Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Arkel

Met een opstalverzekering in Arkel – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – verzeker je schades gericht aan jouw woning die ontstaan zijn door onder andere ontploffing, aanrijding en aanvaring, vandalisme, diefstal. Opstal heeft betrekking op alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Denk dan aan de isolatie, of denk aan de elektriciteit. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar vaak wel een goed idee. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Met behulp van onze vergelijker vergelijk je direct alle belangrijke opstalverzekeringen van gevestigde aanbieders als bijv. SNS, Allianz of InShared op service en prijs. Je woonadres heeft invloed op de premie. Kies een geschikt woonpakket in Arkel, gemeente Giessenlanden, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteGiessenlanden
(Net) nummer0183 (+31183)
Bewoners 14544
Postcodegebied4240
BuurtenKern
Plaatsen nabijverzekering-ameide, opstalverzekering-hoornaar, polis-dalem, verzekering-tuil, woonhuisverzekering-tuil en hoogblokland
opstalverzekering-arkel

Online woonhuisverzekering vergelijken in Arkel, september 2021

Zo’n woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door inbraak, schade door olie, rook en roet, diefstal, vandalisme. Goed om te weten: Deze polis regelt uitsluitend een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Zoals de open haard. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (daarmee krijg je een uitkering voor “losse” spullen zoals scheerapparaat of schade aan sieraden). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Arkel? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Dekking: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Claims: Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Ervaringen: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Prijzen: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Het eigen risico: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
In de situatie dat je de opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Arkel, raad men altijd aan verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Arkel. In een scenario dat je te maken hebt met schade in de woning (denk aan wateroverlast, schroeien of smelten, een flinke storm (vanaf windkracht 7), blikseminslag), dan behoren vooral de schadeafhandeling en dekkingen in orde te zijn. Middels de vergelijkingstool bekijk je heel snel de mogelijkheden. De tarieven van assuradeurs zoals NowGo en De Goudse zitten maandelijks tussen €6 – €13. Vul in onze vergelijker welke modules je minimaal wilt afsluiten, vergelijk de tarieven, en filter pas hierna op prijs. Zo zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: Bovag afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Wie ben jij?

  Als eerst vul je de geboortedatum in, postcodegebied (4240) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Basisinformatie woning

  Wat je moet invullen: type woning, of je huis van steen of hout is gebouwd, oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Extra informatie over je huis

  Specificeer type keuken, badkameren de afwerking.

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je ziet vervolgens de verkrijgbare opstalverzekeringen die overeenkomen met de opgegeven info.

 5. Online afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen is online binnen 5 minuten geregeld.

Wat kost mijn opstalverzekering per maand?

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Arkel? De gemiddelde verzekeringen zitten maandelijks tussen €9,25 – €10,25. Het exacte bedrag varieert per type huis en situatie. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Bouwjaar
 • Regio
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier achterhaal ik de voordeligste woonhuisverzekering voor huizen in Arkel? Het is simpel: klik meteen door naar de vergelijker. Definieer jouw woning, klik alle af te sluiten modules aan, check alle kosten, en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Je vindt pakketten als Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget en ook Turien & Co Woonhuisverzekering Primair. Liever laten adviseren? Bezoek eens een verzekeringsadviseur in Arkel.

Direct vergelijken

Online de beste opstalverzekering in Giessenlanden afsluiten? Bekijk de hoogst gewaardeerde of de meest betaalbare polis voor postcode 4240, 4241.

Actuele woonverzekeringen in Zuid-Holland in september 2021

 • Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk)
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk)
 • FBTO Woonhuisverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid
 • SNS Inboedelverzekering

Extra voordeel met een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Wat adviseurs vaak aanraden is de opstal- en inboedelverzekering aan te vragen bij eenzelfde aanbieder. In het geval van schade in of rondom jouw woning vormen er geen meningsverschillen over wie precies wat gaat vergoeden.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Extra voordeel
 2. Contact met 1 partij
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. Een duidelijke nota per maand
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
We onderscheiden nog een aantal dekkingen die samen te voegen zijn. In de praktijk is dit als eerst de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering steeds vaker inbegrepen in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Andere opties zijn: brommerverzekering, caravanverzekering, ongevallenverzekering, huisdierenverzekering, overlijdensrisicoverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

Een allrisk opstalverzekering biedt optimale dekking, en staat paraat bij vrijwel elke soort schade. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Denk dan aan aanrijding en aanvaring, inbraak, storm (vanaf windkracht 7), ontploffing of vandalisme, blikseminslag, schroeien of smelten, olie, rook en roet. Belangrijk: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schade door roekeloosheid en opzet, constructie- of installatiefouten, oorlogsgeweld, overstromingen of rook en roet uit open haard, storm en wind onder de windkracht 7, grondwater in de woning, vocht dat door de muren komt, bevroren leidingen en schade aan het glas of de fundering wordt meestal niet gedekt. Verderop tref je handige info over onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Zodoende zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Huur je? Dan kan je zonnepanelen verzekeren via het onderdeel huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is in de regel overbodig.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas door iets als storm of inbraak zit vaak bij de polis in. Echter, een bal door de ruit wordt meestal niet gedekt door de opstalverzekering. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Bijgebouw / garage
  Jouw volière, garage, tuinhuisje, schuur en andere bijgebouwen vind je doorgaans standaard in de dekking. Stelregel: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Een aantal maatschappijen stellen een max. aantal vierkante meters voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Veel verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij problemen met de tuin, zoals schade aan straatwerk. Mogelijk is een speciale tuinverzekering benodigd. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Kern Giessenburg, Giessenburg-West en -Zuid, Giessenburg-Oost, Verspreide huizen Giessenburg, Arkel, Hoogblokland, Hoornaar, Noordeloos, Schelluinen.

‘Mijn spullen met een gerust hart achterlaten

C. van der Linden, Arkel (september 2021)