Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Leidschendam

Middels een opstalverzekering in Leidschendam (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker jij de schade aan jouw woning die ontstaan zijn door onder andere storm (vanaf windkracht 7), blikseminslag, diefstal, schade door olie, rook en roet. Opstal heeft betrekking op de aspecten die muurvast aan het huis zitten. Denk dan aan dakpannen, en ook de elektriciteit. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar beslist wel aan te raden. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Via opstalverzekeringregelen.nl vergelijk je gemakkelijk de best beoordeelde opstalverzekeringen van klantvriendelijke partijen zoals o.a. Ditzo, Allianz of London Verzekeringen op prijs en kwaliteit. Prijzen verschillen per regio. Kies een geschikt woonpakket in Leidschendam, gemeente Leidschendam-Voorburg, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteLeidschendam-Voorburg
Netnummer070 (+3170)
Inwoners 74223
Postcodes2260
WijkenPark
Plaatsen in de omgevingverzekering-valkenburg, opstalverzekering-de-zilk, polis-kaag, verzekering-cruquius, woonhuisverzekering-cruquius en sassenheim
opstalverzekering-leidschendam

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Leidschendam, september 2021

De woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Voorbeelden zijn schade door schade door olie, rook en roet, blikseminslag, inbraak, vandalisme. Noemenswaardig: Deze verzekering is er alleen voor alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Denk aan de gang. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (daarmee verzeker je de losse spullenals open haard of een gestolen computer). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Leidschendam? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Voorwaarden: Wat voor schades zijn gedekt?
 • Afhandeling: Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Ervaringen: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Premie: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Vrijwillig eigen risico: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
Zodra jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Leidschendam, dan is het slim om je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Leidschendam. Als er sprake is van schade aan de woning (bijvoorbeeld door inbraak en diefstal, blikseminslag, wateroverlast, een flinke storm (vanaf windkracht 7)), dan horen in het bijzonder de vervoegingen en klantenservice direct op gang te komen. Dankzij onze vergelijker bekijk je heel snel de mogelijkheden. De kosten van partijen als HEMA en Reaal zitten maandelijks tussen €8 tot €11,75. Vul in onze vergelijker welke modules je minimaal wilt afsluiten, neem alle premies door, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Middels deze techniek zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: Allsecur afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Jouw gegevens invoeren

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, postcode (2260) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Specificeer jouw woning

  Wat je moet invullen: kenmerken woning, materiaal van jouw woning en constructie, aantal kamers, totale oppervlakte en opleverdatum van de woning.

 3. Details van het huis

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je achterhaalt in de volgende stap de relevante woonhuisverzekeringen die rijmen met de opgegeven info.

 5. Polis afsluiten via internet

  Een dekking afsluiten of overstappen kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

Wat kost een opstalverzekering?

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Leidschendam? De “normale” polissen variëren tussen de €9,25 – €10,25. Het daadwerkelijke tarief is iets wat per woning weer anders is. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Bouwdatum
 • Woonplaats
 • Eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe ontdek ik voordelige woonhuisverzekeringen voor onze woning in Leidschendam? Heel eenvoudig: open de vergelijkingstool. Vul de gevraagde gegevens in, maak een keuze uit de dekkingen, bereken de premie, en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Wat dacht je bijvoorbeeld van Allianz Inboedelverzekering (EUG) of juist Univé Woonpakket (EUG). Wil je er een expert naar laten kijken? Je kunt ook terecht bij een verzekeringskantoor in Leidschendam.

Start vergelijken

Direct de beste opstalverzekering in Leidschendam-Voorburg afsluiten? Bekijk de meest populaire of gewoon een goedkope maatschappij voor omgeving 2260, 2261, 2262, 2263, 2264, 2265, 2266, 2267, 2273.

Bekijk deze woonverzekeringen in Zuid-Holland in september 2021

 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • nowGo Inboedelverzekering Comfort
 • Aegon Inboedel Allrisk
 • Lancyr Inboedelverzekering
 • De Goudse Opstalverzekering
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)
 • FBTO Woonpakket
 • De Goudse Privé Pakket Online

Nog meer korting met een woonverzekering

Naast een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Wat adviseurs vaak aanraden is allebei deze producten af te sluiten bij één partij. Bij constatering van schade m.b.t. je huis komt er geen discussie over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Pakketpolis-voordeel
 2. Contact met 1 partij
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
Er bestaan nog een aantal modules die je kunt toevoegen. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Daarnaast zit ook de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering doorgaans in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

De All risk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en staat paraat bij ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Denk aan voorvallen als wateroverlast, storm (vanaf windkracht 7), blikseminslag, inbraak of inbraak en diefstal, vandalisme, een omgevallen boom, een flinke storm (vanaf windkracht 7). Noemenswaardig: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schade door oorlogsgeweld, normaal huishoudelijk gebruik, atoomkernreacties, overstromingen of grondwater in de woning, rook en roet uit open haard, vocht dat door de muren komt, bevroren leidingen, storm en wind onder de windkracht 7 en glas- of funderingsschade wordt in de regel niet afgedekt. Onderstaand vind je praktische informatie over onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Om die reden zijn ze gewoon meeverzekerd. Woon jij in een huurhuis? In dat geval kan je dit regelen d.m.v. het huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is in veel gevallen geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door o.a. inbraak of storm zit vaak bij de polis in. Alleen, een voetbal die door de ruit vliegt valt niet onder de woonverzekering. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Bijgebouw / garage
  Zo’n overkapping, garage, schuur, tuinhuisje en andere bijgebouwen zijn standaard meeverzekerd. Advies: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Veel assuradeurs werken met een maximum aantal M2 voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. Plenty verzekeraars verzekeren ook kosten van schade in de tuin aan zaken als het zwembad. Misschien is een aparte tuinverzekering nodig. Relevant in wijken zoals: Park Veursehout, Prinsenhof, ’t Lien en omgeving, Stompwijk, Leidschendam-Centrum, De Heuvel en omgeving, Damsigt en omgeving, Essesteijn, Voorburg Midden, Bovenveen, Voorburg Noord, Voorburg West.

‘Dit had ik jaren eerder moeten doen

E. Vos, Leidschendam (september 2021)