappenBaarland
Naburige plaatsenverzekering-Borne, opstalverzekering-Zederik, polis-Winsum, verzekeringspakket-Vaals, Bloemendaal en woonhuisverzekering-Blaricum
opstalverzekering-borsele

Online woonhuisverzekering vergelijken in Borsele, maart 2023

Een woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Voorbeelden zijn schade door diefstal, ontploffing, inbraak, aanrijding en aanvaring. Let op: Deze polis sluit je af voor schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Zaken als de keuken. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (met deze polis dek jij waardevolle “losse” items als kampeerartikelen of schade aan meubels). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Borsele? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Modules: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Service: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Meningen: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Tarief: Hoe duur is de polis per maand?
 • Eigen bijdrage: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Vanaf het punt dat jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Borsele, is het aan te raden om niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Borsele. Mocht de situatie zich voordoen dat je schades in huis hebt veroorzaakt (onder andere brand of explosie, een flinke storm (vanaf windkracht 7), inbraak en diefstal, een omgevallen boom), dan horen in het bijzonder de schadeafhandeling en dekkingen uitstekend te werken. Middels onze vergelijker ontdek je dit eenvoudig zelf. De prijsstelling van verzekeraars als Ditzo en ABN AMRO zitten maandelijks tussen €6,25 en €13. Vul in onze vergelijker in waaraan de verzekering moet voldoen, bereken de premie, en kijk pas daarna naar de premies. Zo heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: Aon Direct pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Persoonlijke gegevens

  Start met het invullen van de geboortedatum, regio (4450) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Gegevens over de woning

  Gevraagde gegevens: beschrijving woning, bouwconstructie (dak), oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Afwerking van jouw huis

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je bekijkt daarna de actuele verzekeringen op basis van jouw filters.

 5. Polis afsluiten via internet

  Een overstap van dekking of een module afsluiten regel je snel via het internet.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Borsele? De modale polissen schommelen tussen €9 tot €10,75. Het daadwerkelijke tarief verschilt uiteraard per persoon. De volgende zaken spelen een rol:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Herbouwwaarde
 • Opleverdatum
 • Postcode
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg ontdek ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor huizen in Borsele? Dat is gemakkelijk: start de opstal vergelijker. Specificeer jouw situatie, maak een keuze uit de dekkingen, bekijk de prijzen, en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Wat dacht je bijvoorbeeld van ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid) of juist EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk). Heb je hulp nodig? Ga dan naar een verzekeringskantoor in Borsele.

Start vergelijken

Online de beste opstalverzekering in Borsele afsluiten? Stap over naar de best beoordeelde of de meest betaalbare verzekering voor regio 4450, 4451.

Bekijk deze woonverzekeringen in Zeeland in maart 2023

 • Aegon Inboedel Basis
 • Generali Woonhuisverzekering
 • Klaverblad Verzekeringspakket Budget
 • ANWB Inboedelverzekering
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)
 • Klaverblad Inboedelverzekering Royaal
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk)

Nog meer korting met een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Doorgaans wordt geadviseerd beide polissen aan te vragen bij één maatschappij. Bij schade in of rondom jouw woning kom je niet in onenigheid over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Pakketpolis-voordeel
 2. Overzichtelijk
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. 1 duidelijke factuur
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
Er bestaan nog een aantal modules die samen te voegen zijn. In de praktijk is dit als eerst de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de auto, rechtsbijstand-, en reisverzekering gewoonlijk in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Andere opties zijn: motorverzekering, caravanverzekering, brommerverzekering, overlijdensrisicoverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

De All risk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en biedt dekking tegen elk van buiten komend onheil. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Je kunt dan denken aan brand, inbraak, vandalisme, blikseminslag en vandalisme, inbraak en diefstal, een omgevallen boom, olie, rook en roet. Noemenswaardig: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schade door normaal huishoudelijk gebruik, atoomkernreacties, overstromingen, aardbevingen of bevroren leidingen, ongedierte of schimmel, weersinvloeden, vocht dat door de muren komt, grondwater in de woning en schade aan fundering / glas staat vaak buiten de polis. Hieronder bekijk je handige info over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Daarom zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Huur je? Dan kan je zonnepanelen verzekeren aan de hand van het huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is doorgaans weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door bijv. inbraak of storm is in algemene zin vaak gedekt. Echter, een ingegooide ruit valt vaak buiten de opstalverzekering. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Losse gebouwen / garages
  Jouw garage, volière, schuur, tuinhuisje en losse vertrekken / objecten zitten in de meeste opstalverzekeringen. Belangrijk: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Veel aanbieders werken met een maximum aantal M2 voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. De meeste verzekeraars verzekeren ook kosten van schades in de tuin aan bijv. het zwembad. Wellicht is een speciale tuinverzekering benodigd. Een uitkomst in buurten als: Baarland, Borssele, Driewegen, Ellewoutsdijk, Heinkenszand, Hoedekenskerke, Kwadendamme, Lewedorp, Nieuwdorp, Nisse, Oudelande, Ovezande, ‘s-Gravenpolder, ‘s-Heer Abtskerke, ‘s-Heerenhoek.

‘Snel de goedkoopste verzekeraar gevonden

O. Hoekstra, Borsele (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente