Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Albrandswaard

Via de opstalverzekering in Albrandswaard – ook wel woonhuisverzekering – verzeker je schades gericht aan jouw woning die ontstaan zijn door zaken als diefstal, wateroverlast, blikseminslag, vandalisme. De term opstal betekent; alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Bijvoorbeeld de elektriciteit, of denk aan een tuinhek. Het is niet verplicht, maar beslist wel aan te raden. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Aan de hand van ons vergelijkscript vergelijk je gemakkelijk een aantal opstalverzekeringen van erkende partijen zoals o.a. De Goudse, ANWB of InShared op modules, flexibiliteit en prijs. Prijzen verschillen per regio. Bekijk de laagste premie in Albrandswaard, gemeente Albrandswaard, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteAlbrandswaard
(Regio) nummer010 (+3110)
Inwoners 24985
Postcodegebieden3160
WijkenPoortugaal-Noord
Plaatsen in de regioverzekering-Alblasserdam, opstalverzekering-Aalten, polis-Valkenswaard, verzekeringspakket-Sint Anthonis, Aalburg en woonhuisverzekering-Aa en Hunze
opstalverzekering-albrandswaard

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Albrandswaard, maart 2023

De woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Voorbeelden zijn schade door wateroverlast, inbraak, schade door olie, rook en roet, brand. Goed om te weten: Deze verzekering sluit je af voor uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Zaken als het toilet. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (met deze polis dek jij waardevolle “losse” items zoals verzamelingen of een gestolen laptop). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Albrandswaard? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Voorwaarden: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Service: Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Meningen: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Prijs: Aan welke kosten moet je denken?
 • Eigen bijdrage: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
In de situatie dat je een opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Albrandswaard, dan is het slim om niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Albrandswaard. In een scenario dat er sprake is van schade aan de woning (denk aan vandalisme, brand of explosie, blikseminslag, een omgevallen boom), dan behoren in het bijzonder de service en uitkeringen picobello voor elkaar te zijn. Met behulp van onze service-tool vind je direct uit welke optie bij je past. De kosten van verzekeraars als Independer en Univé zitten maandelijks tussen €9 – €11,75. Voer in de basis welke modules je minimaal wilt afsluiten, neem alle premies door, en kijk pas daarna naar de premies. Zo heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: Generali pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Basisgegevens invullen

  Start met het invullen van de geboortedatum, adres (3160) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Beschrijving van je woning

  Gevraagde gegevens: kenmerken huis, bouwconstructie (dak), aantal kamers, totale oppervlakte en opleverdatum van de woning.

 3. Details van het huis

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en de afwerking.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je bekijkt hierna de actuele verzekeringen die matchen met de opgegeven info.

 5. Polis afsluiten via internet

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

Wat kost een opstalverzekering?

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Albrandswaard? De gemiddelde verzekeringen zitten maandelijks tussen €5,75 en €10,5. De exacte premie is iets wat per woning weer anders is. De volgende zaken spelen een rol:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Herbouwwaarde
 • Bouwdatum
 • Woonplaats
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe bekijk ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor huizen in Albrandswaard? Dit is kinderspel: open de vergelijkingstool. Beantwoord de vragen, klik alle af te sluiten modules aan, bekijk de prijzen, en kies de goedkoopste aanbieder. Jij kan woonpakketten vinden als De Nederlanden van Nu Opstalverzekering of juist Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid). Liever laten adviseren? Maak een afspraak met een verzekeringskantoor in Albrandswaard.

Vergelijk opstalverzekeringen

Meteen de beste opstalverzekering in Albrandswaard afsluiten? Bekijk de best gewaardeerde of goedkoopste maatschappij voor postcode 3160, 3161, 3162.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Zuid-Holland in maart 2023

 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)
 • ZLM Inboedel
 • SNS Inboedel en opstal
 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • Aegon Inboedel Allrisk

Ontvang extra korting met een woonverzekering

In aanvulling op een opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Wat in de regel aanbevolen wordt is beide polissen aan te vragen bij één assuradeur. Bij schade in of rondom jouw woning vormen er geen meningsverschillen over wie welke schade vergoedt.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Pakketpolis-voordeel
 2. Een contactpersoon
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. 1 duidelijke factuur
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
We spreken nog over meerdere zekerheden die jij kunt aanklikken. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering in de regel in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: ongevallenverzekering, huisdierenverzekering, caravanverzekering, motorverzekering, brommerverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

De All risk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en biedt garantie voor vrijwel elke soort schade. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Bijvoorbeeld vandalisme, inbraak, brand, storm (vanaf windkracht 7) of vandalisme, brand of explosie, inbraak en diefstal, schroeien of smelten. Goed om te weten: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schade ontstaan door atoomkernreacties, normaal huishoudelijk gebruik, oorlogsgeweld, constructie- of installatiefouten of rook en roet uit open haard, grondwater in de woning, vocht dat door de muren komt, ongedierte of schimmel, weersinvloeden en fundering- of glasschade zit vaak niet inbegrepen. Onderstaand tref je praktische informatie over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Derhalve vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Huur je? Ook dan kan je ze verzekeren door het huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is meestal niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door bijv. ontploffing of inbraak zit doorgaans in de verzekering. Let op, een ingegooide ruit valt niet onder de woonhuisverzekering. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Losse gebouwen / garages
  De garage, tuinhuisje, volière, overkapping en losse ruimtes / vertrekken vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Tip van de specialist: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Veel aanbieders stellen beperkingen aan het aantal M2 voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  De opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. Plenty verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij problemen met de tuin, zoals schade aan beplanting. Soms is een speciale tuinverzekering benodigd. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Poortugaal-Noord, Rhoon-Noord, Poortugaal-Zuid, Rhoon-Zuid, Buitengebied Albrandswaard, Portland, Rotterdam-Albrandswaard.

‘Ruime keuze uit polissen, prima vergelijker

H. de Haan, Albrandswaard (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente