Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Ooltgensplaat

Middels een opstalverzekering in Ooltgensplaat – ook wel woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw woning door toedoen van onder andere inbraak, schade door olie, rook en roet, blikseminslag, brand. Het begrip opstal slaat op; de dingen die vast aan de woning zitten. Denk dan aan de open haard, en tevens de isolatie. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Door middel van opstalverzekeringregelen.nl vergelijk jij online alle belangrijke opstalverzekeringen van gevestigde partijen als bijv. Generali, Bovag of Interpolis op voorwaarden en tarieven. Prijzen verschillen per regio. Stap over naar de beste aanbieder in Ooltgensplaat, gemeente Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteGoeree-Overflakkee
Netnummer0187 (+31187)
Aantal inwoners 48321
Postcodegebieden3257
BuurtschappenGoedereede
Naburige plaatsenverzekering-achthuizen, opstalverzekering-goedereede, polis-melissant, verzekering-oostvoorne, woonhuisverzekering-oostvoorne en stellendam
opstalverzekering-ooltgensplaat

Woonhuisverzekering vergelijken in Ooltgensplaat, maart 2023

De woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Denk aan schades veroorzaakt door storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast, schade door olie, rook en roet, diefstal. Noemenswaardig: Deze verzekering regelt uitsluitend uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Bijvoorbeeld de isolatie. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (met zo’n polis dek jij waardevolle “losse” items zoals pannen/schalen of een stukke wasmachine). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Ooltgensplaat? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Modules: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Afhandeling: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Reviews: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Prijzen: Aan welke kosten moet je denken?
 • Het eigen risico: Hoe hoog is het eigen risico?
Op het moment dat je een opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Ooltgensplaat, dan is het slim om uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Ooltgensplaat. Op het moment dat je te maken hebt met schade in de woning (bijvoorbeeld door inbraak en diefstal, een flinke storm (vanaf windkracht 7), een omgevallen boom, schroeien of smelten), dan dienen met name de dekking en de service picobello voor elkaar te zijn. Geholpen door onze service-tool bekijk je heel snel de mogelijkheden. De prijzen van verzekeringsmaatschappijen zoals Klaverblad en De Goudse zitten maandelijks tussen €5,75 tot €12,5. Vul hierboven eerst jouw wensen in, bekijk de kosten per maand, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Op die manier heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: Interpolis pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Jouw gegevens invoeren

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, omgeving (3257) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Basisinformatie woning

  Wat je moet invullen: soort woning, dakconstructie (plat, riet), aantal kamers, totale oppervlakte en opleverdatum van de woning.

 3. Afwerking van jouw huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en de algehele afwerking van het huis.

 4. Premies berekenen

  Je opent vervolgens de verkrijgbare verzekeraars die rijmen met de opgegeven info.

 5. Polis afsluiten via internet

  Een polis afsluiten of juist overstappen kan iedereen zelf online regelen.

Wat kost mijn opstalverzekering per maand?

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Ooltgensplaat? De modale polissen schommelen tussen €7,5 tot €12,75. Het exacte bedrag is iets wat per woning weer anders is. Er zijn een aantal variabelen:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Bouwdatum
 • Woonplaats
 • Eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg ontdek ik een voordelige woonhuisverzekering voor ons huis in Ooltgensplaat? Dat is gemakkelijk: navigeer naar de vergelijker. Specificeer jouw situatie, bepaal welke dekkingen je wilt, bereken de premie, en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Voorbeelden van pakketten zijn Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk en Univé Inboedelverzekering (EUG). Heb je hulp nodig? Je kunt ook terecht bij een verzekeringsadviseur in Ooltgensplaat.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Direct de beste opstalverzekering in Goeree-Overflakkee afsluiten? Check de best beoordeelde of laagst geprijsde maatschappij voor postcode 3257.

Actuele woonverzekeringen in Zuid-Holland in maart 2023

 • Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk)
 • Bovag Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Aegon Inboedel Allrisk
 • nowGo Woonverzekering Comfort
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)
 • Ditzo Woonverzekering (Allrisk)

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

Buiten de opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Wat in de regel aanbevolen wordt is een combinatie van deze polissen te regelen bij de identieke assuradeur. Indien de situatie zich voordoet van schade in of rondom jouw woning vormen er geen meningsverschillen over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Pakketkorting
 2. Een contactpersoon
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. Een duidelijke nota per maand
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
Wellicht vind jij meer interessante dekkingen die samen te voegen zijn. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering doorgaans in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Andere mogelijkheden zijn: ongevallenverzekering, huisdierenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, caravanverzekering, brommerverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

Zo’n all-risk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en staat garant bij bijna elke soort van schade aan je huis. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Voorbeelden zijn ontploffing, diefstal, schade door olie, rook en roet, inbraak en blikseminslag, olie, rook en roet, schroeien of smelten, een flinke storm (vanaf windkracht 7). Noemenswaardig: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schade na aanleiding van normaal huishoudelijk gebruik, oorlogsgeweld, atoomkernreacties, slecht onderhoud of grondwater in de woning, bevroren leidingen, storm en wind onder de windkracht 7, vocht dat door de muren komt, weersinvloeden en schade aan fundering / glas wordt meestal niet gedekt. Verderop tref je praktische informatie over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Zodoende vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Heb je een huurwoning? Dan kan je zonnepanelen verzekeren aan de hand van het huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is vaak niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas als resultaat van bjiv. brand of ontploffing zit doorgaans in de verzekering. Toch, een voetbal die door de ruit vliegt wordt meestal niet gedekt door jouw opstalverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Losse gebouwen / garages
  Je schuur, volière, tuinhuisje, garage en losse gebouwen worden gewoon meeverzekerd. Let op: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Sommige maatschappijen stellen beperkingen aan het aantal M2 voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. De meeste verzekeraars keren vergoedingen uit bij schades in de tuin aan bijv. bestratingen. Wellicht heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Een uitkomst in buurten als: Goedereede, Ouddorp, Stellendam, Middelharnis, Ooltgensplaat, Den Bommel, Oude-Tonge, Dirksland, Melissant, Herkingen, Sommelsdijk, Nieuwe-Tonge, Stad aan ’t Haringvliet, Achthuizen.

‘Aansprakelijkheid en inboedel in één polis, super!

M. Hofman, Ooltgensplaat (maart 2023)