Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Tholen

Middels een opstalverzekering in Tholen – alias woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw woning als gevolg van onder andere wateroverlast, ontploffing, schade door olie, rook en roet, blikseminslag. De term opstal betekent; alles wat vast zit aan de woning. Neem nou jouw kookplaat, maar ook de bijkeuken. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Hoe waardevol is je huis voor jou? Middels onze vergelijktool vergelijk jij gemakkelijk de meest afgesloten opstalverzekeringen van betrouwbare bedrijven zoals Verzekeruzelf.nl, DAK of Interpolis op modules, flexibiliteit en prijs. Premies variëren per postcode. Ontdek de goedkoopste polis in Tholen, gemeente Tholen, Zeeland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZeeland
GemeenteTholen
(Net) nummer0166 (+31166)
Inwoners 25421
Postcodes4690
WijkenTholen
Naburige plaatsenverzekering-Teylingen, opstalverzekering-Súdwest-Fryslân, polis-Schiedam, verzekeringspakket-Medemblik, Ten Boer en woonhuisverzekering-Súdwest-Fryslân
opstalverzekering-tholen

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Tholen, maart 2023

Zo’n woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Dat kan gaat om schade door ontploffing, vandalisme, aanrijding en aanvaring, schade door olie, rook en roet. Let op: Deze polis regelt uitsluitend een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Bijvoorbeeld de gang. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (met zo’n polis krijg je een uitkering voor “losse” spullen als je telefoon of beschadigingen aan het interieur). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Tholen? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Voorwaarden: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Afhandeling: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Ervaringen: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Tarief: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Vrijwillig eigen risico: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
Als je de opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Tholen, is het handig uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Tholen. Op het moment dat er sprake is van schade aan de woning (onder andere brand of explosie, olie, rook en roet, wateroverlast, inbraak en diefstal), dan dienen vooral de service en uitkeringen in orde te zijn. Via de vergelijkingssoftware ontdek je dit eenvoudig zelf. De maandelijkse premies verzekeraars als FBTO of ABN AMRO liggen tussen de €6,5 tot €12,75. Voer in de basis je complete wensenlijstje in, check de maandelijkse kosten, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Zodoende heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: Ditzo pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Basisgegevens invullen

  Als eerst vul je de geboortedatum in, postcodegebied (4690) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Beschrijving van je woning

  Gevraagde gegevens: beschrijving huis, constructie van het dak, materiaal van de woning, oppervlakte, aantal kamers en datering van het woonhuis.

 3. Extra informatie over je huis

  Specificeer type keuken, badkameren omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je treft vervolgens de beschikbare verzekeringen die voldoen aan jouw filters.

 5. Online afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen doe je helemaal zelf online.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Tholen? De gemiddelde polissen variëren tussen de €5,75 – €11,75. Het feitelijke maandbedrag is voor iedereen weer anders. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Soort dekking
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Datum bouw
 • Adres
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg bekijk ik de voordeligste woonhuisverzekering voor mijn huis in Tholen? Dat is gemakkelijk: gebruik onze vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, bepaal welke dekkingen je wilt, bekijk de prijzen, en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Wat dacht je bijvoorbeeld van Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid) en/of Turien & Co Inboedelverzekering Prima. Liever laten adviseren? Maak een afspraak met een verzekeringsadviseur in Tholen.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Tholen afsluiten? Stap over naar de hoogst gewaardeerde of de meest betaalbare verzekering voor postcode 4690, 4691.

Bekijk deze woonverzekeringen in Zeeland in maart 2023

 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid)
 • HEMA Woonverzekering
 • Lancyr Woonverzekering
 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Wat in de regel aanbevolen wordt is beide polissen onder te brengen bij de identieke partij. Indien de situatie zich voordoet van schades aan je huis, ontstaat er geen gedoe over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Woonpakket-aanbieding
 2. Één aanspreekpunt
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Een duidelijke nota per maand
Profiteer van extra combinatievoordeel
We onderscheiden nog een aantal zekerheden die te combineren zijn. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering steeds vaker in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: overlijdensrisicoverzekering, huisdierenverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

Een allrisk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en biedt garantie voor bijna elke soort van schade aan je huis. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Bijvoorbeeld blikseminslag, storm (vanaf windkracht 7), inbraak, ontploffing en een omgevallen boom, een flinke storm (vanaf windkracht 7), olie, rook en roet, brand of explosie. Let op: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schades die wordt veroorzaakt door slecht onderhoud, roekeloosheid en opzet, normaal huishoudelijk gebruik, oorlogsgeweld of grondwater in de woning, bevroren leidingen, ongedierte of schimmel, weersinvloeden, storm en wind onder de windkracht 7 en glasschade of schade aan de fundering zit vaak niet inbegrepen. Onderstaand lees je meer informatie over onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Hierom vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Huur je? Ook dan kan je ze verzekeren door het huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is vaak niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door iets als inbraak of storm is in algemene zin vaak gedekt. Alleen, een bal die door een raam gaat zit vaak niet in de woonverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Garages en bijgebouwen
  Jouw tuinhuisje, garage, schuur, volière en andere bijgebouwen vind je doorgaans standaard in de dekking. Tip van de specialist: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Diverse assuradeurs stellen een limiet voor toegestane M2’s voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt meer dan je denkt. Plenty verzekeraars staan garant voor de kosten van schade in of rondom de tuin, zoals schade aan overkappingen. In andere gevallen is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Tholen, Poortvliet, Scherpenisse, Sint-Maartensdijk, Stavenisse, Sint-Annaland, Oud-Vossemeer, Sint Philipsland.

‘Nooit meer zorgen over de polis

D. Verhoeven, Tholen (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente