Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Walsoorden

Via de opstalverzekering in Walsoorden – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – verzeker je schades gericht aan jouw woning wat te maken heeft met situaties als wateroverlast, schade door olie, rook en roet, vandalisme, aanrijding en aanvaring. Opstal heeft betrekking op de dingen die vast aan de woning zitten. Onder andere de tegelvloer, of denk aan de hal. Het is niet bij wet verplicht, maar wel voor huizenbezitters wel aantrekkelijk. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Met behulp van opstalverzekeringregelen.nl vergelijk je gemakkelijk alle belangrijke opstalverzekeringen van professionele bedrijven als bijv. Generali, Allsecur of nowGo op service en prijs. De premies hangen af van je adres. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Walsoorden, gemeente Hulst, Zeeland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZeeland
GemeenteHulst
(Net) nummer0114 (+31114)
Aantal inwoners 27372
Postcodegebieden4588
BuurtenHulst
Plaatsen in de omgevingverzekering-ossenisse, opstalverzekering-hengstdijk, polis-vogelwaarde, verzekering-kapellebrug, woonhuisverzekering-kapellebrug en kuitaart
opstalverzekering-walsoorden

Online woonhuisverzekering vergelijken in Walsoorden, november 2021

Een woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Denk aan schades veroorzaakt door brand, inbraak, aanrijding en aanvaring, schade door olie, rook en roet. Belangrijk: Deze module verzekert alleen schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Onder andere het leidingwerk. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (aan de hand hiervan verzeker je de losse spullenals verwarming of kapotte meubels). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Walsoorden? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Modules: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Service: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Meningen: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Kosten: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Hoe hoog is het eigen risico?
Zodra jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Walsoorden, dan is het slim om niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Walsoorden. Mocht de situatie zich voordoen dat je te maken hebt met schade in de woning (bijvoorbeeld door olie, rook en roet, brand of explosie, vandalisme, een omgevallen boom), dan horen met name de schadeafhandeling en dekkingen direct op gang te komen. Geholpen door de vergelijkingssoftware vind je direct uit welke optie bij je past. De prijzen van verzekeringsmaatschappijen als Europeesche of SNS schommelen tussen €8,5 en €14,75. Voer bovenaan in de tool je complete wensenlijstje in, neem alle premies door, en filter pas hierna op prijs. Middels deze techniek heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: BLG wonen polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Basisgegevens invullen

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, regio (4588) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Specificeer jouw woning

  Wat belangrijk is: soort woning, constructie en materiaal, oppervlakte, aantal kamers en datering van het woonhuis.

 3. Details van het huis

  Specificeer type keuken, badkameren omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je bekijkt vervolgens de verkrijgbare polissen die in lijn zijn met jouw filters.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen is online binnen 5 minuten geregeld.

Wat kost mijn opstalverzekering per maand?

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Walsoorden? De modale polissen variëren tussen de €7,75 tot €14. De exacte premie is voor iedereen weer anders. De volgende zaken spelen een rol:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Bouwjaar
 • Regio
 • Eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier ontdek ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor mijn woning in Walsoorden? Heel eenvoudig: open de vergelijkingstool. Definieer jouw woning, kies de gewenste dekking, bekijk de prijzen, en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals ANWB Woonpakket Plus en Bovag Inboedelverzekering (Allrisk). Heb je hulp nodig? Bezoek eens een verzekeringsadviseur in Walsoorden.

Direct vergelijken

Meteen de beste opstalverzekering in Hulst afsluiten? Stap over naar de meest populaire of voordeligste verzekeraar voor regio 4588.

Actuele woonverzekeringen in Zeeland in november 2021

 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Premium
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Ditzo Woonverzekering (Allrisk)
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • InShared Inboedelverzekering
 • Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

In aanvulling op een opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Wat adviseurs vaak aanraden is beide polissen aan te vragen bij eenzelfde verzekeraar. In het geval van schade rondom je woning, heb je minder te maken met bonje over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Combinatie-deal
 2. Één aanspreekpunt
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
Wellicht vind jij meer interessante zekerheden die samen te voegen zijn. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de auto, rechtsbijstand-, en reisverzekering steeds vaker in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Wat je ook steeds meer ziet: motorverzekering, brommerverzekering, overlijdensrisicoverzekering, caravanverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

De populaire allrisk opstalverzekering biedt optimale dekking, en verzekert jou tegen elk van buiten komend onheil. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Bijvoorbeeld aanrijding en aanvaring, vandalisme, blikseminslag, brand of schroeien of smelten, een flinke storm (vanaf windkracht 7), blikseminslag, een omgevallen boom. Belangrijk: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schades als gevolg van constructie- of installatiefouten, overstromingen, atoomkernreacties, normaal huishoudelijk gebruik of vocht dat door de muren komt, bevroren leidingen, ongedierte of schimmel, storm en wind onder de windkracht 7, grondwater in de woning en fundering- of glasschade zit vaak niet inbegrepen. Hieronder tref je nuttige details over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Derhalve vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Woon jij in een huurhuis? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je d.m.v. het huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is vaak overbodig.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door o.a. brand of vandalisme is in algemene zin vaak gedekt. Maar, een voetbal die door de ruit vliegt valt niet onder jouw opstalverzekering. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Bijgebouw / garage
  Je garage, overkapping, schuur, volière en andere bijgebouwen vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Tip van de specialist: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Een aantal aanbieders hanteren een quotum voor aantal M2’s voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. Plenty verzekeraars keren vergoedingen uit bij tuinschade, zoals schade aan het zwembad. Misschien is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Hulst, St. Jansteen, Clinge, Grauw, Heikant, Nieuw Namen, Kapellebrug, Kloosterzande, Lamswaarde, Ter Hole, Vogelwaarde, Hengstdijk, Ossenisse.

‘Alles in 1 pakket samengevoegd

B. van de Wal, Walsoorden (november 2021)