Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Driebruggen

Met een opstalverzekering in Driebruggen – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – verzeker je schade aan jouw woning door toedoen van onder andere wateroverlast, brand, diefstal, storm (vanaf windkracht 7). Het begrip opstal slaat op; de dingen die vast aan de woning zitten. Neem nou vaste muren, maar ook de oven. Het is geen vereiste, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Hoe waardevol is je huis voor jou? Via deze website vergelijk jij moeiteloos een aantal opstalverzekeringen van betrouwbare bedrijven als Huis In Eén Verzekeringen, Bovag of Independer op voorwaarden en tarieven. Tarieven wisselen per postcodegebied. Stap over naar de beste aanbieder in Driebruggen, gemeente Bodegraven-Reeuwijk, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteBodegraven-Reeuwijk
(Regio) nummer0348 (+31348)
Inwoners 33451
Postcodegebieden3465
WijkenBodegraven
Plaatsen nabijverzekering-papekop, opstalverzekering-de-meern, polis-polsbroek, verzekering-mookhoek, woonhuisverzekering-mookhoek en vleuten
opstalverzekering-driebruggen

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Driebruggen, september 2021

Zo’n woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Denk aan schades veroorzaakt door blikseminslag, schade door olie, rook en roet, ontploffing, vandalisme. Belangrijk: Dit type verzekering is er alleen voor alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Bijvoorbeeld de vaatwasser. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (met deze polis krijg je een uitkering voor “losse” spullen zoals brillen/lenzen of schade aan een vloerkleed). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Driebruggen? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Voorwaarden: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Claims: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Reviews: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Prijs: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
Op het moment dat je de opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Driebruggen, is het handig niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Driebruggen. Mocht de situatie zich voordoen dat je schades in huis hebt veroorzaakt (denk aan een omgevallen boom, schroeien of smelten, brand of explosie, olie, rook en roet), dan horen in het bijzonder de schade-uitkeringen en helpdesk direct op gang te komen. Dankzij ons vergelijkscript vind je direct uit welke optie bij je past. De maandelijkse premies assuradeurs zoals Interpolis of Univé zitten maandelijks tussen €8,75 en €10,75. Voer in de basis je complete wensenlijstje in, bereken de premie, en kijk pas daarna naar de premies. Op basis daarvan heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: Bruns ten Brink polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Basisgegevens invullen

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, regio (3465) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Beschrijving van je woning

  Benodigde info: beschrijving woning, materiaal van jouw woning en constructie, woonoppervlakte / aantal ruimtes en opleverdatum van de woning.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Definieer status van keuken en badkamer en de afwerking.

 4. Online premie berekenen

  Je ziet in de volgende stap de actuele opstalverzekeringen die voldoen aan de opgegeven info.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Een polis afsluiten of juist overstappen is online binnen 5 minuten geregeld.

Kosten opstalverzekering berekenen

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Driebruggen? De reguliere verzekeringen variëren tussen de €8 tot €10,5. Het daadwerkelijke tarief varieert per type huis en situatie. De volgende zaken spelen een rol:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Opleverdatum
 • Regio
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe achterhaal ik een voordelige woonhuisverzekering voor ons huis in Driebruggen? Dit kan zonder moeite: start de opstal vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, klik alle af te sluiten modules aan, vergelijk de prijzen en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Wat dacht je bijvoorbeeld van FBTO Inboedelverzekering (Allrisk) en ook Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid). Heb je hulp nodig? Bezoek eens een verzekeringsadviseur in Driebruggen.

Vergelijk alle polissen

Online de beste opstalverzekering in Bodegraven-Reeuwijk afsluiten? Bekijk de hoogst gewaardeerde of de meest betaalbare verzekering voor postcodegebied 3465.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Zuid-Holland in september 2021

 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebreid
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering
 • Klaverblad Opstalverzekering Royaal
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • Univé Woonpakket (EUG)

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Doorgaans wordt geadviseerd de opstal- en inboedelverzekering af te sluiten bij 1 aanbieder. Bij constatering van schades in of rondom jouw woning ontstaat er geen gedoe over wie precies wat gaat vergoeden.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Extra voordeel
 2. Één aanspreekpunt
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. 1 duidelijke factuur
Profiteer van extra combinatievoordeel
We spreken nog over meerdere verzekeringen die samen te voegen zijn. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering gewoonlijk in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: motorverzekering, brommerverzekering, overlijdensrisicoverzekering, ongevallenverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

De All risk opstalverzekering biedt optimale dekking, en biedt garantie voor bijna elke soort van schade aan je huis. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Denk dan aan storm (vanaf windkracht 7), vandalisme, schade door olie, rook en roet, diefstal en een omgevallen boom, een flinke storm (vanaf windkracht 7), brand of explosie, inbraak en diefstal. Belangrijk: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schades die wordt veroorzaakt door oorlogsgeweld, atoomkernreacties, normaal huishoudelijk gebruik, overstromingen of weersinvloeden, rook en roet uit open haard, vocht dat door de muren komt, storm en wind onder de windkracht 7, bevroren leidingen en fundering- of glasschade wordt meestal niet gedekt. Onderstaand bekijk je nuttige details over onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Derhalve zijn ze gewoon meeverzekerd. Heb je een huurwoning? Dan kan je zonnepanelen verzekeren door het huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is in de regel overbodig.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas door iets als een inbraak of storm is in algemene zin vaak gedekt. Echter, een ruit die perongeluk wordt ingegooid is in de regel niet inbegrepen in jouw opstalverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Bijgebouw / garage
  Een garage, tuinhuisje, volière, schuur en andere bijgebouwen vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Advies: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Veel maatschappijen stellen een limiet voor toegestane M2’s voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. Genoeg verzekeraars keren vergoedingen uit bij schade in of rondom de tuin, zoals schade aan overkappingen. In andere gevallen is een speciale tuinverzekering benodigd. Relevant in wijken zoals: Bodegraven Noord, Bodegraven Centrum, Bodegraven Zuid, Nieuwerbrug Noord, Nieuwerbrug Zuid, Reeuwijk Dorp, Reeuwijk Brug, Driebruggen, Waarder.

‘Kies niet voor de goedkoopste verzekering, kijk naar dekking!

O. van der Wal, Driebruggen (september 2021)