Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Lansingerland

Aan de hand van een opstalverzekering in Lansingerland (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker jij de schades m.b.t. de woning wat gerelateerd is aan aspecten als brand, schade door olie, rook en roet, diefstal, inbraak. Onder opstal verstaan we alles wat vast zit aan de woning. Denk dan aan de waterafvoer, en tevens dakpannen. Het is niet bij wet verplicht, maar vaak wel een goed idee. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Met behulp van opstalverzekeringregelen.nl vergelijk jij direct een aantal opstalverzekeringen van gevestigde verzekeringsmaatschappijen zoals o.a. Ditzo, Centraal Beheer of nowGo op prijs en kwaliteit. Tarieven wisselen per postcodegebied. Bekijk de laagste premie in Lansingerland, gemeente Lansingerland, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteLansingerland
(Net) nummer010 (+3110)
Bewoners 59035
Postcodes2661
BuurtenBergschenhoek
Plaatsen nabijverzekering-Langedijk, opstalverzekering-Korendijk, polis-Kerkrade, verzekeringspakket-Hendrik-Ido-Ambacht, Laarbeek en woonhuisverzekering-Krimpenerwaard
opstalverzekering-lansingerland

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Lansingerland, maart 2023

Een woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Onder andere door brand, ontploffing, aanrijding en aanvaring, wateroverlast. Noemenswaardig: Deze polis verzekert alleen alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Zaken als de gang. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (aan de hand hiervan krijg je een uitkering voor “losse” spullen zoals betimmeringen of een defecte TV). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Lansingerland? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Modules: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Claims: Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Reviews: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Prijs: Aan welke kosten moet je denken?
 • Eigen risico: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
Zodra jij de opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Lansingerland, is het aan te raden om verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Lansingerland. Mocht de situatie zich voordoen dat je te maken hebt met schade in de woning (zoals bijv. door een omgevallen boom, inbraak en diefstal, wateroverlast, schroeien of smelten), dan horen in het bijzonder de dekking en de service goed geregeld te zijn. Geholpen door onze vergelijker kan je hier zelf achter komen. De prijsstelling van partijen als InShared of Avéro Achmea zitten maandelijks tussen €5 en €10,25. Voer in de basis in waaraan de verzekering moet voldoen, neem alle premies door, en vergelijk pas hierna op prijs. Op die manier voorkom je onderverzekering. Bekijk ook ABN AMRO polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, omgeving (2661) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Gegevens over de woning

  Wat je moet invullen: beschrijving huis, of je huis van steen of hout is gebouwd, aantal kamers, totale oppervlakte en datering van het woonhuis.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en de mate van afwerking.

 4. Online premie berekenen

  Je ziet vervolgens de beschikbare polissen die in lijn zijn met jouw wensen.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen is online binnen 5 minuten geregeld.

Wat kost mijn opstalverzekering per maand?

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Lansingerland? De “normale” polissen liggen tussen de €7,25 – €12,5. De exacte premie varieert per type huis en situatie. Er zijn een aantal variabelen:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Datum bouw
 • Postcode
 • Vrijwillig eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe check ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor woningen in Lansingerland? Dit kan zonder moeite: gebruik onze vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, klik alle af te sluiten modules aan, bereken de premie, en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Wat dacht je bijvoorbeeld van Turien & Co Woonpakketverzekering Prima of juist Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk. Kom je er zelf niet uit? Bezoek eens een verzekeringsadviseur in Lansingerland.

Direct vergelijken

Zelf de beste opstalverzekering in Lansingerland afsluiten? Check de best beoordeelde of voordeligste maatschappij voor postcodegebied 2661, 2665.

Bekijk deze woonverzekeringen in Zuid-Holland in maart 2023

 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk)
 • Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid
 • Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk
 • Reaal Opstal (adviseur)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid
 • Ditzo Woonverzekering (Allrisk)
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Naast een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Veel experts adviseren beide polissen aan te vragen bij eenzelfde verzekeraar. Bij constatering van schade m.b.t. je huis vormen er geen meningsverschillen over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Pakketkorting
 2. Een contactpersoon
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. Één maandelijkse nota
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
Er zijn nog meer zekerheden die je kunt toevoegen. In de praktijk is dit als eerst de aansprakelijkheidsverzekering. Daarbij zitten ook de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering in de regel in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: huisdierenverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

De all-risk opstalverzekering biedt optimale dekking, en staat garant bij alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Bijvoorbeeld schade door olie, rook en roet, inbraak, aanrijding en aanvaring, wateroverlast en schroeien of smelten, een omgevallen boom, blikseminslag, een flinke storm (vanaf windkracht 7). Let op: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schade ontstaan door oorlogsgeweld, aardbevingen, atoomkernreacties, roekeloosheid en opzet of rook en roet uit open haard, grondwater in de woning, storm en wind onder de windkracht 7, vocht dat door de muren komt, weersinvloeden en fundering- of glasschade is in veel gevallen niet inbegrepen. Onderstaand vind je meer informatie over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Derhalve dekt de opstalverzekering deze voor jou. Heb je een huurwoning? Dan kan je zonnepanelen verzekeren door het huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is vaak geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door bijv. een flinke storm of inbraak is vaak inbegrepen. Echter, een voetbal die door de ruit vliegt wordt meestal niet gedekt door jouw opstalverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Garages en bijgebouwen
  Zo’n schuur, tuinhuisje, volière, garage en losse ruimtes / vertrekken zitten in de meeste opstalverzekeringen. Advies: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Enkele verzekeraars werken met een maximum aantal M2 voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. Bijna alle verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij tuinschade, zoals schade aan overkappingen. Misschien is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Bergschenhoek, De Ackers, Boterdorp, Wijk 14, Oosteindsche Polder, Berkel, Noordpolder, Meerpolder, Noordeinde, Zuidpolder, De Wadden, Westpolder, Rodenrijs, Bleiswijk, Hoekeindse Zoom, Bleiswijk Buiten.

‘Dit had ik jaren eerder moeten doen

I. Veenstra, Lansingerland (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente