Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Kapelle

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Kapelle – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – verzeker je schades gericht aan jouw woning als gevolg van zaken als storm (vanaf windkracht 7), vandalisme, wateroverlast, diefstal. Opstal heeft betrekking op alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Denk dan aan een vaste vloer, of bijvoorbeeld een badkamer. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar vaak wel een goed idee. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Via ons vergelijkscript vergelijk jij gemakkelijk een aantal opstalverzekeringen van betrouwbare verzekeraars zoals bijv. FBTO, Allianz of Reaal op prijs en kwaliteit. Prijzen verschillen per regio. Bekijk de laagste premie in Kapelle, gemeente Kapelle, Zeeland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZeeland
GemeenteKapelle
Netnummer0113 (+31113)
Bewoners 12639
Postcodegebieden4420
BuurtenKapelle
Plaatsen in de regioverzekering-Kampen, opstalverzekering-Houten, polis-Boekel, verzekeringspakket-Wijk bij Duurstede, Huizen en woonhuisverzekering-Houten
opstalverzekering-kapelle

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Kapelle, maart 2023

Een woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Bijvoorbeeld door inbraak, ontploffing, blikseminslag, wateroverlast. Goed om te weten: Dit type verzekering dekt enkel datgene wat vastzit aan de woning. Onder andere dakpannen. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (daarmee dek je de losse bezittingen afals koffiemolen of een kapotte laptop). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Kapelle? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Voorwaarden: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Claims: Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Recensies: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Prijzen: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • De eigen bijdrage: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Vanaf het punt dat jij de opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Kapelle, is het handig niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Kapelle. Mocht de situatie zich voordoen dat je schades in huis hebt veroorzaakt (bijvoorbeeld door een flinke storm (vanaf windkracht 7), inbraak en diefstal, schroeien of smelten, olie, rook en roet), dan behoren in het bijzonder de schade-uitkeringen en helpdesk goed geregeld te zijn. Dankzij de vergelijkingssoftware vind je direct uit welke optie bij je past. De maandelijkse premies aanbieders als Lancyr of Univé schommelen tussen €6,5 – €11,25. Vul in onze vergelijker in waar jouw verzekering aan moet voldoen, neem alle premies door, en kijk pas daarna naar de premies. Zo heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: BLG wonen pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Persoonlijke gegevens

  Begin met jouw geboortedatum, adres (4420) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Kenmerken van de woning

  Benodigde info: type huis, dakconstructie (plat, riet), woonoppervlakte / aantal ruimtes en bouwjaar woning.

 3. Afwerking van jouw huis

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Online premie berekenen

  Je achterhaalt nu de actuele verzekeraars die matchen met de opgegeven info.

 5. Online afsluiten

  Een polis afsluiten of juist overstappen kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Kapelle? De “normale” verzekeringen liggen tussen de €6 – €14,75. De exacte premie is voor iedereen weer anders. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Opleverdatum
 • Woonplaats
 • Vrijwillig eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier achterhaal ik voordelige woonhuisverzekeringen voor huizen in Kapelle? Heel eenvoudig: open de vergelijkingstool. Voer de velden in, kies de gewenste dekking, bekijk de prijzen, en neem het beste aanbod. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals Univé Woonpakket (EUG) en Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk). Heb je hulp nodig? Breng dan een bezoek aan een verzekeringsadviseur in Kapelle.

Direct vergelijken

Direct de beste opstalverzekering in Kapelle afsluiten? Bekijk de best gewaardeerde of voordeligste verzekeraar voor postcodegebied 4420, 4421.

Veel gekozen woonverzekeringen in Zeeland in maart 2023

 • ZLM Gezinspakket
 • Bovag Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)
 • Klaverblad Verzekeringspakket Budget
 • Turien & Co Inboedelverzekering Premium
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • ZLM Opstalverzekering

Extra voordeel met een woonverzekering

In aanvulling op een opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Doorgaans wordt geadviseerd beide polissen te regelen bij de identieke verzekeraar. In het geval van schade in of rondom jouw woning heb je minder te maken met bonje over wat er onder opstal- of inboedel valt.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Combinatie-deal
 2. Één aanspreekpunt
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. 1 duidelijke factuur
Profiteer van extra combinatievoordeel
We spreken nog over meerdere vergoedingen die je kunt toevoegen. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Tevens zit de reis- rechtsbijstand en autoverzekering gewoonlijk in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Andere mogelijkheden zijn: brommerverzekering, huisdierenverzekering, ongevallenverzekering, caravanverzekering, motorverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

De populaire allrisk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en biedt dekking tegen elk van buiten komend onheil. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Voorbeelden zijn storm (vanaf windkracht 7), brand, schade door olie, rook en roet, ontploffing en een omgevallen boom, olie, rook en roet, blikseminslag, vandalisme. Niet vergeten: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van overstromingen, oorlogsgeweld, roekeloosheid en opzet, slecht onderhoud of grondwater in de woning, weersinvloeden, storm en wind onder de windkracht 7, rook en roet uit open haard, vocht dat door de muren komt en schade aan fundering / glas wordt meestal niet gedekt. Verderop ontdek je meer informatie over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Derhalve wordt schade hieraan vergoed. Heb je panelen op een huurwoning? Dan kan je zonnepanelen verzekeren via het onderdeel huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is in veel gevallen weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas als resultaat van bjiv. een brandje zit doorgaans in de verzekering. Maar, een bal die door een raam gaat valt niet onder jouw opstalverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Garage of bijgebouwen
  Jouw overkapping, garage, volière, schuur en andere bijgebouwen zitten in de meeste opstalverzekeringen. Stelregel: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Enkele aanbieders stellen een limiet voor toegestane M2’s voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Genoeg verzekeraars keren vergoedingen uit bij schade in of rondom de tuin, zoals schade aan tuinhuisjes. Wellicht is een aparte tuinverzekering nodig. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Kapelle, Wemeldinge, Schore.

‘Ik zag door de bomen het bos niet meer, bedankt voor het overzicht

N. van de Wal, Kapelle (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente