Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Maassluis

Via de opstalverzekering in Maassluis – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker je schades m.b.t. de woning als gevolg van situaties als diefstal, ontploffing, aanrijding en aanvaring, blikseminslag. Met opstal bedoelen we alles wat vast zit aan de woning. Bijvoorbeeld het toilet, en tevens de oven. Het is geen vereiste, maar vaak wel een goed idee. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Door middel van opstalverzekeringregelen.nl vergelijk jij online de meeste opstalverzekeringen van professionele verzekeringsmaatschappijen zoals o.a. Europeesche, Bovag of Independer op voorwaarden en tarieven. Je woonadres heeft invloed op de premie. Kies een geschikt woonpakket in Maassluis, gemeente Maassluis, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteMaassluis
(Regio) nummer010 (+3110)
Inwoners 32292
Postcodegebieden3140
WijkenTaanschuurpolder
Plaatsen in de buurtverzekering-Maasgouw, opstalverzekering-Lingewaal, polis-Leerdam, verzekeringspakket-Landerd, Lopik en woonhuisverzekering-Loon op Zand
opstalverzekering-maassluis

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Maassluis, maart 2023

Zo’n woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Dat kan gaat om schade door schade door olie, rook en roet, inbraak, vandalisme, blikseminslag. Noemenswaardig: Dit type verzekering dekt enkel schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Zaken als de vaatwasser. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (met deze polis verzeker je de losse spullenzoals kinderspeelgoed of een defecte TV). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Maassluis? Houd rekening met de volgende punten:

 • Modules: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Claims: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Beoordeling: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Tarieven: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Het eigen risico: Hoe hoog is het eigen risico?
Vanaf het punt dat jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Maassluis, dan is het slim om uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Maassluis. Mocht de situatie zich voordoen dat er iets met jouw huis gebeurt (onder andere blikseminslag, een omgevallen boom, brand of explosie, wateroverlast), dan behoren uiteraard de service en uitkeringen picobello voor elkaar te zijn. Middels onze service-tool bekijk je heel snel de mogelijkheden. De prijsstelling van bedrijven zoals Europeesche en/of Unigarant schommelen tussen €5 tot €10,25. Vul in onze vergelijker welke modules je minimaal wilt afsluiten, bekijk de kosten per maand, en kijk pas daarna naar de premies. Middels deze techniek voorkom je onderverzekering. Bekijk ook ASR Verzekeringen polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  Start met het invullen van de geboortedatum, postcodegebied (3140) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat belangrijk is: beschrijving huis, constructie van het dak, materiaal van de woning, woonoppervlakte / aantal ruimtes en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Specificeer type keuken, badkameren de afwerking.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je achterhaalt in de volgende stap de verkrijgbare opstalverzekeringen die passen bij jouw filters.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen regel je snel via het internet.

Kosten opstalverzekering berekenen

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Maassluis? De gemiddelde verzekeringen zitten maandelijks tussen €8,25 – €10,75. Het exacte bedrag is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Er zijn een aantal variabelen:

 • Type dekking
 • Verzekerd bedrag
 • Bouwjaar
 • Postcode
 • Eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe check ik voordelige woonhuisverzekeringen voor onze woning in Maassluis? Dit kan zonder moeite: klik meteen door naar de vergelijker. Definieer jouw woning, kies de gewenste dekking, bereken de premie, en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Je vindt pakketten als nowGo Woonverzekering Comfort en/of Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid). Kom je er zelf niet uit? Bezoek eens een verzekeringsadviseur in Maassluis.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Direct de beste opstalverzekering in Maassluis afsluiten? Ontdek de beste of goedkoopste verzekeraar voor postcodegebied 3140, 3141, 3142, 3143, 3144, 3145, 3146, 3147.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Zuid-Holland in maart 2023

 • Univé Woonpakket (EUG)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk)
 • ZLM Opstalverzekering
 • Aegon Opstal Basis
 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Prima

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Naast een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Wat wij aanraden is de inboedel- en opstalverzekering af te sluiten bij eenzelfde aanbieder. Wanneer we spreken van schade aan je huis, vormen er geen meningsverschillen over wat er onder opstal- of inboedel valt.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Combinatievoordeel
 2. Een contactpersoon
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. Grip op de kosten
Profiteer van extra combinatievoordeel
Er zijn nog meer dekkingen die te combineren zijn. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Tevens zit de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. in de regel in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Andere opties zijn: overlijdensrisicoverzekering, ongevallenverzekering, caravanverzekering, huisdierenverzekering, brommerverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

Een allrisk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en dekt vrijwel elke soort schade. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Denk dan aan wateroverlast, ontploffing, aanrijding en aanvaring, diefstal en een flinke storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast, blikseminslag, inbraak en diefstal. Let op: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schades als gevolg van oorlogsgeweld, overstromingen, atoomkernreacties, roekeloosheid en opzet of weersinvloeden, grondwater in de woning, rook en roet uit open haard, storm en wind onder de windkracht 7, bevroren leidingen en schade aan het glas of de fundering wordt in de regel niet afgedekt. Onderstaand tref je nuttige details over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Om die reden vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Huur je? Ook dan kan je ze verzekeren aan de hand van het huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is vaak geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door iets als vandalisme of brand is in algemene zin vaak gedekt. Let op, een bal die door een raam gaat wordt niet meegenomen door de opstalverzekering. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Garages en bijgebouwen
  Zo’n tuinhuisje, volière, schuur, garage en opzichzelfstaande hokken vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Let op: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Sommige assuradeurs stellen een limiet voor toegestane M2’s voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt meer dan je denkt. De meeste verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij schade in de tuin aan zaken als schuttingen. Wellicht heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Taanschuurpolder, Dijkpolder, Sluispolder, Kapelpolder, Burgemeesterswijk, Steendijkpolder, Aalkeetpolder, Wilgenrijk.

‘Een goede verzekering voor mijn dochter

N. Smit, Maassluis (maart 2023)