Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Geervliet

Met een opstalverzekering in Geervliet – alias woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw woning wat gerelateerd is aan onder andere aanrijding en aanvaring, storm (vanaf windkracht 7), ontploffing, vandalisme. Opstal heeft betrekking op de aspecten die muurvast aan het huis zitten. Een voorbeeld is geplante bomen, of denk aan de zonnepanelen . Deze dekking is geen verplichting in NL, maar wel voor huizenbezitters wel aantrekkelijk. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Hoe waardevol is je huis voor jou? Aan de hand van onze vergelijker vergelijk je moeiteloos de meeste opstalverzekeringen van erkende maatschappijen zoals bijv. Huis In Eén Verzekeringen, Aegon of London Verzekeringen op premie en dekking. Tarieven wisselen per postcodegebied. Bekijk de laagste premie in Geervliet, gemeente Nissewaard, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteNissewaard
(Regio) nummer0181 (+31181)
Aantal inwoners 85293
Postcodegebied3211
BuurtschappenCentrum
Plaatsen in de omgevingverzekering-hekelingen, opstalverzekering-europoort-rotterdam, polis-pernis-rotterdam, verzekering-ottoland, woonhuisverzekering-ottoland en botlek-rotterdam
opstalverzekering-geervliet

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Geervliet, september 2021

Een woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Voorbeelden zijn schade door schade door olie, rook en roet, wateroverlast, inbraak, vandalisme. Belangrijk: Deze dekking sluit je af voor schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Onder andere de oven. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (met deze polis ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken zoals laptop of een kapotte TV). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Geervliet? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Voorwaarden: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Klantenservice: Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Ervaringen: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Prijzen: Hoe duur is de polis per maand?
 • Eigen risico: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
Zodra jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Geervliet, is het verstandig om verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Geervliet. Wanneer er iets met jouw huis gebeurt (door bijv. situatie als schroeien of smelten, een omgevallen boom, olie, rook en roet, inbraak en diefstal), dan behoren met name de schade-uitkeringen en helpdesk picobello voor elkaar te zijn. Geholpen door onze vergelijker vind je direct uit welke optie bij je past. De prijsstelling van assuradeurs als HEMA en/of ABN AMRO schommelen tussen €9 tot €12,75. Vul in onze vergelijker welke modules je minimaal wilt afsluiten, bereken de premie, en vergelijk pas hierna op prijs. Zodoende voorkom je onderverzekering. Bekijk ook Allianz pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Jouw gegevens invoeren

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, omgeving (3211) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat belangrijk is: soort huis, of je huis van steen of hout is gebouwd, oppervlakte, aantal kamers en opleverdatum van de woning.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Specificeer type keuken, badkameren de algehele afwerking van het huis.

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je ziet vervolgens de relevante verzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht.

 5. Online afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen is online binnen 5 minuten geregeld.

De kosten van een opstalverzekering

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Geervliet? De modale verzekeringen liggen tussen de €8,75 en €12,5. De hoogte van de premie is iets wat per woning weer anders is. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Type dekking
 • Herbouwwaarde
 • Leeftijd woning
 • Adres
 • Eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg check ik een voordelige woonhuisverzekering voor ons huis in Geervliet? Dat is gemakkelijk: navigeer naar de vergelijker. Beantwoord de vragen, maak een keuze uit de dekkingen, bereken de premie, en neem het beste aanbod. Je vindt pakketten als Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid) en nowGo Inboedelverzekering Bewust. Kom je er zelf niet uit? Maak een afspraak met een verzekeringskantoor in Geervliet.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Online de beste opstalverzekering in Nissewaard afsluiten? Bekijk de hoogst gewaardeerde of laagst geprijsde polis voor postcodegebied 3211.

Actuele woonverzekeringen in Zuid-Holland in september 2021

 • nowGo Inboedelverzekering Bewust
 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk
 • HEMA Inboedelverzekering
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Premium
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Veel experts adviseren een combinatie van deze polissen te nemen bij dezelfde maatschappij. Indien de situatie zich voordoet van schade m.b.t. je huis komt er geen discussie over wie welke schade vergoedt.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Pakket-voordeel
 2. Een contactpersoon
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. Grip op de kosten
Profiteer van extra combinatievoordeel
We onderscheiden nog een aantal vergoedingen die samen te voegen zijn. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Maar ook zit de auto, rechtsbijstand-, en reisverzekering steeds vaker inbegrepen in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Andere opties zijn: motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, caravanverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

De populaire allrisk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en biedt dekking tegen alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Je kunt dan denken aan storm (vanaf windkracht 7), diefstal, wateroverlast, inbraak en blikseminslag, schroeien of smelten, vandalisme, brand of explosie. Noemenswaardig: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schades die wordt veroorzaakt door normaal huishoudelijk gebruik, oorlogsgeweld, roekeloosheid en opzet, slecht onderhoud of weersinvloeden, vocht dat door de muren komt, grondwater in de woning, rook en roet uit open haard, bevroren leidingen en glas- of funderingsschade zit vaak niet inbegrepen. Hieronder lees je nuttige details over een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Om die reden zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Heb je panelen op een huurwoning? Je kunt ze verzekeren via het onderdeel huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is doorgaans weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door o.a. brand of ontploffing wordt meestal gedekt. Echter, een voetbal die door de ruit vliegt zit vaak niet in de opstalverzekering. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Losse gebouwen / garages
  Jouw overkapping, garage, tuinhuisje, schuur en losse ruimtes / vertrekken zitten in de meeste opstalverzekeringen. Advies: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Diverse assuradeurs stellen een max. aantal vierkante meters voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Plenty verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij schades in de tuin aan bijv. het zwembad. Misschien is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Centrum, Schiekamp, Hoogwerf, Vierambachten, De Hoek, Gildenwijk, Groenewoud, Sterrenkwartier, Schenkel, De Elementen, Vogelenzang, De Akkers, Vriesland, Aterland, Maaswijk, Halfweg, Buitengebied, Heenvliet, Geervliet, Abbenbroek, Zuidland, Simonshaven, Oudenhoorn, Hekelingen.

‘Een goede verzekering voor mijn dochter

T. Jansen, Geervliet (september 2021)