Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Nieuw-Beijerland

Door middel van een opstalverzekering in Nieuw-Beijerland – ook wel woonhuisverzekering – verzeker je schades aangaande een huis door toedoen van zaken als ontploffing, vandalisme, inbraak, storm (vanaf windkracht 7). Met opstal bedoelen we de dingen die vast aan de woning zitten. Bijvoorbeeld een zwembad, of bijvoorbeeld een zwembad. Het is niet bij wet verplicht, maar vaak wel een goed idee. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Door middel van ons vergelijkscript vergelijk je snel een aantal opstalverzekeringen van professionele assuradeurs zoals Unigarant, BLG wonen of ING op modules, flexibiliteit en prijs. De premies hangen af van je adres. Kies een geschikt woonpakket in Nieuw-Beijerland, gemeente Korendijk, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteKorendijk
Netnummer0186 (+31186)
Bewoners 10825
Postcodegebieden3264
BuurtenNieuw-Beijerland
Plaatsen in de omgevingverzekering-den-bommel, opstalverzekering-oude-tonge, polis-stellendam, verzekering-rockanje, woonhuisverzekering-rockanje en ouddorp
opstalverzekering-nieuw-beijerland

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Nieuw-Beijerland, maart 2023

Zo’n woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Voorbeelden zijn schade door blikseminslag, diefstal, aanrijding en aanvaring, ontploffing. Niet vergeten: Deze dekking verzekert alleen schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Denk aan een houten vloer. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (aan de hand hiervan dek je de losse bezittingen afals foto/filmcamera of gebroken servies). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Nieuw-Beijerland? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Modules: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Claims: Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Beoordeling: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Prijzen: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
 • Het eigen risico: Hoe hoog is het eigen risico?
Als je een opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Nieuw-Beijerland, is het handig niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Nieuw-Beijerland. In een scenario dat er iets met jouw huis gebeurt (bijvoorbeeld door een flinke storm (vanaf windkracht 7), een omgevallen boom, blikseminslag, inbraak en diefstal), dan dienen met name de service en uitkeringen picobello voor elkaar te zijn. Met behulp van onze vergelijker kan je hier zelf achter komen. De prijsstelling van aanbieders als ING en/of Aegon liggen tussen de €6,25 en €11,5. Voer bovenaan in de tool eerst jouw wensen in, vergelijk de tarieven, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Op basis daarvan heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: Lancyr pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Jouw gegevens invoeren

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, omgeving (3264) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Gegevens over de woning

  Bijvoorbeeld: soort woning, materiaal van jouw woning en constructie, aantal kamers, totale oppervlakte en leeftijd van het huis.

 3. Afwerking van jouw huis

  Definieer status van keuken en badkamer en de algehele afwerking van het huis.

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je ziet daarna de beschikbare opstalverzekeringen op basis van jouw filters.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen is online binnen 5 minuten geregeld.

Wat kost mijn opstalverzekering per maand?

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Nieuw-Beijerland? De gemiddelde verzekeringen schommelen tussen €7 tot €13,75. De exacte premie is iets wat per woning weer anders is. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Type dekking
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Bouwjaar
 • Adres
 • Eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg ontdek ik de voordeligste woonhuisverzekering voor woningen in Nieuw-Beijerland? Dat is gemakkelijk: gebruik onze vergelijker. Voer de velden in, klik alle af te sluiten modules aan, vergelijk de prijzen en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Je vindt pakketten als Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk) of juist Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid). Heb je hulp nodig? Breng dan een bezoek aan een verzekeringsadviseur in Nieuw-Beijerland.

Start vergelijken

Online de beste opstalverzekering in Korendijk afsluiten? Vind de beste of voordeligste verzekering voor regio 3264.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Zuid-Holland in maart 2023

 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • InShared Inboedelverzekering

Extra voordeel met een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Wat in de regel aanbevolen wordt is de inboedel- en opstalverzekering af te sluiten bij eenzelfde partij. Wanneer we spreken van schade m.b.t. je huis kom je niet in onenigheid over wie welke schade vergoedt.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Woonpakket-aanbieding
 2. Een contactpersoon
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
Er zijn nog meer dekkingen die te combineren zijn. In de praktijk is dit als eerst de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering steeds vaker inbegrepen in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Wat je ook steeds meer ziet: brommerverzekering, overlijdensrisicoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

De populaire allrisk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en staat garant bij vrijwel elke soort schade. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Denk aan voorvallen als diefstal, storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast, vandalisme en wateroverlast, inbraak en diefstal, een flinke storm (vanaf windkracht 7), brand of explosie. Goed om te weten: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schades die wordt veroorzaakt door slecht onderhoud, atoomkernreacties, aardbevingen, oorlogsgeweld of storm en wind onder de windkracht 7, rook en roet uit open haard, weersinvloeden, ongedierte of schimmel, vocht dat door de muren komt en schade aan fundering / glas zit vaak niet inbegrepen. Hieronder lees je aanvullende info een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Derhalve zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Heb je een huurwoning? Ook dan kan je ze verzekeren aan de hand van het huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is doorgaans overbodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade als resultaat van bjiv. een brandje zit vaak bij de polis in. Let op, een ruit die perongeluk wordt ingegooid zit vaak niet in de opstalpolis. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Bijgebouw / garage
  Zo’n volière, garage, schuur, tuinhuisje en andere bijgebouwen zijn standaard meeverzekerd. Stelregel: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Enkele aanbieders hanteren een quotum voor aantal M2’s voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Veel verzekeraars staan garant voor de kosten van schades in de tuin aan bijv. overkappingen. Soms is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Nieuw-Beijerland, Piershil, Goudswaard, Zuid-Beijerland.

‘Perfecte service en online declareren

H. Wolters, Nieuw-Beijerland (maart 2023)