Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Noordwijkerhout

Aan de hand van een opstalverzekering in Noordwijkerhout – ook wel woonhuisverzekering – verzeker je schades m.b.t. de woning wat te maken heeft met zaken als ontploffing, schade door olie, rook en roet, brand, blikseminslag. Het begrip opstal slaat op; alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Bijvoorbeeld de riolering, of denk aan een vaste vloer. Het is niet bij wet verplicht, maar wel voor huizenbezitters wel aantrekkelijk. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Middels opstalverzekeringregelen.nl vergelijk jij eenvoudig alle belangrijke opstalverzekeringen van erkende verzekeringsmaatschappijen als Huis In Eén Verzekeringen, BLG wonen of REAAL Verzekeringen op prijs en kwaliteit. Tarieven wisselen per postcodegebied. Stap over naar de beste aanbieder in Noordwijkerhout, gemeente Noordwijkerhout, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteNoordwijkerhout
(Net) nummer0252 (+31252)
Inwoners 16140
Postcodegebied2191
BuurtschappenWijk
Plaatsen nabijverzekering-Noordwijk, opstalverzekering-Noordenveld, polis-Nederweert, verzekeringspakket-Loppersum, Nissewaard en woonhuisverzekering-Nijmegen
opstalverzekering-noordwijkerhout

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Noordwijkerhout, maart 2023

Zo’n woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Voorbeelden zijn schade door ontploffing, brand, blikseminslag, inbraak. Noemenswaardig: Deze dekking sluit je af voor een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Onder andere de ramen. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (met deze polis ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken zoals verzamelingen of een gestolen computer). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Noordwijkerhout? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Dekking: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Afhandeling: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Meningen: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Tarieven: Hoe duur is de polis per maand?
 • Eigen risico: Hoe hoog is het eigen risico?
Op het moment dat je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Noordwijkerhout, is het aan te raden om niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Noordwijkerhout. In een scenario dat je te maken hebt met schade in de woning (denk aan olie, rook en roet, een flinke storm (vanaf windkracht 7), vandalisme, een omgevallen boom), dan horen met name de schade-uitkeringen en helpdesk uitstekend te werken. Middels de vergelijkingstool ontdek je dit eenvoudig zelf. De tarieven van bedrijven als HEMA en/of Verzekeruzelf.nl variëren tussen de €5,75 – €10,75. Voer bovenaan in de tool je complete wensenlijstje in, bekijk de kosten per maand, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Zo voorkom je onderverzekering. Bekijk ook DAK polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Basisgegevens invullen

  Als eerst vul je de geboortedatum in, postcode (2191) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Kenmerken van de woning

  Bijvoorbeeld: type huis, constructie en materiaal, aantal kamers, totale oppervlakte en datering van het woonhuis.

 3. Details van het huis

  Specificeer type keuken, badkameren de afwerking.

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je ziet vervolgens de beste woonhuisverzekeringen die matchen met jouw wensen.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten is online binnen 5 minuten geregeld.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Noordwijkerhout? De reguliere verzekeringen schommelen tussen €8,25 – €11,25. De hoogte van de premie verschilt uiteraard per persoon. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Type dekking
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Bouwdatum
 • Woonplaats
 • Eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe achterhaal ik de voordeligste woonhuisverzekering voor huizen in Noordwijkerhout? Dat is gemakkelijk: gebruik onze vergelijker. Definieer jouw woning, kies de gewenste dekking, vergelijk de prijzen en kies de goedkoopste aanbieder. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk) en/of nowGo Woonverzekering Bewust. Kom je er zelf niet uit? Breng dan een bezoek aan een verzekeringsadviseur in Noordwijkerhout.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Meteen de beste opstalverzekering in Noordwijkerhout afsluiten? Stap over naar de hoogst gewaardeerde of gewoon een goedkope verzekering voor postcodegebied 2191, 2210, 2211, 2212.

Veel gekozen woonverzekeringen in Zuid-Holland in maart 2023

 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet
 • Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)
 • FBTO Woonhuisverzekering
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)

Ontvang extra korting met een woonverzekering

In aanvulling op een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Veel experts adviseren een combinatie van deze polissen af te sluiten bij dezelfde aanbieder. Bij schades m.b.t. je huis ontstaat er geen gedoe over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Pakket-voordeel
 2. Één aanspreekpunt
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. Één maandelijkse nota
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
Wellicht vind jij meer interessante vergoedingen die samen te voegen zijn. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de auto, rechtsbijstand-, en reisverzekering gewoonlijk in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Andere mogelijkheden zijn: caravanverzekering, ongevallenverzekering, huisdierenverzekering, motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

De All risk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en dekt elk van buiten komend onheil. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Voorbeelden zijn brand, inbraak, wateroverlast, vandalisme en een flinke storm (vanaf windkracht 7), blikseminslag, vandalisme, wateroverlast. Goed om te weten: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schades als gevolg van oorlogsgeweld, normaal huishoudelijk gebruik, overstromingen, atoomkernreacties of storm en wind onder de windkracht 7, weersinvloeden, vocht dat door de muren komt, rook en roet uit open haard, bevroren leidingen en glas- of funderingsschade wordt in de regel niet afgedekt. Hieronder lees je aanvullende info onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Om die reden dekt de opstalverzekering deze voor jou. Woon jij in een huurhuis? Ook dan kan je ze verzekeren door het huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is in veel gevallen weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas veroorzaakt door bijv. een flinke storm of inbraak zit doorgaans in de verzekering. Alleen, een ongeluk zoals een bal door de ruit is in de regel niet inbegrepen in de woonverzekering. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Garage of bijgebouwen
  Een volière, schuur, garage, tuinhuisje en opzichzelfstaande hokken vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Advies: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Diverse partijen werken met een maximum aantal M2 voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt meer dan je denkt. Veel verzekeraars dekken de kosten van problemen met de tuin, zoals schade aan straatwerk. Misschien is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Handig als je woont in wijken als: Wijk 00.

‘Een goede verzekering voor mijn dochter

H. van den Pol, Noordwijkerhout (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente