Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Oegstgeest

Via de opstalverzekering in Oegstgeest – alias woonhuisverzekering – verzeker je schades aangaande een huis die ontstaan zijn door zaken als ontploffing, diefstal, vandalisme, blikseminslag. Opstal heeft betrekking op alles wat vast zit aan de woning. Een voorbeeld is de hal, maar ook de schutting. Het is niet bij wet verplicht, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Via onze vergelijker vergelijk je moeiteloos vele opstalverzekeringen van professionele aanbieders zoals Delta Lloyd, BLG wonen of OHRA op premie en dekking. Je woonadres heeft invloed op de premie. Bekijk de laagste premie in Oegstgeest, gemeente Oegstgeest, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteOegstgeest
(Net) nummer071 (+3171)
Aantal inwoners 23209
Postcodegebieden2340
WijkenOegstgeest
Naburige plaatsenverzekering-Nuth, opstalverzekering-Noordoostpolder, polis-Nieuwkoop, verzekeringspakket-Meerssen, Noordwijk en woonhuisverzekering-Noordoostpolder
opstalverzekering-oegstgeest

Online woonhuisverzekering vergelijken in Oegstgeest, maart 2023

Een woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Voorbeelden zijn schade door aanrijding en aanvaring, blikseminslag, schade door olie, rook en roet, brand. Niet vergeten: Deze polis is er alleen voor een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Zoals de zonnepanelen . Niet te verwarren met een inboedelverzekering (hiermee krijg je een uitkering voor “losse” spullen als tosti-ijzer of beschadigingen aan het interieur). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Oegstgeest? Houd rekening met de volgende punten:

 • Voorwaarden: Wat voor schades zijn gedekt?
 • Service: Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Meningen: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Kosten: Aan welke kosten moet je denken?
 • Eigen bijdrage: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
Zodra jij zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Oegstgeest, is het handig niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Oegstgeest. Op het moment dat je te maken hebt met schade in de woning (door bijv. situatie als inbraak en diefstal, wateroverlast, een flinke storm (vanaf windkracht 7), vandalisme), dan behoren in het bijzonder de service en uitkeringen picobello voor elkaar te zijn. Via onze service-tool kan je hier zelf achter komen. De prijzen van aanbieders zoals NowGo en Reaal schommelen tussen €5,5 tot €12,5. Vul hierboven in waaraan de verzekering moet voldoen, neem alle premies door, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Zodoende heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: De Goudse polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hoe moet ik mijn huis verzekeren?

 1. Jouw gegevens invoeren

  Start met het invullen van de geboortedatum, omgeving (2340) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Gegevens over de woning

  Wat belangrijk is: kenmerken woning, constructie en materiaal, woonoppervlakte / aantal ruimtes en datering van het woonhuis.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Definieer status van keuken en badkamer en de algehele afwerking van het huis.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je treft nu de actuele verzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Een polis afsluiten of juist overstappen doe je helemaal zelf online.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Oegstgeest? De modale polissen liggen tussen de €7 en €14,25. De exacte premie is iets wat per woning weer anders is. Deze factoren zijn van belang:

 • Type dekking
 • Herbouwwaarde
 • Opleverdatum
 • Omgeving
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg check ik voordelige woonhuisverzekeringen voor woningen in Oegstgeest? Dat is gemakkelijk: start de opstal vergelijker. Voer de velden in, bepaal welke dekkingen je wilt, bekijk de prijzen, en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Voorbeelden van pakketten zijn Bruns ten Brink Brand Combi Compleet of juist Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering. Liever laten adviseren? Maak een afspraak met een verzekeringsadviseur in Oegstgeest.

Start vergelijken

Meteen de beste opstalverzekering in Oegstgeest afsluiten? Stap over naar de best beoordeelde of voordeligste verzekeraar voor de buurt 2340, 2341, 2342, 2343.

Bekijk deze woonverzekeringen in Zuid-Holland in maart 2023

 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Univé Opstalverzekering (AR)
 • Aegon Opstal Allrisk
 • Univé Woonpakket (EUG)
 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk

Extra voordeel met een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Doorgaans wordt geadviseerd een combinatie van deze polissen te regelen bij 1 partij. Indien de situatie zich voordoet van schade rondom je woning, heb je minder te maken met bonje over wie welke schade vergoedt.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Pakket-voordeel
 2. Één aanspreekpunt
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. 1 duidelijke factuur
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
Er zijn nog meer zekerheden die je kunt toevoegen. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering in de regel in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Wat je ook steeds meer ziet: caravanverzekering, motorverzekering, huisdierenverzekering, brommerverzekering, overlijdensrisicoverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

Zo’n all-risk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en verzekert jou tegen bijna elke soort van schade aan je huis. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Voorbeelden zijn schade door olie, rook en roet, vandalisme, blikseminslag, brand of olie, rook en roet, schroeien of smelten, een flinke storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast. Belangrijk: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schade ontstaan door normaal huishoudelijk gebruik, oorlogsgeweld, aardbevingen, roekeloosheid en opzet of bevroren leidingen, vocht dat door de muren komt, weersinvloeden, rook en roet uit open haard, storm en wind onder de windkracht 7 en glasschade of schade aan de fundering zit vaak niet inbegrepen. Hieronder tref je handige info over onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Zodoende dekt de opstalverzekering deze voor jou. Heb je panelen op een huurwoning? Ook dan kan je ze verzekeren aan de hand van het huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is doorgaans overbodig.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door bijv. een ontploffing of storm is in algemene zin vaak gedekt. Echter, een bal die door een ruit wordt geschopt zit vaak niet in de opstalpolis. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Losse gebouwen / garages
  Je garage, schuur, volière, overkapping en losse vertrekken / objecten zitten in de meeste opstalverzekeringen. Stelregel: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Enkele verzekeraars stellen een limiet voor toegestane M2’s voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt meer dan je denkt. De meeste verzekeraars dekken de kosten van problemen met de tuin, zoals schade aan bloemen planten. Mogelijk is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Oegstgeest.

‘Na negatieve ervaringen nu een prettige verzekering

M. de Groot, Oegstgeest (maart 2023)