Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Kapellebrug

Door middel van een opstalverzekering in Kapellebrug – alias woonhuisverzekering – verzeker je schades gericht aan jouw woning die ontstaan zijn door onder andere vandalisme, ontploffing, diefstal, inbraak. Onder opstal verstaan we alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Neem nou de schutting, en tevens de gang. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar beslist wel aan te raden. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Via onze vergelijker vergelijk je eenvoudig de meest afgesloten opstalverzekeringen van gevestigde partijen zoals Unigarant, Bovag of Interpolis op voorwaarden en tarieven. De premies hangen af van je adres. Kies een geschikt woonpakket in Kapellebrug, gemeente Hulst, Zeeland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZeeland
GemeenteHulst
Regionummer0114 (+31114)
Inwoners 27372
Postcodegebieden4565
WijkenHulst
Plaatsen in de omgevingverzekering-sint-jansteen, opstalverzekering-sas-van-gent, polis-sluiskil, verzekering-waterlandkerkje, woonhuisverzekering-waterlandkerkje en zaamslag
opstalverzekering-kapellebrug

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Kapellebrug, januari 2022

Een woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Onder andere door ontploffing, blikseminslag, storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast. Niet vergeten: Deze verzekering regelt uitsluitend uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Onder andere de open haard. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (met zo’n polis dek je de losse bezittingen afzoals afwasmachine of een gestolen computer). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Kapellebrug? Houd rekening met de volgende punten:

 • Voorwaarden: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Uitkeringen:Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Ervaringen: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Kosten: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Het eigen risico: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Zodra jij zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Kapellebrug, is het aan te raden om niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Kapellebrug. Als er sprake is van schade aan de woning (onder andere een omgevallen boom, vandalisme, brand of explosie, inbraak en diefstal), dan dienen met name de schadeafhandeling en dekkingen goed geregeld te zijn. Via de vergelijkingssoftware vind je direct uit welke optie bij je past. De maandelijkse premies verzekeraars zoals Generali en SNS variëren tussen de €8,5 – €11,5. Voer in de bovenstaande vergelijker je complete wensenlijstje in, bekijk de kosten per maand, en kijk pas daarna naar de premies. Op die manier heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: REAAL Verzekeringen pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Jouw gegevens invoeren

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, omgeving (4565) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Beschrijving van je woning

  Gevraagde gegevens: type woning, dakconstructie (plat, riet), oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en opleverdatum van de woning.

 3. Extra informatie over je huis

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en de algehele afwerking van het huis.

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je bekijkt daarna de actuele verzekeraars op basis van de opgegeven info.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Een polis afsluiten of juist overstappen doe je helemaal zelf online.

De kosten van een opstalverzekering

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Kapellebrug? De modale polissen variëren tussen de €8,25 tot €13,5. De exacte premie is iets wat per woning weer anders is. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Herbouwwaarde
 • Leeftijd woning
 • Omgeving
 • Eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier bekijk ik een voordelige woonhuisverzekering voor huizen in Kapellebrug? Dit kan zonder moeite: gebruik onze vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, kies de gewenste dekking, bekijk de prijzen, en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals ASR Inboedelverzekering (Allrisk) en/of Turien & Co Woonpakketverzekering Premium. Wil je er een expert naar laten kijken? Breng dan een bezoek aan een verzekeringskantoor in Kapellebrug.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Direct de beste opstalverzekering in Hulst afsluiten? Ontdek de best beoordeelde of voordeligste polis voor postcode 4565.

Actuele woonverzekeringen in Zeeland in januari 2022

 • Turien & Co Inboedelverzekering Prima
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget
 • ASR Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • nowGo Opstalverzekering Comfort
 • Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid
 • De Goudse Privé Pakket Online
 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet
 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Wat in de regel aanbevolen wordt is allebei deze producten te regelen bij dezelfde aanbieder. Bij schade rondom je woning, kom je niet in onenigheid over wat er onder opstal- of inboedel valt.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Combinatie-deal
 2. Één aanspreekpunt
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. Een duidelijke nota per maand
Profiteer van extra combinatievoordeel
We onderscheiden nog een aantal zekerheden die te combineren zijn. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Daarbij zitten ook de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering doorgaans in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: ongevallenverzekering, motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering, caravanverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

Zo’n all-risk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en biedt garantie voor bijna elke soort van schade aan je huis. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Bijvoorbeeld vandalisme, storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast, aanrijding en aanvaring en een omgevallen boom, schroeien of smelten, olie, rook en roet, wateroverlast. Let op: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schade door atoomkernreacties, roekeloosheid en opzet, oorlogsgeweld, constructie- of installatiefouten of rook en roet uit open haard, bevroren leidingen, ongedierte of schimmel, storm en wind onder de windkracht 7, vocht dat door de muren komt en schade aan het glas of de fundering wordt in de regel niet afgedekt. Hieronder lees je aanvullende info een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Daarom dekt de opstalverzekering deze voor jou. Huur je? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je door het huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is in de regel niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door o.a. een inbraak of storm is vaak inbegrepen. Toch, een ingegooide ruit valt vaak buiten de woonverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Losse gebouwen / garages
  Jouw overkapping, schuur, tuinhuisje, volière en andere bijgebouwen zijn standaard meeverzekerd. Tip van de specialist: neem bijgebouwen wel mee in het aantal M2. Sommige partijen werken met een maximum aantal M2 voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. Plenty verzekeraars verzekeren ook kosten van schade in of rondom de tuin, zoals schade aan overkappingen. Mogelijk is een aparte tuinverzekering nodig. Een uitkomst in buurten als: Hulst, St. Jansteen, Clinge, Grauw, Heikant, Nieuw Namen, Kapellebrug, Kloosterzande, Lamswaarde, Ter Hole, Vogelwaarde, Hengstdijk, Ossenisse.

‘Onze nieuwbouwwoning goedkoop verzekerd

A. van der Linden, Kapellebrug (januari 2022)