Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Krimpen aan den IJssel

Via de opstalverzekering in Krimpen aan den IJssel – alias woonhuisverzekering – verzeker jij de schades gericht aan jouw woning wat gerelateerd is aan aspecten als wateroverlast, blikseminslag, diefstal, vandalisme. Onder opstal verstaan we alles wat vast zit aan de woning. Denk dan aan een badkamer, en tevens de waterafvoer. Het is niet bij wet verplicht, maar beslist wel aan te raden. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Via ons vergelijkscript vergelijk je eenvoudig een aantal opstalverzekeringen van betrouwbare assuradeurs zoals o.a. Delta Lloyd, Bovag of InShared op prijs en kwaliteit. Je woonadres heeft invloed op de premie. Bekijk de laagste premie in Krimpen aan den IJssel, gemeente Krimpen aan den IJssel, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteKrimpen aan den IJssel
(Net) nummer0180 (+31180)
Aantal inwoners 29054
Postcodegebieden2920
WijkenKrimpen
Plaatsen nabijverzekering-Korendijk, opstalverzekering-Koggenland, polis-Huizen, verzekeringspakket-Heerlen, Katwijk en woonhuisverzekering-Kapelle
opstalverzekering-krimpen-aan-den-ijssel

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Krimpen aan den IJssel, maart 2023

De woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Bijvoorbeeld door brand, blikseminslag, vandalisme, inbraak. Niet vergeten: Deze module is er alleen voor een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Onder andere de gevel. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (met zo’n polis krijg je een uitkering voor “losse” spullen zoals mixer of gebroken servies). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Krimpen aan den IJssel? Houd rekening met de volgende punten:

 • Voorwaarden: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Claims: Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Meningen: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Tarieven: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Eigen bijdrage: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
Zodra jij zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Krimpen aan den IJssel, is het aan te raden om niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Krimpen aan den IJssel. Wanneer je te maken hebt met schade in de woning (zoals bijv. door brand of explosie, inbraak en diefstal, een omgevallen boom, een flinke storm (vanaf windkracht 7)), dan behoren in het bijzonder de schade-uitkeringen en helpdesk direct op gang te komen. Met behulp van ons vergelijkscript kan je hier zelf achter komen. De maandelijkse premies assuradeurs zoals Lancyr en/of SNS schommelen tussen €7 en €13. Vul hierboven eerst jouw wensen in, neem alle premies door, en vergelijk pas hierna op prijs. Middels deze techniek zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: Zelf pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Wie ben jij?

  Begin met jouw geboortedatum, postcode (2920) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Gegevens over de woning

  Gevraagde gegevens: type huis, constructie van het dak, materiaal van de woning, oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en leeftijd van het huis.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en de algehele afwerking van het huis.

 4. Online premie berekenen

  Je treft nu de beschikbare opstalverzekeringen die rijmen met jouw wensen.

 5. Online afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten kan iedereen zelf online regelen.

Wat kost mijn opstalverzekering per maand?

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Krimpen aan den IJssel? De “normale” polissen schommelen tussen €9,75 en €12. Het daadwerkelijke tarief varieert per type huis en situatie. De volgende zaken spelen een rol:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Verzekerd bedrag
 • Leeftijd woning
 • Woonplaats
 • Eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe ontdek ik de voordeligste woonhuisverzekering voor een woning in Krimpen aan den IJssel? Dit kan zonder moeite: gebruik onze vergelijker. Specificeer jouw situatie, bepaal welke dekkingen je wilt, vergelijk de prijzen en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Jij kan woonpakketten vinden als Allianz Inboedelverzekering (EUG) of Klaverblad Opstalverzekering Royaal. Kom je er zelf niet uit? Breng dan een bezoek aan een verzekeringskantoor in Krimpen aan den IJssel.

Start vergelijken

Zelf de beste opstalverzekering in Krimpen aan den IJssel afsluiten? Ontdek de beste of voordeligste maatschappij voor postcode 2920, 2921, 2922, 2923, 2924, 2925, 2926.

Veel gekozen woonverzekeringen in Zuid-Holland in maart 2023

 • Aegon Opstal Allrisk
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Klaverblad Inboedelverzekering Royaal
 • Lancyr Inboedelverzekering
 • Allsecur Uitgebreid
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering
 • Klaverblad Opstalverzekering Royaal

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Wat in de regel aanbevolen wordt is de opstal- en inboedelverzekering te nemen bij 1 aanbieder. In het geval van schades in of rondom jouw woning heb je minder te maken met bonje over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Extra voordeel
 2. Één aanspreekpunt
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. Grip op de kosten
Profiteer van extra combinatievoordeel
Er zijn nog meer zekerheden die je kunt toevoegen. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. in de regel in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Maar je kunt ook denken aan o.a.: ongevallenverzekering, brommerverzekering, caravanverzekering, overlijdensrisicoverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

De populaire allrisk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en staat paraat bij alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Denk aan voorvallen als brand, diefstal, blikseminslag, ontploffing en olie, rook en roet, vandalisme, inbraak en diefstal, wateroverlast. Noemenswaardig: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schades die wordt veroorzaakt door slecht onderhoud, atoomkernreacties, overstromingen, oorlogsgeweld of vocht dat door de muren komt, ongedierte of schimmel, weersinvloeden, bevroren leidingen, rook en roet uit open haard en schade aan het glas of de fundering staat vaak buiten de polis. Verderop vind je meer informatie over een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Hierom dekt de opstalverzekering deze voor jou. Heb je een huurwoning? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je via het onderdeel huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is in veel gevallen niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door o.a. een brandje wordt meestal gedekt. Toch, een ingegooide ruit valt niet onder de opstalverzekering. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Garages en bijgebouwen
  Jouw garage, schuur, tuinhuisje, volière en opzichzelfstaande hokken vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Tip van de specialist: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Sommige maatschappijen hanteren een quotum voor aantal M2’s voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. Genoeg verzekeraars verzekeren ook kosten van schade in of rondom de tuin, zoals schade aan schuurtjes. In andere gevallen is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Handig als je woont in wijken als: Krimpen aan den IJssel.

‘Mijn woning in goede handen

B. van de Brink, Krimpen aan den IJssel (maart 2023)