Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Hulst

Middels een opstalverzekering in Hulst – ook wel woonhuisverzekering – verzeker je schades m.b.t. de woning wat gerelateerd is aan zaken als storm (vanaf windkracht 7), brand, schade door olie, rook en roet, wateroverlast. Opstal heeft betrekking op alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Bijvoorbeeld het leidingwerk, maar ook de gevel. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Met onze vergelijktool vergelijk jij direct de best beoordeelde opstalverzekeringen van klantvriendelijke verzekeringsmaatschappijen zoals o.a. Zelf, Allsecur of Klaverblad op premie en dekking. Tarieven wisselen per postcodegebied. Kies een geschikt woonpakket in Hulst, gemeente Hulst, Zeeland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZeeland
GemeenteHulst
Regionummer0114 (+31114)
Inwoners 27372
Postcodegebieden4560
WijkenHulst
Plaatsen in de regioverzekering-Huizen, opstalverzekering-Gilze en Rijen, polis-Zandvoort, verzekeringspakket-Westvoorne, Hoogeveen en woonhuisverzekering-Hollands Kroon
opstalverzekering-hulst

Online woonhuisverzekering vergelijken in Hulst, december 2023

Zo’n woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door wateroverlast, aanrijding en aanvaring, vandalisme, storm (vanaf windkracht 7). Noemenswaardig: Deze verzekering sluit je af voor een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Zoals een houten vloer. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (aan de hand hiervan krijg je een uitkering voor “losse” spullen zoals scheerapparaat of schade aan keukenapparatuur). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Hulst? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Voorwaarden: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Afhandeling: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Meningen: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Tarieven: Aan welke kosten moet je denken?
 • Vrijwillig eigen risico: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
Zodra jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Hulst, is het verstandig om niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Hulst. Als je te maken hebt met schade in de woning (denk aan een flinke storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast, olie, rook en roet, schroeien of smelten), dan dienen uiteraard de schadeafhandeling en dekkingen direct op gang te komen. Geholpen door de vergelijkingstool vind je direct uit welke optie bij je past. De maandelijkse premies partijen zoals HEMA of Allianz liggen tussen de €7,25 – €11. Vul in onze vergelijker welke modules je minimaal wilt afsluiten, bereken de premie, en kijk pas daarna naar de premies. Middels deze techniek heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: Avéro Achmea pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Persoonlijke gegevens

  Begin met jouw geboortedatum, omgeving (4560) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Specificeer jouw woning

  Gevraagde gegevens: soort woning, constructie van het dak, materiaal van de woning, aantal kamers, totale oppervlakte en datering van het woonhuis.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Definieer status van keuken en badkamer en de mate van afwerking.

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je opent vervolgens de beschikbare polissen die voldoen aan jouw zoekopdracht.

 5. Online afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen doe je helemaal zelf online.

De kosten van een opstalverzekering

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Hulst? De reguliere verzekeringen schommelen tussen €8,75 – €12,25. De hoogte van de premie varieert per type huis en situatie. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Datum bouw
 • Woonplaats
 • Eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier achterhaal ik de voordeligste woonhuisverzekering voor huizen in Hulst? Heel eenvoudig: klik meteen door naar de vergelijker. Beantwoord de vragen, selecteer de modules, vergelijk de prijzen en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals SNS Woonhuisverzekering of Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk. Moeite met vergelijken? Breng dan een bezoek aan een verzekeringsadviseur in Hulst.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Meteen de beste opstalverzekering in Hulst afsluiten? Check de best beoordeelde of goedkoopste polis voor regio 4560, 4561, 4562.

Actuele woonverzekeringen in Zeeland in december 2023

 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • ANWB Inboedelverzekering
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Prima
 • HEMA Opstalverzekering
 • Univé Woonpakket (AR)
 • FBTO Woonhuisverzekering
 • De Nederlanden van Nu Opstalverzekering

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Doorgaans wordt geadviseerd de opstal- en inboedelverzekering af te sluiten bij één assuradeur. Bij schades rondom je woning, komt er geen discussie over wie precies wat gaat vergoeden.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Combinatievoordeel
 2. Een contactpersoon
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. Een duidelijke nota per maand
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
Er bestaan nog een aantal dekkingen die samen te voegen zijn. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Daarnaast zit ook de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering steeds vaker inbegrepen in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Maar je kunt ook denken aan o.a.: huisdierenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

De all-risk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en biedt dekking tegen vrijwel elke soort schade. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Denk aan voorvallen als aanrijding en aanvaring, diefstal, blikseminslag, brand of vandalisme, een flinke storm (vanaf windkracht 7), een omgevallen boom, wateroverlast. Let op: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van atoomkernreacties, roekeloosheid en opzet, normaal huishoudelijk gebruik, constructie- of installatiefouten of bevroren leidingen, grondwater in de woning, rook en roet uit open haard, vocht dat door de muren komt, ongedierte of schimmel en fundering- of glasschade wordt meestal niet gedekt. Hierna vind je aanvullende info onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Daarom zijn ze gewoon meeverzekerd. Ben je geen eigenaar van de woning? Je kunt ze verzekeren via het zogenaamde huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is meestal niet aan de orde.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door iets als een brandje zit vaak bij de polis in. Alleen, een bal die door een raam gaat wordt meestal niet gedekt door de opstalpolis. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Bijgebouw / garage
  De volière, tuinhuisje, overkapping, schuur en opzichzelfstaande hokken worden gewoon meeverzekerd. Advies: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Een aantal aanbieders werken met een maximum aantal M2 voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt meer dan je denkt. Bijna alle verzekeraars keren vergoedingen uit bij schade in of rondom de tuin, zoals schade aan planten. In andere gevallen is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Hulst, St. Jansteen, Clinge, Grauw, Heikant, Nieuw Namen, Kapellebrug, Kloosterzande, Lamswaarde, Ter Hole, Vogelwaarde, Hengstdijk, Ossenisse.

‘Na negatieve ervaringen nu een prettige verzekering

G. van der Pol, Hulst (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente