Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Eede

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Eede (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker je schade aan jouw huis door toedoen van onder andere diefstal, ontploffing, schade door olie, rook en roet, inbraak. Met opstal bedoelen we alles wat vast zit aan de woning. Onder andere de keuken, en tevens de meterkast. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar vaak wel een goed idee. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Aan de hand van opstalverzekeringregelen.nl vergelijk je snel vele opstalverzekeringen van klantvriendelijke bedrijven zoals EAG Assuradeuren, ASR Verzekeringen of REAAL Verzekeringen op prijs en kwaliteit. Prijzen verschillen per regio. Kies een geschikt woonpakket in Eede, gemeente Sluis, Zeeland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZeeland
GemeenteSluis
Regionummer0117 (+31117)
Bewoners 23639
Postcodes4529
BuurtschappenSluis
Naburige plaatsenverzekering-sint-kruis, opstalverzekering-biervliet, polis-waterlandkerkje, verzekering-kamperland, woonhuisverzekering-kamperland en ijzendijke
opstalverzekering-eede

Woonhuisverzekering vergelijken in Eede, september 2023

Een woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Bijvoorbeeld door wateroverlast, diefstal, vandalisme, brand. Goed om te weten: Deze dekking regelt uitsluitend schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Bijvoorbeeld het dak. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (aan de hand hiervan dek je de losse bezittingen afzoals diepvriezer of schade aan sieraden). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Eede? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Modules: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Service: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Beoordeling: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Tarieven: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Het eigen risico: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
Op het moment dat je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Eede, raad men altijd aan niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Eede. Mocht de situatie zich voordoen dat er sprake is van schade aan de woning (door bijv. situatie als olie, rook en roet, een omgevallen boom, schroeien of smelten, vandalisme), dan behoren uiteraard de schade-uitkeringen en helpdesk picobello voor elkaar te zijn. Via ons vergelijkscript kan je hier zelf achter komen. De kosten van aanbieders als NowGo of Allsecur zitten maandelijks tussen €7,5 tot €14. Voer in de basis welke modules je minimaal wilt afsluiten, check de maandelijkse kosten, en vergelijk pas hierna op prijs. Op basis daarvan heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: Klaverblad pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Persoonlijke gegevens

  Begin met jouw geboortedatum, postcode (4529) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat belangrijk is: soort woning, bouwconstructie (dak), aantal kamers, totale oppervlakte en bouwjaar woning.

 3. Details van het huis

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Premies berekenen

  Je opent nu de verkrijgbare verzekeringen die voldoen aan jouw wensen.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Een overstap van dekking of een module afsluiten is online binnen 5 minuten geregeld.

Wat kost mijn opstalverzekering per maand?

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Eede? De modale verzekeringen variëren tussen de €7,25 tot €11. Het exacte bedrag is voor iedereen weer anders. Deze factoren zijn van belang:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Opleverdatum
 • Regio
 • Eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg vind ik voordelige woonhuisverzekeringen voor een woning in Eede? Dit is kinderspel: start de opstal vergelijker. Definieer jouw woning, klik alle af te sluiten modules aan, bekijk de prijzen, en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Voorbeelden van pakketten zijn nowGo Opstalverzekering Comfort of Turien & Co Woonpakketverzekering Prima. Wil je er een expert naar laten kijken? Bezoek eens een verzekeringsadviseur in Eede.

Start vergelijken

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Sluis afsluiten? Check de hoogst gewaardeerde of voordeligste maatschappij voor regio 4529.

Actuele woonverzekeringen in Zeeland in september 2023

 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • De Goudse Privé Pakket Online
 • Bovag Thuispakket (EUG)
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk)
 • Bovag Thuispakket (EUG)

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Naast een opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Wat in de regel aanbevolen wordt is beide polissen aan te vragen bij dezelfde assuradeur. Indien de situatie zich voordoet van schade aan je huis, heb je minder te maken met bonje over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Alles-in-1-korting
 2. Overzichtelijk
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. Een duidelijke nota per maand
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
Wellicht vind jij meer interessante dekkingen die samen te voegen zijn. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering steeds vaker in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Andere opties zijn: huisdierenverzekering, ongevallenverzekering, caravanverzekering, brommerverzekering, motorverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

De all-risk opstalverzekering biedt optimale dekking, en staat paraat bij bijna elke soort van schade aan je huis. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Denk aan voorvallen als vandalisme, blikseminslag, inbraak, brand en vandalisme, wateroverlast, blikseminslag, brand of explosie. Noemenswaardig: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schade ontstaan door slecht onderhoud, normaal huishoudelijk gebruik, roekeloosheid en opzet, overstromingen of storm en wind onder de windkracht 7, bevroren leidingen, ongedierte of schimmel, vocht dat door de muren komt, rook en roet uit open haard en fundering- of glasschade is in veel gevallen niet inbegrepen. Onderstaand vind je handige info over thema’s waar soms onduidelijkheid over is:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Om die reden zijn ze gewoon meeverzekerd. Huur je? In dat geval kan je dit regelen d.m.v. het huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is doorgaans geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door bijv. een inbraak of storm zit doorgaans in de verzekering. Echter, een ruit die perongeluk wordt ingegooid zit vaak niet in de opstalverzekering. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Bijgebouw / garage
  Je overkapping, volière, tuinhuisje, garage en losse gebouwen vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Tip van de specialist: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Een aantal verzekeraars stellen beperkingen aan het aantal M2 voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. De meeste verzekeraars keren vergoedingen uit bij schade in de tuin aan zaken als bestratingen. Mogelijk is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Sluis, Retranchement, Aardenburg, Eede, Sint Kruis, Oostburg, Zuidzande, Cadzand, Nieuwvliet, Groede, Breskens, Hoofdplaat, IJzendijke, Schoondijke, Waterlandkerkje.

‘Goed verzekerd zijn geeft een goed gevoel

G. van Doorn, Eede (september 2023)