Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Zuidland

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Zuidland – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – verzeker je schade aan jouw huis door toedoen van zaken als vandalisme, diefstal, storm (vanaf windkracht 7), inbraak. Met opstal bedoelen we alles wat vast zit aan de woning. Denk dan aan de schutting, en tevens het plafond. Het is niet bij wet verplicht, maar wel voor huizenbezitters wel aantrekkelijk. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Aan de hand van onze vergelijktool vergelijk jij online de meest afgesloten opstalverzekeringen van populaire verzekeringsmaatschappijen zoals ZLM, Avéro Achmea of nowGo op modules, flexibiliteit en prijs. Premies variëren per postcode. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Zuidland, gemeente Nissewaard, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteNissewaard
Regionummer0181 (+31181)
Aantal inwoners 85293
Postcodegebied3214
BuurtenCentrum
Plaatsen in de omgevingverzekering-simonshaven, opstalverzekering-spijkenisse, polis-botlek-rotterdam, verzekering-heerjansdam, woonhuisverzekering-heerjansdam en maasvlakte-rotterdam
opstalverzekering-zuidland

Woonhuisverzekering vergelijken in Zuidland, september 2021

Een woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door brand, storm (vanaf windkracht 7), vandalisme, schade door olie, rook en roet. Goed om te weten: Deze dekking is er alleen voor alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Bijvoorbeeld de elektriciteit. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (hiermee verzeker je de losse spullenals computer of schade aan kleding). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Zuidland? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Dekking: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Afhandeling: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Meningen: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Prijzen: Aan welke kosten moet je denken?
 • Vrijwillig eigen risico: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
Op het moment dat je een opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Zuidland, raad men altijd aan niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Zuidland. Op het moment dat je te maken hebt met schade in de woning (door bijv. situatie als olie, rook en roet, een omgevallen boom, een flinke storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast), dan dienen in het bijzonder de vervoegingen en klantenservice uitstekend te werken. Dankzij de vergelijkingssoftware kan je hier zelf achter komen. De prijzen van aanbieders zoals HEMA of Allsecur variëren tussen de €9 en €11. Voer in de bovenstaande vergelijker eerst jouw wensen in, vergelijk de tarieven, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Zo voorkom je onderverzekering. Bekijk ook ANWB pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  Begin met jouw geboortedatum, postcodegebied (3214) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Basisinformatie woning

  Wat je moet invullen: type woning, constructie en materiaal, aantal kamers, totale oppervlakte en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Specificeer type keuken, badkameren omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je ziet daarna de actuele verzekeraars die overeenkomen met jouw zoekvraag.

 5. Polis afsluiten via internet

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten doe je helemaal zelf online.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Zuidland? De gemiddelde polissen variëren tussen de €9,25 – €12,75. Het daadwerkelijke tarief is voor iedereen weer anders. Er zijn een aantal variabelen:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Verzekerd bedrag
 • Bouwdatum
 • Regio
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg ontdek ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor een woning in Zuidland? Dit kan zonder moeite: navigeer naar de vergelijker. Voer de velden in, bepaal welke dekkingen je wilt, bekijk de prijzen, en neem het beste aanbod. Jij kan woonpakketten vinden als FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid) en/of Reaal Inboedelverzekering Allrisk. Liever laten adviseren? Ga dan naar een verzekeringsadviseur in Zuidland.

Direct vergelijken

Zelf de beste opstalverzekering in Nissewaard afsluiten? Stap over naar de best beoordeelde of de meest betaalbare aanbieder voor postcodegebied 3214.

Veel gekozen woonverzekeringen in Zuid-Holland in september 2021

 • De Goudse Opstalverzekering
 • Lancyr Woonhuisverzekering
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair
 • FBTO Woonhuisverzekering
 • Aegon Opstal Basis
 • Bovag Thuispakket (EUG)
 • Unigarant Woonpakket Plus
 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Wat adviseurs vaak aanraden is de opstal- en inboedelverzekering te regelen bij één maatschappij. Indien de situatie zich voordoet van schades m.b.t. je huis komt er geen discussie over wie welke schade vergoedt.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Combinatievoordeel
 2. Een contactpersoon
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. Minder administratiekosten
 5. Grip op de kosten
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
Er zijn nog meer vergoedingen die je kunt combineren. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Tevens zit de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering steeds vaker in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Andere opties zijn: huisdierenverzekering, caravanverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

De populaire allrisk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en biedt garantie voor ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Voorbeelden zijn vandalisme, aanrijding en aanvaring, schade door olie, rook en roet, storm (vanaf windkracht 7) en een omgevallen boom, vandalisme, schroeien of smelten, inbraak en diefstal. Let op: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schades als gevolg van roekeloosheid en opzet, oorlogsgeweld, aardbevingen, slecht onderhoud of vocht dat door de muren komt, bevroren leidingen, grondwater in de woning, weersinvloeden, storm en wind onder de windkracht 7 en fundering- of glasschade staat vaak buiten de polis. Hieronder bekijk je praktische informatie over onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Hierom zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Heb je een huurwoning? In dat geval kan je dit regelen d.m.v. het huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is vaak overbodig.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas als resultaat van bjiv. brand of storm zit doorgaans in de verzekering. Alleen, een ongeluk zoals een bal door de ruit wordt meestal niet gedekt door de woonhuisverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Bijgebouw / garage
  De volière, tuinhuisje, overkapping, garage en losse ruimtes / vertrekken worden gewoon meeverzekerd. Belangrijk: neem bijgebouwen wel mee in het aantal M2. Sommige assuradeurs stellen beperkingen aan het aantal M2 voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. Veel verzekeraars keren vergoedingen uit bij tuinschade, zoals schade aan het zwembad. Misschien is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Centrum, Schiekamp, Hoogwerf, Vierambachten, De Hoek, Gildenwijk, Groenewoud, Sterrenkwartier, Schenkel, De Elementen, Vogelenzang, De Akkers, Vriesland, Aterland, Maaswijk, Halfweg, Buitengebied, Heenvliet, Geervliet, Abbenbroek, Zuidland, Simonshaven, Oudenhoorn, Hekelingen.

‘Nooit meer zorgen over de polis

G. van der Laan, Zuidland (september 2021)