Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Terneuzen

Aan de hand van een opstalverzekering in Terneuzen – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – dek je schades aangaande een huis wat te maken heeft met situaties als blikseminslag, storm (vanaf windkracht 7), inbraak, vandalisme. Het begrip opstal slaat op; de dingen die vast aan de woning zitten. Onder andere de vaatwasser, of bijvoorbeeld de kozijnen. Het is niet verplicht, maar vaak wel een goed idee. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Via onze vergelijker vergelijk jij moeiteloos alle belangrijke opstalverzekeringen van populaire aanbieders zoals bijv. Unigarant, Allianz of Klaverblad op premie en dekking. De premies hangen af van je adres. Bekijk de laagste premie in Terneuzen, gemeente Terneuzen, Zeeland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZeeland
GemeenteTerneuzen
(Regio) nummer0115 (+31115)
Bewoners 54657
Postcodes4530
WijkenTerneuzen
Naburige plaatsenverzekering-Ten Boer, opstalverzekering-Sittard-Geleen, polis-Purmerend, verzekeringspakket-Hulst, Stein en woonhuisverzekering-Steenwijkerland
opstalverzekering-terneuzen

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Terneuzen, december 2023

De woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Dat kan gaat om schade door vandalisme, wateroverlast, diefstal, inbraak. Let op: Dit type verzekering is er alleen voor uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Bijvoorbeeld de schutting. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (met deze polis dek je de losse bezittingen afzoals blender of een stukke TV). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Terneuzen? Houd rekening met de volgende punten:

 • Dekking: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Klantenservice: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Meningen: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Kosten: Hoe duur is de polis per maand?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
Als je een opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Terneuzen, is het handig niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Terneuzen. Wanneer je te maken hebt met schade in de woning (bijvoorbeeld door inbraak en diefstal, blikseminslag, vandalisme, wateroverlast), dan horen natuurlijk de service en uitkeringen picobello voor elkaar te zijn. Geholpen door onze vergelijker kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De kosten van verzekeringsmaatschappijen zoals HEMA en Univé variëren tussen de €5,75 tot €12. Voer in de basis in waar jouw verzekering aan moet voldoen, vergelijk de tarieven, en filter pas hierna op prijs. Op die manier zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: Delta Lloyd pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  Start met het invullen van de geboortedatum, adres (4530) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Specificeer jouw woning

  Wat je moet invullen: soort huis, constructie van het dak, materiaal van de woning, oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en datering van het woonhuis.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Definieer status van keuken en badkamer en de mate van afwerking.

 4. Premies berekenen

  Je bekijkt in de volgende stap de verkrijgbare verzekeraars die passen bij jouw filters.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

De kosten van een opstalverzekering

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Terneuzen? De doorsnee polissen liggen tussen de €8,5 – €11. Het exacte bedrag is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Soort dekking
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Opleverdatum
 • Regio
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg ontdek ik een voordelige woonhuisverzekering voor onze woning in Terneuzen? Heel eenvoudig: open de vergelijkingstool. Definieer jouw woning, klik alle af te sluiten modules aan, bereken de premie, en neem het beste aanbod. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals Reaal Inboedelverzekering Allrisk en ook ASR Woonhuisverzekering (Allrisk). Kom je er zelf niet uit? Maak een afspraak met een verzekeringsadviseur in Terneuzen.

Direct vergelijken

Zelf de beste opstalverzekering in Terneuzen afsluiten? Vind de meest populaire of voordeligste maatschappij voor regio 4530, 4531, 4532, 4533, 4535, 4536, 4537, 4538.

Veel gekozen woonverzekeringen in Zeeland in december 2023

 • Klaverblad Verzekeringspakket Budget
 • Unigarant Opstalverzekering
 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet
 • Ditzo Woonverzekering (Allrisk)
 • Klaverblad Inboedelverzekering Royaal

Nog meer korting met een woonverzekering

In aanvulling op een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Wat adviseurs vaak aanraden is de opstal- en inboedelverzekering af te sluiten bij de identieke verzekeraar. Bij schades aan je huis, heb je minder te maken met bonje over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Pakketpolis-voordeel
 2. Een contactpersoon
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
Er bestaan nog een aantal zekerheden die je kunt combineren. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering steeds vaker inbegrepen in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Wat je ook steeds meer ziet: ongevallenverzekering, caravanverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

De all-risk opstalverzekering biedt optimale dekking, en dekt elk van buiten komend onheil. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Denk aan voorvallen als schade door olie, rook en roet, storm (vanaf windkracht 7), diefstal, brand en een flinke storm (vanaf windkracht 7), brand of explosie, een omgevallen boom, blikseminslag. Noemenswaardig: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schades die wordt veroorzaakt door overstromingen, atoomkernreacties, oorlogsgeweld, aardbevingen of rook en roet uit open haard, bevroren leidingen, grondwater in de woning, storm en wind onder de windkracht 7, weersinvloeden en glas- of funderingsschade is in veel gevallen niet inbegrepen. Hierna vind je meer informatie over een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Hierom zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Woon jij in een huurhuis? Je kunt ze verzekeren via het zogenaamde huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is in de regel overbodig.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas als resultaat van bjiv. storm of inbraak is in algemene zin vaak gedekt. Maar, een bal die door een raam gaat wordt meestal niet gedekt door de woonverzekering. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Garage of bijgebouwen
  De schuur, tuinhuisje, volière, overkapping en losse gebouwen zijn standaard meeverzekerd. Belangrijk: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Sommige verzekeraars werken met een maximum aantal M2 voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Plenty verzekeraars verzekeren ook kosten van tuinschade, zoals schade aan planten. Mogelijk is een aparte tuinverzekering nodig. Een uitkomst in buurten als: Terneuzen Centrum, Terneuzen West, Terneuzen Zuid, Terneuzen Noord, Terneuzen Oost, Buitengebied Terneuzen, Kern Axel, Buitengebied Axel, Kern Biervliet, Buitengebied Biervliet, Kern Hoek, Buitengebied Hoek, Kern Koewacht, Buitengebied Koewacht, Kern Overslag, Buitengebied Overslag, Kern Philippine, Buitengebied Philippine, Kern Sas van Gent, Buitengebied Sas van Gent, Kern Sluiskil, Buitengebied Sluiskil, Kern Spui, Buitengebied Spui, Kern Westdorpe, Buitengebied Westdorpe, Kern Zaamslag, Buitengebied Zaamslag, Kern Zuiddorpe, Buitengebied Zuiddorpe.

‘Alles in 1 pakket samengevoegd

P. Jacobs, Terneuzen (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente