Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Scherpenisse

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Scherpenisse – alias woonhuisverzekering – verzeker je schades aangaande een huis door toedoen van aspecten als brand, blikseminslag, ontploffing, vandalisme. Het begrip opstal slaat op; alles wat vast zit aan de woning. Neem nou de bezemkast, of denk aan de vaatwasser. Het is geen vereiste, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Door middel van ons vergelijkscript vergelijk je direct de meest afgesloten opstalverzekeringen van professionele aanbieders als EAG Assuradeuren, Allianz of REAAL Verzekeringen op service en prijs. Tarieven wisselen per postcodegebied. Ontdek de goedkoopste polis in Scherpenisse, gemeente Tholen, Zeeland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZeeland
GemeenteTholen
(Regio) nummer0166 (+31166)
Aantal inwoners 25421
Postcodegebied4694
WijkenTholen
Plaatsen in de regioverzekering-poortvliet, opstalverzekering-heijningen, polis-halsteren, verzekering-kloosterzande, woonhuisverzekering-kloosterzande en dinteloord
opstalverzekering-scherpenisse

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Scherpenisse, maart 2023

De woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Denk aan schades veroorzaakt door ontploffing, wateroverlast, brand, storm (vanaf windkracht 7). Belangrijk: Dit type verzekering regelt uitsluitend schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Zoals leidingen in huis. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (hiermee verzeker je de losse spullenals haardroger of een defecte wasmachine). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Scherpenisse? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Modules: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Uitkeringen:Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Ervaringen: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Tarieven: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Eigen bijdrage: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
Zodra jij de opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Scherpenisse, is het handig verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Scherpenisse. Mocht de situatie zich voordoen dat er sprake is van schade aan de woning (denk aan wateroverlast, olie, rook en roet, inbraak en diefstal, vandalisme), dan horen vooral de schade-uitkeringen en helpdesk in orde te zijn. Met behulp van onze vergelijker kan je hier zelf achter komen. De prijzen van verzekeraars als Delta Lloyd of Allsecur variëren tussen de €7 – €12. Vul hierboven in waaraan de verzekering moet voldoen, vergelijk de tarieven, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Op die manier voorkom je onderverzekering. Bekijk ook Independer polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Basisgegevens invullen

  Begin met jouw geboortedatum, omgeving (4694) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Gegevens over de woning

  Gevraagde gegevens: type woning, materiaal van jouw woning en constructie, woonoppervlakte / aantal ruimtes en datering van het woonhuis.

 3. Details van het huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en de algehele afwerking van het huis.

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je opent hierna de actuele verzekeraars die voldoen aan jouw filters.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Een polis afsluiten of juist overstappen is online binnen 5 minuten geregeld.

Kosten opstalverzekering berekenen

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Scherpenisse? De gemiddelde polissen schommelen tussen €9,75 – €13,5. Het exacte bedrag is voor iedereen weer anders. Deze factoren zijn van belang:

 • Soort dekking
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Opleverdatum
 • Omgeving
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe achterhaal ik de voordeligste woonhuisverzekering voor woningen in Scherpenisse? Het is simpel: gebruik onze vergelijker. Definieer jouw woning, bepaal welke dekkingen je wilt, neem de tarieven door en neem het beste aanbod. Wat dacht je bijvoorbeeld van Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid) of juist ASR Voordeelpakket (Allrisk). Liever laten adviseren? Ga dan naar een verzekeringsadviseur in Scherpenisse.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Zelf de beste opstalverzekering in Tholen afsluiten? Vind de hoogst gewaardeerde of gewoon een goedkope aanbieder voor regio 4694.

Bekijk deze woonverzekeringen in Zeeland in maart 2023

 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk)
 • Bruns ten Brink Brand Combi Budget
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk)
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget
 • InShared Woonverzekering (Allrisk)
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Veel experts adviseren een combinatie van deze polissen af te sluiten bij dezelfde verzekeraar. In het geval van schades aan je huis, heb je minder te maken met bonje over wie precies wat gaat vergoeden.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Combinatie-korting
 2. Één aanspreekpunt
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Minder administratiekosten
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
Er bestaan nog een aantal modules die te combineren zijn. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de auto, rechtsbijstand-, en reisverzekering in de regel in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Andere opties zijn: caravanverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering, brommerverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

De all-risk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en biedt dekking tegen ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Denk aan voorvallen als inbraak, diefstal, ontploffing, aanrijding en aanvaring en olie, rook en roet, een flinke storm (vanaf windkracht 7), vandalisme, een omgevallen boom. Belangrijk: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van overstromingen, roekeloosheid en opzet, aardbevingen, oorlogsgeweld of ongedierte of schimmel, bevroren leidingen, rook en roet uit open haard, vocht dat door de muren komt, storm en wind onder de windkracht 7 en glas- of funderingsschade zit vaak niet inbegrepen. Hierna bekijk je aanvullende info thema’s waar soms onduidelijkheid over is:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Om die reden dekt de opstalverzekering deze voor jou. Ben je geen eigenaar van de woning? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je aan de hand van het huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is meestal niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door bijv. inbraak of brand zit doorgaans in de verzekering. Let op, een ruit die perongeluk wordt ingegooid valt vaak buiten jouw opstalverzekering. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Losse gebouwen / garages
  De volière, garage, schuur, tuinhuisje en andere bijgebouwen vind je doorgaans standaard in de dekking. Belangrijk: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Sommige aanbieders stellen een max. aantal vierkante meters voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. Veel verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij schade in de tuin aan zaken als overkappingen. Mogelijk heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Handig als je woont in wijken als: Tholen, Poortvliet, Scherpenisse, Sint-Maartensdijk, Stavenisse, Sint-Annaland, Oud-Vossemeer, Sint Philipsland.

‘Mijn verzekering had ik binnen 10 minuten afgesloten

Fam. van der Velde, Scherpenisse (maart 2023)