Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Brouwershaven

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Brouwershaven – alias woonhuisverzekering – verzeker jij de schades aangaande een huis die ontstaan zijn door onder andere ontploffing, blikseminslag, brand, diefstal. Onder opstal verstaan we de dingen die vast aan de woning zitten. Neem nou een zwembad, of denk aan het leidingwerk. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar beslist wel aan te raden. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Door middel van deze website vergelijk jij direct de meest afgesloten opstalverzekeringen van populaire maatschappijen zoals o.a. Delta Lloyd, ABN AMRO of nowGo op premie en dekking. Prijzen verschillen per regio. Ontdek de goedkoopste polis in Brouwershaven, gemeente Schouwen-Duiveland, Zeeland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZeeland
GemeenteSchouwen-Duiveland
Netnummer0111 (+31111)
Aantal inwoners 33735
Postcodes4318
BuurtenZierikzee
Plaatsen in de regioverzekering-noordgouwe, opstalverzekering-bruinisse, polis-nieuwerkerk, verzekering-hank, woonhuisverzekering-hank en sirjansland
opstalverzekering-brouwershaven

Woonhuisverzekering vergelijken in Brouwershaven, maart 2023

Zo’n woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Onder andere door schade door olie, rook en roet, blikseminslag, diefstal, ontploffing. Noemenswaardig: Deze dekking dekt enkel datgene wat vastzit aan de woning. Zoals de schoorsteen. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (aan de hand hiervan verzeker je de losse spullenzoals verwarming of een defecte wasmachine). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Brouwershaven? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Voorwaarden: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Uitkeringen:Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Ervaringen: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Tarieven: Aan welke kosten moet je denken?
 • Het eigen risico: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Zodra jij de opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Brouwershaven, is het handig uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Brouwershaven. Mocht de situatie zich voordoen dat je problemen in de woning krijgt (onder andere blikseminslag, een flinke storm (vanaf windkracht 7), olie, rook en roet, inbraak en diefstal), dan dienen uiteraard de schade-uitkeringen en helpdesk in orde te zijn. Via de vergelijkingstool vind je direct uit welke optie bij je past. De prijsstelling van partijen zoals FBTO of REAAL Verzekeringen schommelen tussen €5,25 en €10. Voer bovenaan in de tool in waaraan de verzekering moet voldoen, vergelijk de tarieven, en filter pas hierna op prijs. Zodoende heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: Univé afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Persoonlijke gegevens

  Start met het invullen van de geboortedatum, omgeving (4318) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Specificeer jouw woning

  Bijvoorbeeld: beschrijving woning, materiaal van jouw woning en constructie, oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en bouwjaar woning.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Definieer status van keuken en badkamer en de afwerking.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je treft daarna de relevante woonhuisverzekeringen die passen bij de opgegeven info.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

De kosten van een opstalverzekering

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Brouwershaven? De reguliere verzekeringen schommelen tussen €8,5 tot €14,75. De exacte premie verschilt uiteraard per persoon. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Herbouwwaarde
 • Leeftijd woning
 • Postcode
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier check ik de voordeligste woonhuisverzekering voor mijn woning in Brouwershaven? Heel eenvoudig: start de opstal vergelijker. Beantwoord de vragen, selecteer de modules, neem de tarieven door en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Voorbeelden van pakketten zijn Turien & Co Woonpakketverzekering Premium en SNS Woonhuisverzekering. Wil je er een expert naar laten kijken? Bezoek eens een verzekeringskantoor in Brouwershaven.

Start vergelijken

Zelf de beste opstalverzekering in Schouwen-Duiveland afsluiten? Ontdek de beste of de meest betaalbare aanbieder voor postcodegebied 4318.

Veel gekozen woonverzekeringen in Zeeland in maart 2023

 • Unigarant Opstalverzekering
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Lancyr Inboedelverzekering
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair
 • De Goudse Privé Pakket Online

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Doorgaans wordt geadviseerd beide polissen te nemen bij één verzekeraar. In het geval van schade aan je huis, kom je niet in onenigheid over wie welke schade vergoedt.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Pakketpolis-voordeel
 2. Een contactpersoon
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. Een duidelijke nota per maand
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
We onderscheiden nog een aantal vergoedingen die samen te voegen zijn. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering steeds vaker in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Andere mogelijkheden zijn: caravanverzekering, motorverzekering, huisdierenverzekering, brommerverzekering, overlijdensrisicoverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

De All risk opstalverzekering biedt optimale dekking, en staat paraat bij ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Bijvoorbeeld ontploffing, brand, diefstal, wateroverlast en olie, rook en roet, blikseminslag, wateroverlast, brand of explosie. Niet vergeten: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schades als gevolg van slecht onderhoud, overstromingen, oorlogsgeweld, atoomkernreacties of rook en roet uit open haard, bevroren leidingen, weersinvloeden, storm en wind onder de windkracht 7, ongedierte of schimmel en glasschade of schade aan de fundering zit vaak niet inbegrepen. Onderstaand ontdek je praktische informatie over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Daarom zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Heb je een huurwoning? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je aan de hand van het huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is doorgaans weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas als resultaat van bjiv. inbraak of brand is vaak inbegrepen. Echter, een ingegooide ruit wordt meestal niet gedekt door de opstalpolis. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Bijgebouw / garage
  Je tuinhuisje, overkapping, garage, volière en losse vertrekken / objecten worden gewoon meeverzekerd. Advies: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Veel verzekeraars stellen een max. aantal vierkante meters voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. De meeste verzekeraars verzekeren ook kosten van tuinschade, zoals schade aan het zwembad. Soms is een aparte tuinverzekering nodig. Een uitkomst in buurten als: Zierikzee, Brouwershaven, Zonnemaire, Dreischor, Noordgouwe, Bruinisse, Nieuwerkerk, Oosterland, Ouwerkerk, Scharendijke, Kerkwerve, Ellemeet, Haamstede, Renesse, Noordwelle, Serooskerke.

‘Een goede verzekering voor mijn dochter

Mevr. Kuipers, Brouwershaven (maart 2023)