Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Oud-Beijerland

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Oud-Beijerland – ook wel woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw huis wat gerelateerd is aan o.a. aanrijding en aanvaring, brand, diefstal, ontploffing. Met opstal bedoelen we alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Bijvoorbeeld geplante bomen, en tevens dakpannen. Het is niet verplicht, maar wel voor huizenbezitters wel aantrekkelijk. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Via onze vergelijktool vergelijk je online vele opstalverzekeringen van gevestigde maatschappijen zoals bijv. De Goudse, DAK of InShared op prijs en kwaliteit. Premies variëren per postcode. Ontdek de goedkoopste polis in Oud-Beijerland, gemeente Oud-Beijerland, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteOud-Beijerland
(Net) nummer0186 (+31186)
Aantal inwoners 23851
Postcodes3260
BuurtschappenWijk
Naburige plaatsenverzekering-Oss, opstalverzekering-Nunspeet, polis-Noord-Beveland, verzekeringspakket-Midden-Drenthe, Ooststellingwerf en woonhuisverzekering-Oosterhout
opstalverzekering-oud-beijerland

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Oud-Beijerland, maart 2023

Een woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Voorbeelden zijn schade door aanrijding en aanvaring, schade door olie, rook en roet, inbraak, diefstal. Belangrijk: Dit type verzekering verzekert alleen alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Zaken als de stroomvoorziening. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (daarmee verzeker je de losse spullenzoals haardroger of een defecte wasmachine). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Oud-Beijerland? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Dekking: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Claims: Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Ervaringen: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Tarief: Aan welke kosten moet je denken?
 • De eigen bijdrage: Hoe hoog is het eigen risico?
Als je een opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Oud-Beijerland, is het handig uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Oud-Beijerland. Mocht de situatie zich voordoen dat je te maken hebt met schade in de woning (denk aan schroeien of smelten, een flinke storm (vanaf windkracht 7), vandalisme, wateroverlast), dan behoren uiteraard de schade-uitkeringen en helpdesk picobello voor elkaar te zijn. Middels de vergelijkingssoftware bekijk je heel snel de mogelijkheden. De prijzen van bedrijven zoals HEMA en Aegon zitten maandelijks tussen €9,5 en €13,25. Voer bovenaan in de tool in waar jouw verzekering aan moet voldoen, check de maandelijkse kosten, en kijk pas daarna naar de premies. Zo heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: Delta Lloyd polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hoe moet ik mijn huis verzekeren?

 1. Jouw gegevens invoeren

  Begin met jouw geboortedatum, omgeving (3260) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Gegevens over de woning

  Wat belangrijk is: type woning, of je huis van steen of hout is gebouwd, oppervlakte, aantal kamers en datering van het woonhuis.

 3. Details van het huis

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je ziet vervolgens de relevante polissen die overeenkomen met jouw zoekvraag.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Een overstap van dekking of een module afsluiten is online binnen 5 minuten geregeld.

De kosten van een opstalverzekering

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Oud-Beijerland? De gemiddelde premies schommelen tussen €8,25 – €11,25. De exacte premie is iets wat per woning weer anders is. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Type dekking
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Bouwdatum
 • Omgeving
 • Eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier achterhaal ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor een woning in Oud-Beijerland? Heel eenvoudig: open de vergelijkingstool. Definieer jouw woning, kies de gewenste dekking, neem de tarieven door en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Je vindt pakketten als Unigarant Woonpakket Plus of juist Bruns ten Brink Brand Combi Compleet. Heb je hulp nodig? Bezoek eens een verzekeringsadviseur in Oud-Beijerland.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Zelf de beste opstalverzekering in Oud-Beijerland afsluiten? Bekijk de best beoordeelde of goedkoopste verzekeraar voor de buurt 3260, 3261, 3262, 3263.

Actuele woonverzekeringen in Zuid-Holland in maart 2023

 • Turien & Co Woonpakketverzekering Prima
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)
 • ASR Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)
 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Prima

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

Buiten de opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Doorgaans wordt geadviseerd beide polissen te regelen bij dezelfde partij. Indien de situatie zich voordoet van schade aan je huis, komt er geen discussie over wie welke schade vergoedt.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Alles-in-1-korting
 2. Contact met 1 partij
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Minder administratiekosten
 5. 1 duidelijke factuur
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
Wellicht vind jij meer interessante vergoedingen die jij kunt aanklikken. In de praktijk is dit als eerst de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. steeds vaker in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: huisdierenverzekering, caravanverzekering, motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

De all-risk opstalverzekering biedt optimale dekking, en staat garant bij ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Je kunt dan denken aan ontploffing, wateroverlast, blikseminslag, schade door olie, rook en roet en wateroverlast, blikseminslag, olie, rook en roet, vandalisme. Let op: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schade ontstaan door constructie- of installatiefouten, atoomkernreacties, aardbevingen, oorlogsgeweld of bevroren leidingen, rook en roet uit open haard, vocht dat door de muren komt, weersinvloeden, ongedierte of schimmel en glas- of funderingsschade wordt meestal niet gedekt. Onderstaand lees je handige info over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Derhalve zijn ze gewoon meeverzekerd. Heb je panelen op een huurwoning? In dat geval kan je dit regelen via het onderdeel huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is in de regel niet aan de orde.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door iets als brand of vandalisme is vaak inbegrepen. Echter, een voetbal die door de ruit vliegt is in de regel niet inbegrepen in jouw opstalverzekering. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Bijgebouw / garage
  De garage, schuur, volière, overkapping en opzichzelfstaande hokken worden gewoon meeverzekerd. Let op: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Een aantal assuradeurs stellen een max. aantal vierkante meters voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt meer dan je denkt. Genoeg verzekeraars keren vergoedingen uit bij schade in of rondom de tuin, zoals schade aan het zwembad. Wellicht is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Wijk 00.

‘Een woonverzekering voor al mijn zaken

Z. van der Berg, Oud-Beijerland (maart 2023)