Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Hekelingen

Met een opstalverzekering in Hekelingen – ook wel woonhuisverzekering – verzeker je schades gericht aan jouw woning wat te maken heeft met bijvoorbeeldaanrijding en aanvaring, blikseminslag, vandalisme, schade door olie, rook en roet. De term opstal betekent; de aspecten die muurvast aan het huis zitten. Bijvoorbeeld het kozijn, en ook een zwembad. Het is geen vereiste, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Jouw huis is je toch heel wat waard? Met deze website vergelijk jij online de meeste opstalverzekeringen van klantvriendelijke verzekeringsmaatschappijen als Generali, ABN AMRO of Interpolis op voorwaarden en tarieven. Premies variëren per postcode. Bekijk de laagste premie in Hekelingen, gemeente Nissewaard, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

opstalverzekering-hekelingen

Online woonhuisverzekering vergelijken in Hekelingen, september 2021

De woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Denk aan schades veroorzaakt door inbraak, diefstal, blikseminslag, aanrijding en aanvaring. Belangrijk: Deze dekking sluit je af voor uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Zaken als de heg. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (daarmee verzeker je de losse spullenals sieraden of een gestolen computer). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Hekelingen? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Voorwaarden: Wat voor schades zijn gedekt?
 • Afhandeling: Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Reviews: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Prijs: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
 • Eigen risico: Hoe hoog is het eigen risico?
Vanaf het punt dat jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Hekelingen, raad men altijd aan niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Hekelingen. In een scenario dat je te maken hebt met schade in de woning (bijvoorbeeld door olie, rook en roet, brand of explosie, inbraak en diefstal, vandalisme), dan horen natuurlijk de vervoegingen en klantenservice goed geregeld te zijn. Via onze vergelijker ontdek je dit eenvoudig zelf. De tarieven van maatschappijen zoals Nationale Nederlanden en Verzekeruzelf.nl liggen tussen de €7,5 – €11. Voer bovenaan in de tool je complete wensenlijstje in, bekijk de kosten per maand, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Zodoende heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: Aegon pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Basisgegevens invullen

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, omgeving (3205) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Gegevens over de woning

  Wat je moet invullen: beschrijving huis, bouwconstructie (dak), oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en datering van het woonhuis.

 3. Afwerking van jouw huis

  Specificeer type keuken, badkameren type afwerking (luxe of normaal).

 4. Online premie berekenen

  Je treft nu de verkrijgbare verzekeringen die passen bij jouw filters.

 5. Polis afsluiten via internet

  Een polis afsluiten of juist overstappen kan iedereen zelf online regelen.

Wat kost mijn opstalverzekering per maand?

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Hekelingen? De modale polissen liggen tussen de €5,75 en €14,25. Het exacte bedrag varieert per type huis en situatie. De volgende zaken spelen een rol:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Datum bouw
 • Woonplaats
 • Eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe bekijk ik voordelige woonhuisverzekeringen voor mijn huis in Hekelingen? Heel eenvoudig: open de vergelijkingstool. Vul de gevraagde gegevens in, maak een keuze uit de dekkingen, bekijk de prijzen, en kies de goedkoopste aanbieder. Voorbeelden van pakketten zijn Delta Lloyd Combinatieverzekering of Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk. Wil je er een expert naar laten kijken? Bezoek eens een verzekeringskantoor in Hekelingen.

Direct vergelijken

Direct de beste opstalverzekering in Nissewaard afsluiten? Check de beste of de meest betaalbare polis voor de buurt 3205, 3209.

Bekijk deze woonverzekeringen in Zuid-Holland in september 2021

 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)
 • Bruns ten Brink Brand Combi Budget
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid
 • InShared Opstalverzekering
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Combinatieverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Veel experts adviseren allebei deze producten te regelen bij de identieke partij. In het geval van schades aan je huis, komt er geen discussie over wie precies wat gaat vergoeden.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Combinatievoordeel
 2. Één aanspreekpunt
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. 1 duidelijke factuur
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
We spreken nog over meerdere dekkingen die je kunt toevoegen. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering gewoonlijk in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Maar je kunt ook denken aan o.a.: overlijdensrisicoverzekering, caravanverzekering, motorverzekering, huisdierenverzekering, brommerverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

De populaire allrisk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en dekt bijna elke soort van schade aan je huis. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Denk dan aan vandalisme, inbraak, wateroverlast, diefstal of brand of explosie, schroeien of smelten, vandalisme, een omgevallen boom. Let op: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schades als gevolg van atoomkernreacties, oorlogsgeweld, slecht onderhoud, overstromingen of rook en roet uit open haard, weersinvloeden, grondwater in de woning, ongedierte of schimmel, bevroren leidingen en glas- of funderingsschade staat vaak buiten de polis. Onderstaand bekijk je aanvullende info onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Om die reden dekt de opstalverzekering deze voor jou. Heb je panelen op een huurwoning? Dan kan je zonnepanelen verzekeren via het zogenaamde huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is doorgaans weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas als resultaat van bjiv. inbraak of brand zit vaak bij de polis in. Let op, een ingegooide ruit zit vaak niet in de woonhuisverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Garages en bijgebouwen
  Jouw volière, tuinhuisje, schuur, overkapping en andere bijgebouwen vind je doorgaans standaard in de dekking. Tip van de specialist: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Diverse assuradeurs hanteren een quotum voor aantal M2’s voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. Bijna alle verzekeraars staan garant voor de kosten van schades in de tuin aan bijv. bloemen planten. Wellicht is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Relevant in wijken zoals: Centrum, Schiekamp, Hoogwerf, Vierambachten, De Hoek, Gildenwijk, Groenewoud, Sterrenkwartier, Schenkel, De Elementen, Vogelenzang, De Akkers, Vriesland, Aterland, Maaswijk, Halfweg, Buitengebied, Heenvliet, Geervliet, Abbenbroek, Zuidland, Simonshaven, Oudenhoorn, Hekelingen.

‘Met een goed gevoel in mijn woning

Y. van der Heyden, Hekelingen (september 2021)