Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Hoornaar

Door middel van een opstalverzekering in Hoornaar – alias woonhuisverzekering – verzeker je schades gericht aan jouw woning door toedoen van aspecten als ontploffing, brand, schade door olie, rook en roet, inbraak. Opstal heeft betrekking op alles wat vast zit aan de woning. Bijvoorbeeld de meterkast, of denk aan het kozijn. Het is niet verplicht, maar wel voor huizenbezitters wel aantrekkelijk. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Hoe waardevol is je huis voor jou? Met onze vergelijktool vergelijk je direct de meest afgesloten opstalverzekeringen van professionele verzekeringsmaatschappijen zoals o.a. Europeesche, Bovag of ING op premie en dekking. Prijzen verschillen per regio. Bekijk de laagste premie in Hoornaar, gemeente Giessenlanden, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteGiessenlanden
Regionummer0183 (+31183)
Bewoners 14544
Postcodegebieden4221
BuurtschappenKern
Plaatsen in de omgevingverzekering-hoogblokland, opstalverzekering-spijk, polis-tricht, verzekering-oosterwijk, woonhuisverzekering-oosterwijk en schelluinen
opstalverzekering-hoornaar

Woonhuisverzekering vergelijken in Hoornaar, september 2021

Zo’n woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Onder andere door inbraak, diefstal, ontploffing, brand. Noemenswaardig: Deze module is er alleen voor datgene wat vastzit aan de woning. Onder andere leidingen in huis. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (aan de hand hiervan dek je de losse bezittingen afals zonwering of schade aan apparatuur). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Hoornaar? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Dekking: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Uitkeringen:Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Meningen: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Kosten: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
Zodra jij de opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Hoornaar, is het aan te raden om uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Hoornaar. Wanneer je te maken hebt met schade in de woning (onder andere een omgevallen boom, een flinke storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast, brand of explosie), dan dienen in het bijzonder de vervoegingen en klantenservice picobello voor elkaar te zijn. Dankzij de vergelijkingssoftware vind je direct uit welke optie bij je past. De prijsstelling van verzekeraars zoals Generali of Unigarant variëren tussen de €5,25 tot €11. Vul in onze vergelijker in waar jouw verzekering aan moet voldoen, bereken de premie, en filter pas hierna op prijs. Zodoende voorkom je onderverzekering. Bekijk ook Aon Direct afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Jouw gegevens invoeren

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, omgeving (4221) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Kenmerken van de woning

  Benodigde info: kenmerken huis, constructie en materiaal, oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en datering van het woonhuis.

 3. Details van het huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je opent hierna de beschikbare verzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen is online binnen 5 minuten geregeld.

Wat kost een opstalverzekering?

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Hoornaar? De doorsnee polissen variëren tussen de €8,25 – €10,75. De exacte premie is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Deze factoren zijn van belang:

 • Type dekking
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Datum bouw
 • Adres
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe bekijk ik de voordeligste woonhuisverzekering voor mijn huis in Hoornaar? Dit kan zonder moeite: klik meteen door naar de vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, bepaal welke dekkingen je wilt, check alle kosten, en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Wat dacht je bijvoorbeeld van HEMA Inboedelverzekering en Univé Opstalverzekering (AR). Moeite met vergelijken? Ga dan naar een verzekeringsadviseur in Hoornaar.

Vergelijk opstalverzekeringen

Zelf de beste opstalverzekering in Giessenlanden afsluiten? Check de beste of de meest betaalbare polis voor postcodegebied 4221, 4223.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Zuid-Holland in september 2021

 • Bovag Thuispakket (Allrisk)
 • Klaverblad Verzekeringspakket Budget
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid)

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

In aanvulling op een opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Wat wij aanraden is beide polissen onder te brengen bij de identieke maatschappij. Bij schade rondom je woning, komt er geen discussie over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Combinatievoordeel
 2. Overzichtelijk
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. Één maandelijkse nota
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
Er zijn nog meer zekerheden die je kunt toevoegen. In de praktijk is dit als eerst de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering doorgaans in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Wat je ook steeds meer ziet: motorverzekering, caravanverzekering, brommerverzekering, overlijdensrisicoverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

Zo’n all-risk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en staat garant bij vrijwel elke soort schade. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Denk aan voorvallen als diefstal, wateroverlast, ontploffing, schade door olie, rook en roet en brand of explosie, vandalisme, inbraak en diefstal, olie, rook en roet. Goed om te weten: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schades als gevolg van constructie- of installatiefouten, atoomkernreacties, oorlogsgeweld, roekeloosheid en opzet of bevroren leidingen, vocht dat door de muren komt, rook en roet uit open haard, grondwater in de woning, storm en wind onder de windkracht 7 en schade aan fundering / glas is in veel gevallen niet inbegrepen. Hierna vind je aanvullende info thema’s waar soms onduidelijkheid over is:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Om die reden zijn ze gewoon meeverzekerd. Woon jij in een huurhuis? Dan kan je zonnepanelen verzekeren via het zogenaamde huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is vaak weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door o.a. een inbraak of storm is in algemene zin vaak gedekt. Echter, een voetbal die door de ruit vliegt zit vaak niet in de woonverzekering. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Garage of bijgebouwen
  De schuur, tuinhuisje, volière, overkapping en losse vertrekken / objecten worden gewoon meeverzekerd. Advies: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Veel partijen werken met een maximum aantal M2 voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. De meeste verzekeraars staan garant voor de kosten van schade in de tuin aan zaken als straatwerk. Soms heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Handig als je woont in wijken als: Kern Giessenburg, Giessenburg-West en -Zuid, Giessenburg-Oost, Verspreide huizen Giessenburg, Arkel, Hoogblokland, Hoornaar, Noordeloos, Schelluinen.

‘Voor een klein bedrag goed verzekerd

V. Martens, Hoornaar (september 2021)