Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Bodegraven-Reeuwijk

Door middel van een opstalverzekering in Bodegraven-Reeuwijk – alias woonhuisverzekering – verzeker je schades gericht aan jouw woning die ontstaan zijn door zaken als vandalisme, aanrijding en aanvaring, inbraak, storm (vanaf windkracht 7). Opstal heeft betrekking op alles wat vast zit aan de woning. Denk dan aan de vloer, en ook de ramen. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar wel voor huizenbezitters wel aantrekkelijk. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Hoe waardevol is je huis voor jou? Door middel van opstalverzekeringregelen.nl vergelijk je snel de meeste opstalverzekeringen van klantvriendelijke assuradeurs als bijv. Generali, Allianz of Polis Direct op modules, flexibiliteit en prijs. Premies variëren per postcode. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Bodegraven-Reeuwijk, gemeente Bodegraven-Reeuwijk, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteBodegraven-Reeuwijk
Regionummer0348 (+31348)
Bewoners 33451
Postcodes2415
BuurtschappenBodegraven
Plaatsen in de buurtverzekering-Bloemendaal, opstalverzekering-Beuningen, polis-Alkmaar, verzekeringspakket-Venray, Beverwijk en woonhuisverzekering-Beuningen
opstalverzekering-bodegraven-reeuwijk

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Bodegraven-Reeuwijk, maart 2023

Zo’n woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Voorbeelden zijn schade door wateroverlast, vandalisme, storm (vanaf windkracht 7), inbraak. Belangrijk: Deze verzekering sluit je af voor een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Denk aan de ramen. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (daarmee verzeker je de losse spullenzoals studieboeken of beschadigingen aan het interieur). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Bodegraven-Reeuwijk? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Dekking: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Uitkeringen:Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Ervaringen: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Tarief: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
 • Eigen bijdrage: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
Vanaf het punt dat jij de opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Bodegraven-Reeuwijk, is het aan te raden om uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Bodegraven-Reeuwijk. In een scenario dat er iets met jouw huis gebeurt (onder andere een omgevallen boom, schroeien of smelten, blikseminslag, vandalisme), dan horen natuurlijk de schade-uitkeringen en helpdesk direct op gang te komen. Dankzij onze service-tool bekijk je heel snel de mogelijkheden. De maandelijkse premies partijen zoals Europeesche of SNS liggen tussen de €5 en €12,75. Voer in de basis welke modules je minimaal wilt afsluiten, vergelijk de tarieven, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Op basis daarvan heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: ING pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Basisgegevens invullen

  Start met het invullen van de geboortedatum, omgeving (2415) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Beschrijving van je woning

  Bijvoorbeeld: kenmerken huis, of je huis van steen of hout is gebouwd, oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Afwerking van jouw huis

  Definieer status van keuken en badkamer en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je treft vervolgens de actuele verzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekvraag.

 5. Polis afsluiten via internet

  Een overstap van dekking of een module afsluiten kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

Wat kost mijn opstalverzekering per maand?

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Bodegraven-Reeuwijk? De “normale” verzekeringen variëren tussen de €9,25 – €11,75. Het feitelijke maandbedrag verschilt uiteraard per persoon. Er zijn een aantal variabelen:

 • Soort dekking
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Bouwdatum
 • Postcode
 • Vrijwillig eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg bekijk ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor een woning in Bodegraven-Reeuwijk? Het is simpel: gebruik onze vergelijker. Definieer jouw woning, klik alle af te sluiten modules aan, neem de tarieven door en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Wat dacht je bijvoorbeeld van SNS Inboedel en opstal of juist HEMA Woonverzekering. Liever laten adviseren? Maak een afspraak met een verzekeringskantoor in Bodegraven-Reeuwijk.

Direct vergelijken

Meteen de beste opstalverzekering in Bodegraven-Reeuwijk afsluiten? Vind de hoogst gewaardeerde of gewoon een goedkope verzekering voor de buurt 2415.

Veel gekozen woonverzekeringen in Zuid-Holland in maart 2023

 • ANWB Inboedelverzekering
 • Unigarant Woonpakket Plus
 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • ZLM Opstalverzekering
 • ZLM Gezinspakket
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Prima
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)

Extra voordeel met een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Wat in de regel aanbevolen wordt is de inboedel- en opstalverzekering aan te vragen bij eenzelfde aanbieder. Wanneer we spreken van schades rondom je woning, kom je niet in onenigheid over wie welke schade vergoedt.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Pakketkorting
 2. Een contactpersoon
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. Grip op de kosten
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
Er bestaan nog een aantal vergoedingen die te combineren zijn. In de praktijk is dit als eerst de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. steeds vaker inbegrepen in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Wat je ook steeds meer ziet: motorverzekering, brommerverzekering, huisdierenverzekering, caravanverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

De populaire allrisk opstalverzekering biedt optimale dekking, en biedt garantie voor vrijwel elke soort schade. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Denk dan aan wateroverlast, vandalisme, ontploffing, inbraak en inbraak en diefstal, een flinke storm (vanaf windkracht 7), schroeien of smelten, blikseminslag. Noemenswaardig: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schades als gevolg van slecht onderhoud, constructie- of installatiefouten, aardbevingen, roekeloosheid en opzet of weersinvloeden, rook en roet uit open haard, ongedierte of schimmel, bevroren leidingen, vocht dat door de muren komt en schade aan het glas of de fundering wordt meestal niet gedekt. Hieronder bekijk je aanvullende info enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Om die reden zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Woon jij in een huurhuis? Ook dan kan je ze verzekeren aan de hand van het huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is in veel gevallen geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Glasschade veroorzaakt door bijv. een inbraak of storm zit doorgaans in de verzekering. Echter, een bal door de ruit wordt meestal niet gedekt door de woonverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Garages en bijgebouwen
  Zo’n garage, schuur, overkapping, tuinhuisje en andere bijgebouwen zitten in de meeste opstalverzekeringen. Advies: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Diverse assuradeurs stellen een limiet voor toegestane M2’s voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. Genoeg verzekeraars keren vergoedingen uit bij schade in of rondom de tuin, zoals schade aan bomen, struiken. Wellicht heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Een uitkomst in buurten als: Bodegraven Noord, Bodegraven Centrum, Bodegraven Zuid, Nieuwerbrug Noord, Nieuwerbrug Zuid, Reeuwijk Dorp, Reeuwijk Brug, Driebruggen, Waarder.

‘Duidelijke prijzen en voorwaarden vergelijken

A. van der Laan, Bodegraven-Reeuwijk (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente