Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Reimerswaal

Middels een opstalverzekering in Reimerswaal – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – verzeker jij de schades aangaande een huis wat gerelateerd is aan bijvoorbeeldaanrijding en aanvaring, inbraak, brand, vandalisme. Opstal heeft betrekking op de dingen die vast aan de woning zitten. Een voorbeeld is een badkamer, of bijvoorbeeld de stroomvoorziening. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Middels onze vergelijker vergelijk jij online een aantal opstalverzekeringen van erkende partijen als ZLM, Turien en Co of ING op prijs en kwaliteit. Tarieven wisselen per postcodegebied. Stap over naar de beste aanbieder in Reimerswaal, gemeente Reimerswaal, Zeeland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZeeland
GemeenteReimerswaal
(Regio) nummer0113 (+31113)
Inwoners 22265
Postcodes4400
WijkenYerseke
Plaatsen in de omgevingverzekering-Raalte, opstalverzekering-Nijmegen, polis-IJsselstein, verzekeringspakket-Bodegraven-Reeuwijk, Pekela en woonhuisverzekering-Peel en Maas
opstalverzekering-reimerswaal

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Reimerswaal, maart 2023

De woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Dat kan gaat om schade door blikseminslag, brand, schade door olie, rook en roet, aanrijding en aanvaring. Goed om te weten: Deze dekking regelt uitsluitend schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Zoals de bijkeuken. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (hiermee dek jij waardevolle “losse” items zoals speelgoed of contant geld en waardebonnen). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Reimerswaal? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Dekking: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Uitkeringen:Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Meningen: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Prijs: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • De eigen bijdrage: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
Zodra jij de opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Reimerswaal, is het handig je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Reimerswaal. Wanneer je schades in huis hebt veroorzaakt (onder andere een omgevallen boom, schroeien of smelten, inbraak en diefstal, blikseminslag), dan horen uiteraard de dekking en de service in orde te zijn. Dankzij onze vergelijker bekijk je heel snel de mogelijkheden. De prijsstelling van verzekeringsmaatschappijen als ING en Univé zitten maandelijks tussen €5,5 tot €12,25. Voer bovenaan in de tool in waaraan de verzekering moet voldoen, neem alle premies door, en kijk pas daarna naar de premies. Zo zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: Centraal Beheer pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hoe moet ik mijn huis verzekeren?

 1. Wie ben jij?

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, omgeving (4400) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Gegevens over de woning

  Bijvoorbeeld: beschrijving huis, constructie en materiaal, woonoppervlakte / aantal ruimtes en opleverdatum van de woning.

 3. Extra informatie over je huis

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en de algehele afwerking van het huis.

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je achterhaalt in de volgende stap de beschikbare opstalverzekeringen die overeenkomen met de opgegeven info.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen is online binnen 5 minuten geregeld.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Reimerswaal? De doorsnee polissen variëren tussen de €8,25 – €13,75. De hoogte van de premie varieert per type huis en situatie. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Opleverdatum
 • Regio
 • Eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg vind ik voordelige woonhuisverzekeringen voor onze woning in Reimerswaal? Dit is kinderspel: open de vergelijkingstool. Beantwoord de vragen, selecteer de modules, check alle kosten, en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Wat dacht je bijvoorbeeld van HEMA Opstalverzekering en/of SNS Inboedelverzekering. Heb je hulp nodig? Bezoek eens een verzekeringsadviseur in Reimerswaal.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Zelf de beste opstalverzekering in Reimerswaal afsluiten? Stap over naar de meest populaire of gewoon een goedkope aanbieder voor postcode 4400, 4401.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Zeeland in maart 2023

 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)
 • Bruns ten Brink Brand Combi Budget
 • Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid
 • Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Unigarant Inboedelverzekering

Extra voordeel met een woonverzekering

In aanvulling op een opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Veel experts adviseren beide polissen te regelen bij de identieke aanbieder. Wanneer we spreken van schade rondom je woning, vormen er geen meningsverschillen over wie precies wat gaat vergoeden.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Pakket-voordeel
 2. Één aanspreekpunt
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. 1 duidelijke factuur
Profiteer van extra combinatievoordeel
Er zijn nog meer zekerheden die je kunt toevoegen. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering in de regel in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Maar je kunt ook denken aan o.a.: brommerverzekering, overlijdensrisicoverzekering, ongevallenverzekering, caravanverzekering, motorverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

Zo’n all-risk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en staat paraat bij vrijwel elke soort schade. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Denk dan aan storm (vanaf windkracht 7), inbraak, brand, blikseminslag en schroeien of smelten, een omgevallen boom, brand of explosie, wateroverlast. Belangrijk: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van atoomkernreacties, constructie- of installatiefouten, aardbevingen, roekeloosheid en opzet of vocht dat door de muren komt, bevroren leidingen, ongedierte of schimmel, weersinvloeden, rook en roet uit open haard en glasschade of schade aan de fundering zit vaak niet inbegrepen. Hieronder lees je praktische informatie over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Derhalve zijn ze gewoon meeverzekerd. Heb je panelen op een huurwoning? Je kunt ze verzekeren via het onderdeel huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is in de regel niet aan de orde.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door bijv. een flinke storm of inbraak zit doorgaans in de verzekering. Let op, een bal of ladder door een ruit valt vaak buiten de opstalverzekering. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Losse gebouwen / garages
  De overkapping, tuinhuisje, garage, schuur en andere bijgebouwen zijn standaard meeverzekerd. Advies: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Diverse aanbieders stellen een limiet voor toegestane M2’s voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Veel verzekeraars keren vergoedingen uit bij schade in of rondom de tuin, zoals schade aan tuinhuisjes. Mogelijk is een aparte tuinverzekering nodig. Relevant in wijken zoals: Yerseke, Kruiningen, Krabbendijke, Waarde, Rilland-Bath, Hansweert, Oostdijk.

‘Voor onze hypotheek had ik snel een verzekering nodig!

U. van der Pol, Reimerswaal (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente