Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Barendrecht

Middels een opstalverzekering in Barendrecht – alias woonhuisverzekering – verzeker je schades m.b.t. de woning als gevolg van situaties als inbraak, vandalisme, schade door olie, rook en roet, storm (vanaf windkracht 7). Met opstal bedoelen we de dingen die vast aan de woning zitten. Een voorbeeld is de zonnepanelen , en ook de isolatie. Het is niet verplicht, maar beslist wel aan te raden. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Aan de hand van opstalverzekeringregelen.nl vergelijk je snel de meest afgesloten opstalverzekeringen van klantvriendelijke bedrijven zoals bijv. De Goudse, Aegon of nowGo op prijs en kwaliteit. Premies variëren per postcode. Bekijk de laagste premie in Barendrecht, gemeente Barendrecht, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteBarendrecht
(Net) nummer0180 (+31180)
Aantal inwoners 47861
Postcodes2990
BuurtenCentrum
Plaatsen in de omgevingverzekering-Baarn, opstalverzekering-Almelo, polis-Aalsmeer, verzekeringspakket-Terneuzen, Arnhem en woonhuisverzekering-Appingedam
opstalverzekering-barendrecht

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Barendrecht, maart 2023

Zo’n woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Denk aan schades veroorzaakt door brand, wateroverlast, schade door olie, rook en roet, storm (vanaf windkracht 7). Noemenswaardig: Deze dekking regelt uitsluitend uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Zaken als het plafond. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (met deze polis verzeker je de losse spullenzoals foto/filmcamera of een stukke televisie). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Barendrecht? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Voorwaarden: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Claims: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Meningen: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Kosten: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Vrijwillig eigen risico: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Op het moment dat je een opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Barendrecht, is het verstandig om je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Barendrecht. Wanneer je schades in huis hebt veroorzaakt (door bijv. situatie als een flinke storm (vanaf windkracht 7), vandalisme, inbraak en diefstal, blikseminslag), dan dienen zeker de schadeafhandeling en dekkingen direct op gang te komen. Met behulp van de vergelijkingssoftware kan je hier zelf achter komen. De prijzen van verzekeraars zoals ING en Allsecur schommelen tussen €8,5 – €13,25. Voer bovenaan in de tool welke modules je minimaal wilt afsluiten, bekijk de kosten per maand, en kijk pas daarna naar de premies. Zodoende heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: Huis In Eén Verzekeringen pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Jouw gegevens invoeren

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, omgeving (2990) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat belangrijk is: soort huis, constructie en materiaal, oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Extra informatie over je huis

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en de algehele afwerking van het huis.

 4. Premies berekenen

  Je ziet daarna de beste verzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten regel je snel via het internet.

Wat kost een opstalverzekering?

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Barendrecht? De gemiddelde premies zitten maandelijks tussen €9,5 en €10,75. De hoogte van de premie is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. De volgende zaken spelen een rol:

 • Soort dekking
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Bouwdatum
 • Adres
 • Eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier achterhaal ik de voordeligste woonhuisverzekering voor ons huis in Barendrecht? Dit kan zonder moeite: start de opstal vergelijker. Definieer jouw woning, selecteer de modules, check alle kosten, en neem het beste aanbod. Wat dacht je bijvoorbeeld van Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid) of juist nowGo Opstalverzekering Bewust. Liever laten adviseren? Je kunt ook terecht bij een verzekeringsadviseur in Barendrecht.

Vergelijk opstalverzekeringen

Online de beste opstalverzekering in Barendrecht afsluiten? Vind de best gewaardeerde of gewoon een goedkope maatschappij voor de buurt 2990, 2991, 2992, 2993, 2994, 2995.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Zuid-Holland in maart 2023

 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • FBTO Woonhuisverzekering
 • Turien & Co Inboedelverzekering Prima
 • Unigarant Woonpakket Plus
 • Klaverblad Inboedelverzekering Budget
 • Univé Opstalverzekering (AR)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

Buiten de opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Wat wij aanraden is de opstal- en inboedelverzekering te regelen bij eenzelfde maatschappij. Bij constatering van schade aan je huis, vormen er geen meningsverschillen over wie precies wat gaat vergoeden.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Pakketpolis-voordeel
 2. Contact met 1 partij
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. 1 duidelijke factuur
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
Er bestaan nog een aantal verzekeringen die samen te voegen zijn. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering steeds vaker inbegrepen in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Andere mogelijkheden zijn: caravanverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, brommerverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

De All risk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en staat paraat bij ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Denk dan aan brand, ontploffing, blikseminslag, aanrijding en aanvaring en een flinke storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast, blikseminslag, een omgevallen boom. Let op: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schades die wordt veroorzaakt door oorlogsgeweld, overstromingen, roekeloosheid en opzet, normaal huishoudelijk gebruik of ongedierte of schimmel, rook en roet uit open haard, grondwater in de woning, vocht dat door de muren komt, storm en wind onder de windkracht 7 en glas- of funderingsschade wordt meestal niet gedekt. Verderop ontdek je praktische informatie over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Zodoende zijn ze gewoon meeverzekerd. Heb je panelen op een huurwoning? Je kunt ze verzekeren door het huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is in de regel geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Glasschade veroorzaakt door bijv. vandalisme of brand zit vaak bij de polis in. Echter, een voetbal die door de ruit vliegt wordt meestal niet gedekt door jouw opstalverzekering. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Garages en bijgebouwen
  De volière, overkapping, schuur, garage en losse gebouwen zijn standaard meeverzekerd. Advies: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Veel aanbieders hanteren een quotum voor aantal M2’s voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt meer dan je denkt. Plenty verzekeraars verzekeren ook kosten van schade in de tuin aan zaken als straatwerk. Soms is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Centrum, Noord, Binnenland, Oranjewijk, Buitenoord, Ter Leede, Paddewei, Molenvliet, Nieuweland, Dorpzicht, Bijdorp, Smitshoek, Voordijk, Meerwede, Waterkant, Havenkwartier, Gaatkensoog, Riederhoek, Vrijheidsakker, Vrijenburg, Buitengebied Noord, Buitengebied Zuid, Bedrijventerreinen.

‘De vergelijker is prettig in gebruik

Fam. Timmermans, Barendrecht (maart 2023)