Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Reeuwijk

Middels een opstalverzekering in Reeuwijk – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – verzeker je schades aangaande een huis die ontstaan zijn door zaken als blikseminslag, inbraak, brand, wateroverlast. Opstal heeft betrekking op de aspecten die muurvast aan het huis zitten. Denk dan aan de elektriciteit, of denk aan het plafond. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar wel voor huizenbezitters wel aantrekkelijk. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Met behulp van onze vergelijker vergelijk je snel de meest afgesloten opstalverzekeringen van gevestigde verzekeringsmaatschappijen als Delta Lloyd, ANWB of Klaverblad op service en prijs. Tarieven wisselen per postcodegebied. Kies een geschikt woonpakket in Reeuwijk, gemeente Bodegraven-Reeuwijk, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteBodegraven-Reeuwijk
(Regio) nummer0182 (+31182)
Aantal inwoners 33451
Postcodegebieden2810
WijkenBodegraven
Plaatsen nabijverzekering-haastrecht, opstalverzekering-moordrecht, polis-gelderswoude, verzekering-naaldwijk, woonhuisverzekering-naaldwijk en zevenhuizen
opstalverzekering-reeuwijk

Online woonhuisverzekering vergelijken in Reeuwijk, september 2021

De woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Bijvoorbeeld door schade door olie, rook en roet, aanrijding en aanvaring, diefstal, brand. Belangrijk: Deze module sluit je af voor uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Onder andere geplante bomen. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (daarmee dek je de losse bezittingen afzoals toiletartikelen of een defecte computer). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Reeuwijk? Houd rekening met de volgende punten:

 • Modules: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Klantenservice: Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Reviews: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Prijzen: Aan welke kosten moet je denken?
 • De eigen bijdrage: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
In de situatie dat je de opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Reeuwijk, raad men altijd aan niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Reeuwijk. Wanneer je schades in huis hebt veroorzaakt (door bijv. situatie als vandalisme, olie, rook en roet, een omgevallen boom, wateroverlast), dan horen met name de schade-uitkeringen en helpdesk picobello voor elkaar te zijn. Dankzij de vergelijkingstool bekijk je heel snel de mogelijkheden. De prijsstelling van partijen zoals Independer of De Goudse variëren tussen de €8 en €13,25. Voer in de basis in waar jouw verzekering aan moet voldoen, bekijk de kosten per maand, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Op die manier zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: Avéro Achmea dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Wie ben jij?

  Als eerst vul je de geboortedatum in, adres (2810) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Kenmerken van de woning

  Wat belangrijk is: soort woning, dakconstructie (plat, riet), woonoppervlakte / aantal ruimtes en bouwjaar woning.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Definieer status van keuken en badkamer en de mate van afwerking.

 4. Online premie berekenen

  Je bekijkt in de volgende stap de beste verzekeringen die overeenkomen met jouw zoekvraag.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen regel je snel via het internet.

De kosten van een opstalverzekering

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Reeuwijk? De gemiddelde premies variëren tussen de €7,75 en €13. Het feitelijke maandbedrag is iets wat per woning weer anders is. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Leeftijd woning
 • Woonplaats
 • Eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier ontdek ik een voordelige woonhuisverzekering voor een woning in Reeuwijk? Heel eenvoudig: navigeer naar de vergelijker. Specificeer jouw situatie, selecteer de modules, check alle kosten, en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Wat dacht je bijvoorbeeld van Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk of Generali Inboedelverzekering. Wil je er een expert naar laten kijken? Maak een afspraak met een verzekeringskantoor in Reeuwijk.

Start vergelijken

Online de beste opstalverzekering in Bodegraven-Reeuwijk afsluiten? Stap over naar de best gewaardeerde of voordeligste maatschappij voor de buurt 2810, 2811.

Actuele woonverzekeringen in Zuid-Holland in september 2021

 • Allsecur Compleet
 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid
 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)
 • Univé Inboedelverzekering (EUG)
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Reaal GGP (adviseur)
 • De Nederlanden van Nu Opstalverzekering

Extra voordeel met een woonverzekering

Naast een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Wat adviseurs vaak aanraden is beide polissen te nemen bij één maatschappij. Wanneer we spreken van schades aan je huis, vormen er geen meningsverschillen over wie welke schade vergoedt.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Alles-in-1-korting
 2. Een contactpersoon
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. Minder administratiekosten
 5. Grip op de kosten
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
Er zijn nog meer verzekeringen die te combineren zijn. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Daarnaast zit ook de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering gewoonlijk in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Maar je kunt ook denken aan o.a.: motorverzekering, ongevallenverzekering, huisdierenverzekering, brommerverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

De all-risk opstalverzekering biedt optimale dekking, en staat paraat bij ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Voorbeelden zijn vandalisme, wateroverlast, diefstal, schade door olie, rook en roet of een flinke storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast, brand of explosie, een omgevallen boom. Goed om te weten: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schades als gevolg van oorlogsgeweld, constructie- of installatiefouten, aardbevingen, overstromingen of storm en wind onder de windkracht 7, grondwater in de woning, bevroren leidingen, vocht dat door de muren komt, weersinvloeden en schade aan fundering / glas wordt in de regel niet afgedekt. Hierna lees je handige info over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Zodoende zijn ze gewoon meeverzekerd. Huur je? Je kunt ze verzekeren aan de hand van het huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is doorgaans niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade veroorzaakt door bijv. brand of storm wordt meestal gedekt. Echter, een ingegooide ruit valt vaak buiten de opstalverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Garages en bijgebouwen
  Je schuur, garage, overkapping, tuinhuisje en losse gebouwen zijn standaard meeverzekerd. Advies: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Veel maatschappijen stellen een max. aantal vierkante meters voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. Plenty verzekeraars staan garant voor de kosten van problemen met de tuin, zoals schade aan bloemen planten. Mogelijk is een aparte tuinverzekering nodig. Handig als je woont in wijken als: Bodegraven Noord, Bodegraven Centrum, Bodegraven Zuid, Nieuwerbrug Noord, Nieuwerbrug Zuid, Reeuwijk Dorp, Reeuwijk Brug, Driebruggen, Waarder.

‘Snelle service bij het afsluiten van mijn polis

K. van Vliet, Reeuwijk (september 2021)