Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Bodegraven

Door middel van een opstalverzekering in Bodegraven (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker je schade aan jouw huis wat te maken heeft met bijvoorbeeldaanrijding en aanvaring, brand, ontploffing, wateroverlast. De term opstal betekent; alles wat vast zit aan de woning. Bijvoorbeeld de schoorsteen, en ook het toilet. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar beslist wel aan te raden. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Met behulp van deze website vergelijk je gemakkelijk alle belangrijke opstalverzekeringen van klantvriendelijke aanbieders zoals bijv. Delta Lloyd, Bovag of Lancyr op voorwaarden en tarieven. De premies hangen af van je adres. Ontdek de goedkoopste polis in Bodegraven, gemeente Bodegraven-Reeuwijk, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteBodegraven-Reeuwijk
(Regio) nummer0172 (+31172)
Bewoners 33451
Postcodegebieden2410
BuurtenBodegraven
Naburige plaatsenverzekering-koudekerk-aan-den-rijn, opstalverzekering-oude-wetering, polis-oud-ade, verzekering-rijnsburg, woonhuisverzekering-rijnsburg en nieuwe-wetering
opstalverzekering-bodegraven

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Bodegraven, september 2021

Zo’n woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Dat kan gaat om schade door blikseminslag, storm (vanaf windkracht 7), aanrijding en aanvaring, ontploffing. Niet vergeten: Deze polis dekt enkel uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Zaken als de gang. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (hiermee dek jij waardevolle “losse” items zoals zonnebank of een kapotte TV). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Bodegraven? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Modules: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Afhandeling: Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Reviews: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Kosten: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • De eigen bijdrage: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
Zodra jij de opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Bodegraven, raad men altijd aan uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Bodegraven. Mocht de situatie zich voordoen dat je schades in huis hebt veroorzaakt (zoals bijv. door blikseminslag, inbraak en diefstal, schroeien of smelten, olie, rook en roet), dan horen vooral de schadeafhandeling en dekkingen direct op gang te komen. Via onze vergelijker ontdek je dit eenvoudig zelf. De tarieven van partijen als Generali en Avéro Achmea zitten maandelijks tussen €6,5 tot €14. Vul hierboven eerst jouw wensen in, bekijk de kosten per maand, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Zo heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: Europeesche afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hoe moet ik mijn huis verzekeren?

 1. Basisgegevens invullen

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, omgeving (2410) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Kenmerken van de woning

  Bijvoorbeeld: soort woning, of je huis van steen of hout is gebouwd, oppervlakte, aantal kamers en opleverdatum van de woning.

 3. Details van het huis

  Specificeer type keuken, badkameren type afwerking (luxe of normaal).

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je bekijkt vervolgens de beste woonhuisverzekeringen die overeenkomen met jouw filters.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Een overstap van dekking of een module afsluiten regel je snel via het internet.

Wat kost mijn opstalverzekering per maand?

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Bodegraven? De gemiddelde verzekeringen schommelen tussen €8,25 – €12,25. Het daadwerkelijke tarief is voor iedereen weer anders. Er zijn een aantal variabelen:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Opleverdatum
 • Adres
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe ontdek ik een voordelige woonhuisverzekering voor onze woning in Bodegraven? Dat is gemakkelijk: klik meteen door naar de vergelijker. Specificeer jouw situatie, selecteer de modules, check alle kosten, en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Jij kan woonpakketten vinden als Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid) en Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk). Heb je hulp nodig? Bezoek eens een verzekeringskantoor in Bodegraven.

Direct vergelijken

Zelf de beste opstalverzekering in Bodegraven-Reeuwijk afsluiten? Vind de hoogst gewaardeerde of laagst geprijsde aanbieder voor regio 2410, 2411, 2412.

Actuele woonverzekeringen in Zuid-Holland in september 2021

 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk)
 • De Goudse Privé Pakket Online
 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • nowGo Woonverzekering Comfort

Extra voordeel met een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Wat adviseurs vaak aanraden is beide polissen onder te brengen bij eenzelfde aanbieder. Bij schades m.b.t. je huis heb je minder te maken met bonje over wie precies wat gaat vergoeden.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Pakket-voordeel
 2. Overzichtelijk
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. Een duidelijke nota per maand
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
Er zijn nog meer vergoedingen die je kunt combineren. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering gewoonlijk in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: caravanverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, brommerverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

De all-risk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en verzekert jou tegen elk van buiten komend onheil. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Denk dan aan blikseminslag, brand, ontploffing, storm (vanaf windkracht 7) en een omgevallen boom, een flinke storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast, schroeien of smelten. Goed om te weten: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schades als gevolg van overstromingen, slecht onderhoud, constructie- of installatiefouten, atoomkernreacties of rook en roet uit open haard, grondwater in de woning, storm en wind onder de windkracht 7, ongedierte of schimmel, vocht dat door de muren komt en glasschade of schade aan de fundering wordt in de regel niet afgedekt. Hieronder vind je handige info over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Om die reden zijn ze gewoon meeverzekerd. Heb je een huurwoning? Je kunt ze verzekeren aan de hand van het huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is meestal niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door bijv. een flinke storm of inbraak is in algemene zin vaak gedekt. Alleen, een bal die door een raam gaat valt niet onder jouw opstalverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Garages en bijgebouwen
  Je volière, tuinhuisje, garage, schuur en losse gebouwen vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Let op: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Diverse partijen stellen beperkingen aan het aantal M2 voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. Genoeg verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij schades in de tuin aan bijv. bestratingen. Misschien is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Een uitkomst in buurten als: Bodegraven Noord, Bodegraven Centrum, Bodegraven Zuid, Nieuwerbrug Noord, Nieuwerbrug Zuid, Reeuwijk Dorp, Reeuwijk Brug, Driebruggen, Waarder.

‘Vroeger bij een adviseur, nu heb ik alles zelf geregeld

S. Bakker, Bodegraven (september 2021)