Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Abbenbroek

Via de opstalverzekering in Abbenbroek – alias woonhuisverzekering – verzeker je schades gericht aan jouw woning als gevolg van aspecten als brand, schade door olie, rook en roet, aanrijding en aanvaring, storm (vanaf windkracht 7). Met opstal bedoelen we de aspecten die muurvast aan het huis zitten. Een voorbeeld is een houten vloer, en ook de hal. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Via deze website vergelijk jij snel de meest afgesloten opstalverzekeringen van klantvriendelijke assuradeurs zoals Unigarant, Allsecur of Nederlanden van Nu op voorwaarden en tarieven. Tarieven wisselen per postcodegebied. Ontdek de goedkoopste polis in Abbenbroek, gemeente Nissewaard, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteNissewaard
Regionummer0181 (+31181)
Bewoners 85293
Postcodegebied3216
BuurtenCentrum
Plaatsen in de omgevingverzekering-zuidland, opstalverzekering-hekelingen, polis-europoort-rotterdam, verzekering-hoek-van-holland, woonhuisverzekering-hoek-van-holland en spijkenisse
opstalverzekering-abbenbroek

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Abbenbroek, september 2021

De woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Denk aan schades veroorzaakt door wateroverlast, blikseminslag, storm (vanaf windkracht 7), diefstal. Goed om te weten: Deze module regelt uitsluitend uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Zaken als de schutting. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (aan de hand hiervan dek je de losse bezittingen afzoals kunstvoorwerpen of beschadigingen aan het interieur). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Abbenbroek? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Modules: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Service: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Meningen: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Premie: Hoe duur is de polis per maand?
 • Vrijwillig eigen risico: Hoe hoog is het eigen risico?
Vanaf het punt dat jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Abbenbroek, is het aan te raden om niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Abbenbroek. Wanneer er sprake is van schade aan de woning (zoals bijv. door een flinke storm (vanaf windkracht 7), olie, rook en roet, schroeien of smelten, vandalisme), dan dienen vooral de dekking en de service picobello voor elkaar te zijn. Middels ons vergelijkscript kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De prijzen van maatschappijen als Klaverblad en Centraal Beheer variëren tussen de €6,75 – €12. Voer bovenaan in de tool in waar jouw verzekering aan moet voldoen, bekijk de kosten per maand, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Op die manier voorkom je onderverzekering. Bekijk ook Aon Direct pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Basisgegevens invullen

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, regio (3216) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat je moet invullen: beschrijving woning, constructie van het dak, materiaal van de woning, woonoppervlakte / aantal ruimtes en opleverdatum van de woning.

 3. Extra informatie over je huis

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en de mate van afwerking.

 4. Premies berekenen

  Je treft daarna de verkrijgbare verzekeraars op basis van jouw zoekopdracht.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen regel je snel via het internet.

De kosten van een opstalverzekering

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Abbenbroek? De modale verzekeringen liggen tussen de €5,75 tot €14,25. Het daadwerkelijke tarief varieert per type huis en situatie. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Soort dekking
 • Verzekerd bedrag
 • Bouwjaar
 • Adres
 • Vrijwillig eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe ontdek ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor mijn huis in Abbenbroek? Dat is gemakkelijk: start de opstal vergelijker. Specificeer jouw situatie, maak een keuze uit de dekkingen, bereken de premie, en kies de goedkoopste aanbieder. Jij kan woonpakketten vinden als Turien & Co Inboedelverzekering Prima of Univé Inboedelverzekering (AR). Wil je er een expert naar laten kijken? Je kunt ook terecht bij een verzekeringsadviseur in Abbenbroek.

Vergelijk alle polissen

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Nissewaard afsluiten? Vind de best beoordeelde of voordeligste maatschappij voor omgeving 3216.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Zuid-Holland in september 2021

 • Aegon Opstal Allrisk
 • Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)
 • De Nederlanden van Nu Opstalverzekering
 • Klaverblad Opstalverzekering Royaal
 • Turien & Co Inboedelverzekering Premium
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Prima
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Prima

Extra voordeel met een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Wat adviseurs vaak aanraden is de opstal- en inboedelverzekering te nemen bij dezelfde assuradeur. Bij schades in of rondom jouw woning heb je minder te maken met bonje over wie precies wat gaat vergoeden.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Combinatie-deal
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. Één maandelijkse nota
Profiteer van extra combinatievoordeel
Er bestaan nog een aantal vergoedingen die jij kunt aanklikken. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Daarbij zitten ook de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. steeds vaker in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Andere opties zijn: caravanverzekering, huisdierenverzekering, motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering, brommerverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

Een allrisk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en biedt dekking tegen vrijwel elke soort schade. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Voorbeelden zijn brand, schade door olie, rook en roet, storm (vanaf windkracht 7), ontploffing of inbraak en diefstal, schroeien of smelten, vandalisme, een flinke storm (vanaf windkracht 7). Niet vergeten: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schade ontstaan door slecht onderhoud, constructie- of installatiefouten, aardbevingen, normaal huishoudelijk gebruik of bevroren leidingen, ongedierte of schimmel, rook en roet uit open haard, vocht dat door de muren komt, storm en wind onder de windkracht 7 en glas- of funderingsschade is in veel gevallen niet inbegrepen. Hieronder lees je meer informatie over thema’s waar soms onduidelijkheid over is:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Derhalve wordt schade hieraan vergoed. Woon jij in een huurhuis? Je kunt ze verzekeren d.m.v. het huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is doorgaans overbodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade als resultaat van bjiv. een ontploffing of storm is vaak inbegrepen. Let op, een bal die door een ruit wordt geschopt wordt niet meegenomen door jouw opstalverzekering. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Garages en bijgebouwen
  Zo’n volière, tuinhuisje, schuur, overkapping en andere bijgebouwen worden gewoon meeverzekerd. Tip van de specialist: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Veel aanbieders hanteren een quotum voor aantal M2’s voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Genoeg verzekeraars keren vergoedingen uit bij problemen met de tuin, zoals schade aan bestratingen. Wellicht is een speciale tuinverzekering benodigd. Relevant in wijken zoals: Centrum, Schiekamp, Hoogwerf, Vierambachten, De Hoek, Gildenwijk, Groenewoud, Sterrenkwartier, Schenkel, De Elementen, Vogelenzang, De Akkers, Vriesland, Aterland, Maaswijk, Halfweg, Buitengebied, Heenvliet, Geervliet, Abbenbroek, Zuidland, Simonshaven, Oudenhoorn, Hekelingen.

‘Voor een klein bedrag goed verzekerd

L. Hoekstra, Abbenbroek (september 2021)