Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Ovezande

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Ovezande – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker jij de schades gericht aan jouw woning wat gerelateerd is aan aspecten als inbraak, aanrijding en aanvaring, storm (vanaf windkracht 7), vandalisme. Met opstal bedoelen we alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Een voorbeeld is het toilet, en ook dakpannen. Het is geen vereiste, maar vaak wel een goed idee. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Door middel van opstalverzekeringregelen.nl vergelijk jij moeiteloos een aantal opstalverzekeringen van klantvriendelijke verzekeraars als bijv. Unigarant, Avéro Achmea of Lancyr op premie en dekking. Premies variëren per postcode. Ontdek de goedkoopste polis in Ovezande, gemeente Borsele, Zeeland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZeeland
GemeenteBorsele
Regionummer0113 (+31113)
Inwoners 22612
Postcodegebieden4440
BuurtschappenBaarland
Plaatsen in de regioverzekering-driewegen, opstalverzekering-baarland, polis-s-gravenpolder, verzekering-yerseke, woonhuisverzekering-yerseke en kwadendamme
opstalverzekering-ovezande

Woonhuisverzekering vergelijken in Ovezande, maart 2023

Zo’n woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Bijvoorbeeld door diefstal, wateroverlast, ontploffing, aanrijding en aanvaring. Belangrijk: Deze polis dekt enkel alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Zoals de vloerverwarming. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (aan de hand hiervan ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken als droogtrommel of een defecte TV). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Ovezande? Houd rekening met de volgende punten:

 • Dekking: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Uitkeringen:Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Ervaringen: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Kosten: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Het eigen risico: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
Als je een opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Ovezande, dan is het slim om verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Ovezande. Op het moment dat je schades in huis hebt veroorzaakt (zoals bijv. door inbraak en diefstal, een flinke storm (vanaf windkracht 7), schroeien of smelten, vandalisme), dan dienen vooral de vervoegingen en klantenservice picobello voor elkaar te zijn. Met behulp van onze service-tool ontdek je dit eenvoudig zelf. De kosten van bedrijven zoals Interpolis en/of Univé zitten maandelijks tussen €6,25 – €14,75. Vul in onze vergelijker eerst jouw wensen in, check de maandelijkse kosten, en kijk pas daarna naar de premies. Zodoende zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: REAAL Verzekeringen dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Basisgegevens invullen

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, adres (4440) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Gegevens over de woning

  Benodigde info: kenmerken woning, materiaal van jouw woning en constructie, woonoppervlakte / aantal ruimtes en leeftijd van het huis.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Online premie berekenen

  Je treft in de volgende stap de relevante verzekeringen die overeenkomen met jouw wensen.

 5. Polis afsluiten via internet

  Een polis afsluiten of juist overstappen kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

Wat kost een opstalverzekering?

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Ovezande? De gemiddelde verzekeringen variëren tussen de €9,25 tot €12. De exacte premie is iets wat per woning weer anders is. Er zijn een aantal variabelen:

 • Soort dekking
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Leeftijd woning
 • Adres
 • Eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe vind ik voordelige woonhuisverzekeringen voor onze woning in Ovezande? Dit kan zonder moeite: start de opstal vergelijker. Specificeer jouw situatie, selecteer de modules, bekijk de prijzen, en kies de goedkoopste aanbieder. Jij kan woonpakketten vinden als ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid) en/of Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid. Heb je hulp nodig? Bezoek eens een verzekeringskantoor in Ovezande.

Vergelijk alle polissen

Online de beste opstalverzekering in Borsele afsluiten? Vind de beste of gewoon een goedkope polis voor postcodegebied 4440, 4441.

Veel gekozen woonverzekeringen in Zeeland in maart 2023

 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)
 • Delta Lloyd Combinatieverzekering
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk)
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • ASR Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Univé Opstalverzekering (AR)

Extra voordeel met een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Wat wij aanraden is beide polissen aan te vragen bij 1 aanbieder. Indien de situatie zich voordoet van schade in of rondom jouw woning ontstaat er geen gedoe over wie precies wat gaat vergoeden.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Combinatie-korting
 2. Contact met 1 partij
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. Één maandelijkse nota
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
We onderscheiden nog een aantal verzekeringen die samen te voegen zijn. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de reis- rechtsbijstand en autoverzekering steeds vaker inbegrepen in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Maar je kunt ook denken aan o.a.: brommerverzekering, caravanverzekering, ongevallenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

Een allrisk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en biedt dekking tegen alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Bijvoorbeeld diefstal, brand, blikseminslag, aanrijding en aanvaring en brand of explosie, inbraak en diefstal, een flinke storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast. Goed om te weten: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schades die wordt veroorzaakt door atoomkernreacties, oorlogsgeweld, normaal huishoudelijk gebruik, overstromingen of grondwater in de woning, storm en wind onder de windkracht 7, bevroren leidingen, weersinvloeden, rook en roet uit open haard en glasschade of schade aan de fundering staat vaak buiten de polis. Hierna bekijk je praktische informatie over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Hierom vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Huur je? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je via het zogenaamde huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is in de regel geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door iets als brand of vandalisme is in algemene zin vaak gedekt. Let op, een ongeluk zoals een bal door de ruit valt niet onder de opstalpolis. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Losse gebouwen / garages
  Jouw garage, schuur, volière, overkapping en losse gebouwen zitten in de meeste opstalverzekeringen. Tip van de specialist: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Enkele aanbieders werken met een maximum aantal M2 voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Genoeg verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij schade in of rondom de tuin, zoals schade aan bestratingen. In andere gevallen heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Handig als je woont in wijken als: Baarland, Borssele, Driewegen, Ellewoutsdijk, Heinkenszand, Hoedekenskerke, Kwadendamme, Lewedorp, Nieuwdorp, Nisse, Oudelande, Ovezande, ‘s-Gravenpolder, ‘s-Heer Abtskerke, ‘s-Heerenhoek.

‘De vergelijker is prettig in gebruik

U. Dijkstra, Ovezande (maart 2023)