Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Heenvliet

Via de opstalverzekering in Heenvliet (ook bekend als woonhuisverzekering) dek je schades gericht aan jouw woning als gevolg van aspecten als inbraak, storm (vanaf windkracht 7), aanrijding en aanvaring, ontploffing. Het begrip opstal slaat op; de dingen die vast aan de woning zitten. Denk dan aan de oven, of bijvoorbeeld de waterafvoer. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar vaak wel een goed idee. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Jouw huis is je toch heel wat waard? Aan de hand van ons vergelijkscript vergelijk jij eenvoudig alle belangrijke opstalverzekeringen van professionele aanbieders als bijv. Verzekeruzelf.nl, Aegon of Interpolis op voorwaarden en tarieven. Je woonadres heeft invloed op de premie. Ontdek de goedkoopste polis in Heenvliet, gemeente Nissewaard, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteNissewaard
(Net) nummer0181 (+31181)
Bewoners 85293
Postcodes3218
BuurtschappenCentrum
Plaatsen in de omgevingverzekering-abbenbroek, opstalverzekering-geervliet, polis-maasvlakte-rotterdam, verzekering-maasland, woonhuisverzekering-maasland en hekelingen
opstalverzekering-heenvliet

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Heenvliet, september 2021

Zo’n woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Onder andere door aanrijding en aanvaring, schade door olie, rook en roet, storm (vanaf windkracht 7), brand. Goed om te weten: Deze module sluit je af voor een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Bijvoorbeeld de bezemkast. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (hiermee krijg je een uitkering voor “losse” spullen zoals mobiele telefoons of schade aan je smartphone). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Heenvliet? Houd rekening met de volgende punten:

 • Voorwaarden: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Uitkeringen:Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Ervaringen: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Tarief: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
 • Eigen risico: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
Als je een opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Heenvliet, is het aan te raden om uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Heenvliet. Op het moment dat er iets met jouw huis gebeurt (onder andere inbraak en diefstal, blikseminslag, olie, rook en roet, een flinke storm (vanaf windkracht 7)), dan horen zeker de schade-uitkeringen en helpdesk goed geregeld te zijn. Met behulp van onze service-tool kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De tarieven van partijen als Independer en SNS liggen tussen de €6,25 – €11,5. Voer bovenaan in de tool welke modules je minimaal wilt afsluiten, bekijk de kosten per maand, en filter pas hierna op prijs. Zodoende voorkom je onderverzekering. Bekijk ook ASR Verzekeringen pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Wie ben jij?

  Als eerst vul je de geboortedatum in, omgeving (3218) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Gegevens over de woning

  Wat je moet invullen: beschrijving woning, materiaal van jouw woning en constructie, aantal kamers, totale oppervlakte en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Details van het huis

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en de mate van afwerking.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je achterhaalt daarna de relevante woonhuisverzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen doe je helemaal zelf online.

Wat kost een opstalverzekering?

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Heenvliet? De gemiddelde polissen variëren tussen de €7 – €13,75. Het feitelijke maandbedrag verschilt uiteraard per persoon. De volgende zaken spelen een rol:

 • Soort dekking
 • Herbouwwaarde
 • Leeftijd woning
 • Adres
 • Vrijwillig eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier bekijk ik voordelige woonhuisverzekeringen voor mijn huis in Heenvliet? Dat is gemakkelijk: navigeer naar de vergelijker. Beantwoord de vragen, bepaal welke dekkingen je wilt, neem de tarieven door en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk en Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid). Moeite met vergelijken? Maak een afspraak met een verzekeringsadviseur in Heenvliet.

Vergelijk alle polissen

Direct de beste opstalverzekering in Nissewaard afsluiten? Stap over naar de meest populaire of gewoon een goedkope verzekering voor postcode 3218.

Veel gekozen woonverzekeringen in Zuid-Holland in september 2021

 • Reaal GGP (adviseur)
 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
 • Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk)
 • Bovag Thuispakket (Allrisk)
 • ANWB Opstalverzekering
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair

Nog meer korting met een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Veel experts adviseren de inboedel- en opstalverzekering te nemen bij de identieke aanbieder. Indien de situatie zich voordoet van schades m.b.t. je huis kom je niet in onenigheid over wie precies wat gaat vergoeden.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Woonpakket-aanbieding
 2. Één aanspreekpunt
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Profiteer van extra combinatievoordeel
Wellicht vind jij meer interessante zekerheden die je kunt toevoegen. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering gewoonlijk in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Andere opties zijn: huisdierenverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, overlijdensrisicoverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

Een allrisk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en biedt dekking tegen ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Voorbeelden zijn schade door olie, rook en roet, inbraak, ontploffing, wateroverlast en brand of explosie, blikseminslag, vandalisme, wateroverlast. Goed om te weten: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schade na aanleiding van atoomkernreacties, overstromingen, slecht onderhoud, normaal huishoudelijk gebruik of rook en roet uit open haard, weersinvloeden, grondwater in de woning, ongedierte of schimmel, storm en wind onder de windkracht 7 en glas- of funderingsschade staat vaak buiten de polis. Onderstaand lees je nuttige details over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Zodoende vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Heb je een huurwoning? Je kunt ze verzekeren door het huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is vaak geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas door bijv. een inbraak of storm zit doorgaans in de verzekering. Echter, een bal door de ruit valt niet onder de opstalpolis. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Bijgebouw / garage
  Een garage, volière, tuinhuisje, overkapping en losse gebouwen vind je doorgaans standaard in de dekking. Tip van de specialist: neem bijgebouwen wel mee in het aantal M2. Enkele maatschappijen hanteren een quotum voor aantal M2’s voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt meer dan je denkt. Genoeg verzekeraars keren vergoedingen uit bij problemen met de tuin, zoals schade aan straatwerk. Soms is een aparte tuinverzekering nodig. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Centrum, Schiekamp, Hoogwerf, Vierambachten, De Hoek, Gildenwijk, Groenewoud, Sterrenkwartier, Schenkel, De Elementen, Vogelenzang, De Akkers, Vriesland, Aterland, Maaswijk, Halfweg, Buitengebied, Heenvliet, Geervliet, Abbenbroek, Zuidland, Simonshaven, Oudenhoorn, Hekelingen.

‘Voor onze hypotheek had ik snel een verzekering nodig!

F. van der Linden, Heenvliet (september 2021)