Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Spijkenisse

Via de opstalverzekering in Spijkenisse – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw huis door toedoen van onder andere wateroverlast, vandalisme, aanrijding en aanvaring, inbraak. Met opstal bedoelen we de dingen die vast aan de woning zitten. Een voorbeeld is de riolering, of denk aan een tuinhek. Het is niet verplicht, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Via deze website vergelijk je eenvoudig de best beoordeelde opstalverzekeringen van populaire bedrijven als Generali, Allianz of Nederlanden van Nu op premie en dekking. Premies variëren per postcode. Kies een geschikt woonpakket in Spijkenisse, gemeente Nissewaard, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteNissewaard
(Regio) nummer0181 (+31181)
Aantal inwoners 85293
Postcodes3199
BuurtschappenCentrum
Plaatsen in de buurtverzekering-maasvlakte-rotterdam, opstalverzekering-vondelingenplaat, polis-poortugaal, verzekering-molenaarsgraaf, woonhuisverzekering-molenaarsgraaf en pernis-rotterdam
opstalverzekering-spijkenisse

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Spijkenisse, september 2021

Een woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Bijvoorbeeld door diefstal, aanrijding en aanvaring, inbraak, storm (vanaf windkracht 7). Belangrijk: Dit type verzekering verzekert alleen datgene wat vastzit aan de woning. Bijvoorbeeld de bijkeuken. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (aan de hand hiervan krijg je een uitkering voor “losse” spullen zoals spiegels of een kapotte laptop). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Spijkenisse? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Modules: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Service: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Ervaringen: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Premie: Hoe duur is de polis per maand?
 • Vrijwillig eigen risico: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
Vanaf het punt dat jij zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Spijkenisse, is het aan te raden om niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Spijkenisse. Als je te maken hebt met schade in de woning (denk aan blikseminslag, inbraak en diefstal, schroeien of smelten, wateroverlast), dan horen met name de dekking en de service picobello voor elkaar te zijn. Middels onze vergelijker kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De tarieven van aanbieders zoals Interpolis en/of Univé variëren tussen de €6 – €12,75. Voer bovenaan in de tool in waaraan de verzekering moet voldoen, check de maandelijkse kosten, en vergelijk pas hierna op prijs. Op basis daarvan zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: ABN AMRO pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Jouw gegevens invoeren

  Als eerst vul je de geboortedatum in, regio (3199) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Specificeer jouw woning

  Gevraagde gegevens: beschrijving woning, constructie van het dak, materiaal van de woning, aantal kamers, totale oppervlakte en leeftijd van het huis.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Definieer status van keuken en badkamer en de algehele afwerking van het huis.

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je opent in de volgende stap de beste woonhuisverzekeringen die voldoen aan jouw filters.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen kan iedereen zelf online regelen.

Kosten opstalverzekering berekenen

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Spijkenisse? De doorsnee polissen liggen tussen de €9,25 tot €12,25. De exacte premie is iets wat per woning weer anders is. De volgende zaken spelen een rol:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Leeftijd woning
 • Adres
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg bekijk ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor een woning in Spijkenisse? Dat is gemakkelijk: navigeer naar de vergelijker. Beantwoord de vragen, maak een keuze uit de dekkingen, bekijk de prijzen, en neem het beste aanbod. Wat dacht je bijvoorbeeld van Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk of juist Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet. Liever laten adviseren? Maak een afspraak met een verzekeringskantoor in Spijkenisse.

Vergelijk opstalverzekeringen

Online de beste opstalverzekering in Nissewaard afsluiten? Ontdek de hoogst gewaardeerde of gewoon een goedkope maatschappij voor postcode 3199, 3200, 3201, 3202, 3203, 3204, 3205, 3206, 3207, 3208.

Veel gekozen woonverzekeringen in Zuid-Holland in september 2021

 • Klaverblad Inboedelverzekering Budget
 • Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Wat wij aanraden is beide polissen af te sluiten bij eenzelfde verzekeraar. In het geval van schades aan je huis, heb je minder te maken met bonje over wat er onder opstal- of inboedel valt.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Alles-in-1-korting
 2. Een contactpersoon
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Een duidelijke nota per maand
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
Wellicht vind jij meer interessante verzekeringen die je kunt toevoegen. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. in de regel in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Maar je kunt ook denken aan o.a.: huisdierenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

De All risk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en biedt garantie voor vrijwel elke soort schade. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Denk aan voorvallen als blikseminslag, vandalisme, storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast en olie, rook en roet, blikseminslag, brand of explosie, schroeien of smelten. Let op: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schades als gevolg van oorlogsgeweld, aardbevingen, normaal huishoudelijk gebruik, overstromingen of grondwater in de woning, weersinvloeden, bevroren leidingen, vocht dat door de muren komt, storm en wind onder de windkracht 7 en glas- of funderingsschade zit vaak niet inbegrepen. Hieronder ontdek je meer informatie over thema’s waar soms onduidelijkheid over is:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Zodoende dekt de opstalverzekering deze voor jou. Heb je panelen op een huurwoning? Dan kan je zonnepanelen verzekeren via het zogenaamde huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is vaak niet aan de orde.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas door bijv. brand of ontploffing is in algemene zin vaak gedekt. Echter, een bal die door een raam gaat is in de regel niet inbegrepen in de opstalpolis. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Garage of bijgebouwen
  Je garage, overkapping, volière, schuur en losse ruimtes / vertrekken zitten in de meeste opstalverzekeringen. Tip van de specialist: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Diverse aanbieders hanteren een quotum voor aantal M2’s voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. Plenty verzekeraars staan garant voor de kosten van schade in of rondom de tuin, zoals schade aan schuurtjes. Soms is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Relevant in wijken zoals: Centrum, Schiekamp, Hoogwerf, Vierambachten, De Hoek, Gildenwijk, Groenewoud, Sterrenkwartier, Schenkel, De Elementen, Vogelenzang, De Akkers, Vriesland, Aterland, Maaswijk, Halfweg, Buitengebied, Heenvliet, Geervliet, Abbenbroek, Zuidland, Simonshaven, Oudenhoorn, Hekelingen.

‘Niet de goedkoopste, maar wel gewoon goed

H. van der Wal, Spijkenisse (september 2021)