Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Noord-Beveland

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Noord-Beveland (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker je schades aangaande een huis wat gerelateerd is aan o.a. inbraak, vandalisme, diefstal, blikseminslag. Opstal heeft betrekking op alles wat vast zit aan de woning. Bijvoorbeeld een vaste vloer, of denk aan de vloerverwarming. Het is geen vereiste, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Aan de hand van ons vergelijkscript vergelijk je snel een aantal opstalverzekeringen van gevestigde bedrijven zoals Delta Lloyd, BLG wonen of nowGo op premie en dekking. Je woonadres heeft invloed op de premie. Ontdek de goedkoopste polis in Noord-Beveland, gemeente Noord-Beveland, Zeeland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZeeland
GemeenteNoord-Beveland
(Net) nummer0113 (+31113)
Bewoners 7421
Postcodegebieden4490
WijkenKortgene
Naburige plaatsenverzekering-Nissewaard, opstalverzekering-Meierijstad, polis-Horst aan de Maas, verzekeringspakket-Zaltbommel, Nieuwegein en woonhuisverzekering-Neerijnen
opstalverzekering-noord-beveland

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Noord-Beveland, maart 2023

Een woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Bijvoorbeeld door diefstal, blikseminslag, inbraak, brand. Belangrijk: Deze module dekt enkel datgene wat vastzit aan de woning. Zaken als de open haard. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (met deze polis krijg je een uitkering voor “losse” spullen als kruimeldief of schade aan apparatuur). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Noord-Beveland? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Dekking: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Claims: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Beoordeling: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Prijs: Hoe duur is de polis per maand?
 • Eigen bijdrage: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
Zodra jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Noord-Beveland, is het aan te raden om je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Noord-Beveland. Als je problemen in de woning krijgt (zoals bijv. door wateroverlast, inbraak en diefstal, blikseminslag, brand of explosie), dan dienen in het bijzonder de dekking en de service direct op gang te komen. Geholpen door onze vergelijker bekijk je heel snel de mogelijkheden. De maandelijkse premies verzekeraars zoals Independer of Univé schommelen tussen €5 – €10. Voer in de bovenstaande vergelijker in waar jouw verzekering aan moet voldoen, bereken de premie, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Zodoende heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: Bruns ten Brink pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hoe moet ik mijn huis verzekeren?

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, postcodegebied (4490) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Kenmerken van de woning

  Wat belangrijk is: soort woning, constructie van het dak, materiaal van de woning, oppervlakte, aantal kamers en bouwjaar woning.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Wat voor keuken en badkamer heb je en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je ziet in de volgende stap de beschikbare opstalverzekeringen die in lijn zijn met jouw filters.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

Kosten opstalverzekering berekenen

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Noord-Beveland? De modale verzekeringen schommelen tussen €5,25 – €13. Het feitelijke maandbedrag verschilt uiteraard per persoon. Deze factoren zijn van belang:

 • Soort dekking
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Bouwdatum
 • Omgeving
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe ontdek ik een voordelige woonhuisverzekering voor woningen in Noord-Beveland? Dit is kinderspel: open de vergelijkingstool. Voer de velden in, bepaal welke dekkingen je wilt, bereken de premie, en neem het beste aanbod. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals Turien & Co Woonhuisverzekering Premium en/of Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk). Heb je hulp nodig? Ga dan naar een verzekeringskantoor in Noord-Beveland.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Meteen de beste opstalverzekering in Noord-Beveland afsluiten? Stap over naar de hoogst gewaardeerde of gewoon een goedkope polis voor de buurt 4490, 4491.

Actuele woonverzekeringen in Zeeland in maart 2023

 • Lancyr Inboedelverzekering
 • Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering
 • Allianz Woonhuisverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • ASR Inboedelverzekering (Allrisk)
 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Naast een opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Veel experts adviseren de opstal- en inboedelverzekering af te sluiten bij eenzelfde partij. Indien de situatie zich voordoet van schades rondom je woning, vormen er geen meningsverschillen over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Combinatievoordeel
 2. Een contactpersoon
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Één maandelijkse nota
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
We spreken nog over meerdere modules die samen te voegen zijn. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering steeds vaker in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Andere opties zijn: huisdierenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

De all-risk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en biedt dekking tegen ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Bijvoorbeeld wateroverlast, blikseminslag, schade door olie, rook en roet, diefstal en blikseminslag, inbraak en diefstal, een flinke storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast. Goed om te weten: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van aardbevingen, oorlogsgeweld, normaal huishoudelijk gebruik, slecht onderhoud of vocht dat door de muren komt, grondwater in de woning, ongedierte of schimmel, bevroren leidingen, storm en wind onder de windkracht 7 en schade aan fundering / glas zit vaak niet inbegrepen. Hierna ontdek je meer informatie over een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Zodoende wordt schade hieraan vergoed. Huur je? Dan kan je zonnepanelen verzekeren via het zogenaamde huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is doorgaans overbodig.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas door bijv. een inbraak of storm zit vaak bij de polis in. Alleen, een ongeluk zoals een bal door de ruit wordt niet meegenomen door de woonverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Bijgebouw / garage
  Jouw volière, tuinhuisje, schuur, garage en andere bijgebouwen zitten in de meeste opstalverzekeringen. Stelregel: neem bijgebouwen wel mee in het aantal M2. Enkele maatschappijen hanteren een quotum voor aantal M2’s voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Veel verzekeraars dekken de kosten van schades in de tuin aan bijv. bomen, struiken. Mogelijk is een speciale tuinverzekering benodigd. Handig als je woont in wijken als: Kortgene, Colijnsplaat, Kats, Kamperland, Wissenkerke, Geersdijk.

‘Prettige service en duidelijke voorwaarden

L. van der Heyden, Noord-Beveland (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente