Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Nieuwerbrug aan den Rijn

Via de opstalverzekering in Nieuwerbrug aan den Rijn – alias woonhuisverzekering – verzeker je schades aangaande een huis die ontstaan zijn door onder andere brand, blikseminslag, vandalisme, storm (vanaf windkracht 7). De term opstal betekent; alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Neem nou de isolatie, of bijvoorbeeld dakpannen. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Jouw huis is je toch heel wat waard? Door middel van opstalverzekeringregelen.nl vergelijk je snel een aantal opstalverzekeringen van populaire verzekeringsmaatschappijen zoals bijv. EAG Assuradeuren, Bovag of Interpolis op service en prijs. Tarieven wisselen per postcodegebied. Kies een geschikt woonpakket in Nieuwerbrug aan den Rijn, gemeente Bodegraven-Reeuwijk, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteBodegraven-Reeuwijk
Netnummer0348 (+31348)
Aantal inwoners 33451
Postcodegebieden2415
WijkenBodegraven
Plaatsen in de regioverzekering-bodegraven, opstalverzekering-hazerswoude-dorp, polis-rijpwetering, verzekering-valkenburg, woonhuisverzekering-valkenburg en oude-wetering
opstalverzekering-nieuwerbrug-aan-den-rijn

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Nieuwerbrug aan den Rijn, september 2021

De woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Denk aan schades veroorzaakt door storm (vanaf windkracht 7), diefstal, blikseminslag, brand. Goed om te weten: Deze module sluit je af voor uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Zoals de stroomvoorziening. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (aan de hand hiervan verzeker je de losse spullenals planten(bakken) of een kapotte televisie). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Nieuwerbrug aan den Rijn? Houd rekening met de volgende punten:

 • Modules: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Service: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Meningen: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Kosten: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
Als je de opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Nieuwerbrug aan den Rijn, is het handig niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Nieuwerbrug aan den Rijn. Wanneer er sprake is van schade aan de woning (zoals bijv. door blikseminslag, een flinke storm (vanaf windkracht 7), brand of explosie, vandalisme), dan dienen zeker de service en uitkeringen direct op gang te komen. Middels de vergelijkingssoftware kan je hier zelf achter komen. De maandelijkse premies verzekeringsmaatschappijen zoals Klaverblad en SNS variëren tussen de €7,75 – €12. Voer in de bovenstaande vergelijker welke modules je minimaal wilt afsluiten, vergelijk de tarieven, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Zo heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: FBTO afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Wie ben jij?

  Als eerst vul je de geboortedatum in, adres (2415) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Specificeer jouw woning

  Benodigde info: kenmerken woning, of je huis van steen of hout is gebouwd, oppervlakte, aantal kamers en datering van het woonhuis.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Wat voor keuken en badkamer heb je en de mate van afwerking.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je opent in de volgende stap de verkrijgbare verzekeraars op basis van jouw filters.

 5. Polis afsluiten via internet

  Een overstap van dekking of een module afsluiten is online binnen 5 minuten geregeld.

Wat kost mijn opstalverzekering per maand?

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Nieuwerbrug aan den Rijn? De reguliere verzekeringen zitten maandelijks tussen €9,75 tot €14,75. Het exacte bedrag is iets wat per woning weer anders is. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Soort dekking
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Opleverdatum
 • Woonplaats
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe achterhaal ik een voordelige woonhuisverzekering voor ons huis in Nieuwerbrug aan den Rijn? Heel eenvoudig: gebruik onze vergelijker. Beantwoord de vragen, maak een keuze uit de dekkingen, vergelijk de prijzen en kies de goedkoopste aanbieder. Wat dacht je bijvoorbeeld van Turien & Co Woonhuisverzekering Premium en ook De Goudse Opstalverzekering. Wil je er een expert naar laten kijken? Bezoek eens een verzekeringskantoor in Nieuwerbrug aan den Rijn.

Direct vergelijken

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Bodegraven-Reeuwijk afsluiten? Ontdek de meest populaire of gewoon een goedkope maatschappij voor regio 2415.

Veel gekozen woonverzekeringen in Zuid-Holland in september 2021

 • Reaal Opstalverzekering Allrisk
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Univé Woonpakket (EUG)
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet
 • ASR Woonhuisverzekering (Extra uitgebreid)

Extra voordeel met een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Doorgaans wordt geadviseerd een combinatie van deze polissen af te sluiten bij 1 aanbieder. Wanneer we spreken van schade aan je huis, ontstaat er geen gedoe over wie precies wat gaat vergoeden.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Pakketpolis-voordeel
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Een duidelijke nota per maand
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
Er zijn nog meer zekerheden die samen te voegen zijn. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering doorgaans in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Wat je ook steeds meer ziet: motorverzekering, caravanverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

De All risk opstalverzekering biedt optimale dekking, en staat garant bij alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Bijvoorbeeld storm (vanaf windkracht 7), vandalisme, blikseminslag, wateroverlast en een omgevallen boom, blikseminslag, brand of explosie, schroeien of smelten. Noemenswaardig: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schade door aardbevingen, roekeloosheid en opzet, normaal huishoudelijk gebruik, atoomkernreacties of ongedierte of schimmel, rook en roet uit open haard, vocht dat door de muren komt, grondwater in de woning, storm en wind onder de windkracht 7 en glas- of funderingsschade wordt meestal niet gedekt. Verderop tref je praktische informatie over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Daarom vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Huur je? Dan kan je zonnepanelen verzekeren via het onderdeel huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is doorgaans weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door bijv. storm of inbraak is vaak inbegrepen. Echter, een ingegooide ruit is in de regel niet inbegrepen in de woonverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Garage of bijgebouwen
  Je schuur, volière, garage, tuinhuisje en losse ruimtes / vertrekken vind je doorgaans standaard in de dekking. Let op: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Sommige verzekeraars stellen beperkingen aan het aantal M2 voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt meer dan je denkt. Plenty verzekeraars staan garant voor de kosten van schade in of rondom de tuin, zoals schade aan tuinhuisjes. In andere gevallen heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Bodegraven Noord, Bodegraven Centrum, Bodegraven Zuid, Nieuwerbrug Noord, Nieuwerbrug Zuid, Reeuwijk Dorp, Reeuwijk Brug, Driebruggen, Waarder.

‘Ons nieuwbouwhuis voordelig verzekerd

J. Willems, Nieuwerbrug aan den Rijn (september 2021)