Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Europoort Rotterdam

Middels een opstalverzekering in Europoort Rotterdam – ook wel woonhuisverzekering – dek je schades aangaande een huis als gevolg van zaken als storm (vanaf windkracht 7), schade door olie, rook en roet, aanrijding en aanvaring, inbraak. Met opstal bedoelen we alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Een voorbeeld is een houten vloer, en tevens vaste muren. Het is niet verplicht, maar wel voor huizenbezitters wel aantrekkelijk. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Door middel van opstalverzekeringregelen.nl vergelijk je moeiteloos vele opstalverzekeringen van klantvriendelijke verzekeraars zoals bijv. FBTO, Allianz of Independer op modules, flexibiliteit en prijs. De premies hangen af van je adres. Kies een geschikt woonpakket in Europoort Rotterdam, gemeente Rotterdam, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteRotterdam
Regionummer010 (+3110)
Inwoners 629606
Postcodegebied3197
BuurtschappenRotterdam
Plaatsen in de buurtverzekering-botlek-rotterdam, opstalverzekering-hoogvliet-rotterdam, polis-rhoon, verzekering-oud-alblas, woonhuisverzekering-oud-alblas en poortugaal
opstalverzekering-europoort-rotterdam

Woonhuisverzekering vergelijken in Europoort Rotterdam, september 2021

Een woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Denk aan schades veroorzaakt door aanrijding en aanvaring, vandalisme, inbraak, diefstal. Goed om te weten: Dit type verzekering dekt enkel uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Zoals de waterafvoer. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (met zo’n polis verzeker je de losse spullenals droger of een kapotte TV). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Europoort Rotterdam? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Dekking: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Afhandeling: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Beoordeling: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Prijs: Aan welke kosten moet je denken?
 • De eigen bijdrage: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Vanaf het punt dat jij de opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Europoort Rotterdam, is het handig verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Europoort Rotterdam. Op het moment dat er iets met jouw huis gebeurt (door bijv. situatie als brand of explosie, olie, rook en roet, schroeien of smelten, inbraak en diefstal), dan horen uiteraard de schade-uitkeringen en helpdesk goed geregeld te zijn. Middels ons vergelijkscript kan je hier zelf achter komen. De prijzen van maatschappijen als Nationale Nederlanden of REAAL Verzekeringen variëren tussen de €6,5 en €12,5. Vul hierboven in waaraan de verzekering moet voldoen, vergelijk de tarieven, en kijk pas daarna naar de premies. Op die manier zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: Zelf dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Persoonlijke gegevens

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, regio (3197) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat je moet invullen: kenmerken woning, materiaal van jouw woning en constructie, aantal kamers, totale oppervlakte en leeftijd van het huis.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Specificeer type keuken, badkameren de afwerking.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je achterhaalt daarna de relevante polissen die matchen met jouw zoekvraag.

 5. Polis afsluiten via internet

  Een overstap van dekking of een module afsluiten doe je helemaal zelf online.

Kosten opstalverzekering berekenen

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Europoort Rotterdam? De modale verzekeringen zitten maandelijks tussen €5,5 – €10,5. De hoogte van de premie is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. De volgende zaken spelen een rol:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Verzekerd bedrag
 • Leeftijd woning
 • Adres
 • Eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg achterhaal ik de voordeligste woonhuisverzekering voor ons huis in Europoort Rotterdam? Dat is gemakkelijk: start de opstal vergelijker. Beantwoord de vragen, bepaal welke dekkingen je wilt, bereken de premie, en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Je vindt pakketten als Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk) of De Goudse Inboedelverzekering. Wil je er een expert naar laten kijken? Bezoek eens een verzekeringskantoor in Europoort Rotterdam.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Meteen de beste opstalverzekering in Rotterdam afsluiten? Vind de best beoordeelde of laagst geprijsde maatschappij voor postcode 3197, 3198.

Veel gekozen woonverzekeringen in Zuid-Holland in september 2021

 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • Allsecur Uitgebreid
 • ASR Inboedelverzekering (Allrisk)
 • HEMA Woonverzekering
 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid
 • Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid)

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

In aanvulling op een opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Wat adviseurs vaak aanraden is beide polissen te nemen bij één maatschappij. Indien de situatie zich voordoet van schades rondom je woning, heb je minder te maken met bonje over wie welke schade vergoedt.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Alles-in-1-korting
 2. Een contactpersoon
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. 1 duidelijke factuur
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
Wellicht vind jij meer interessante dekkingen die samen te voegen zijn. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering gewoonlijk in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Wat je ook steeds meer ziet: ongevallenverzekering, motorverzekering, caravanverzekering, huisdierenverzekering, overlijdensrisicoverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

Een allrisk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en staat garant bij alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Voorbeelden zijn diefstal, schade door olie, rook en roet, vandalisme, wateroverlast en vandalisme, inbraak en diefstal, schroeien of smelten, olie, rook en roet. Niet vergeten: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schade ontstaan door oorlogsgeweld, overstromingen, roekeloosheid en opzet, constructie- of installatiefouten of vocht dat door de muren komt, grondwater in de woning, bevroren leidingen, storm en wind onder de windkracht 7, weersinvloeden en schade aan het glas of de fundering is in veel gevallen niet inbegrepen. Hierna lees je handige info over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Daarom dekt de opstalverzekering deze voor jou. Heb je panelen op een huurwoning? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je aan de hand van het huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is in de regel niet aan de orde.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door iets als vandalisme of brand is in algemene zin vaak gedekt. Alleen, een voetbal die door de ruit vliegt valt niet onder de opstalverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Garage of bijgebouwen
  Jouw tuinhuisje, overkapping, volière, schuur en losse vertrekken / objecten zitten in de meeste opstalverzekeringen. Stelregel: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Diverse assuradeurs stellen een max. aantal vierkante meters voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. Bijna alle verzekeraars keren vergoedingen uit bij schade in of rondom de tuin, zoals schade aan het zwembad. Mogelijk is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Rotterdam Centrum, Delfshaven, Overschie, Noord, Hillegersberg-Schiebroek, Kralingen-Crooswijk, Feijenoord, IJsselmonde, Pernis, Prins Alexander, Charlois, Hoogvliet, Hoek van Holland, Spaanse Polder, Nieuw Mathenesse, Aalhaven-Eemhaven, Vondelingenplaat, Botlek-Europoort-Maasvlakte, Rotterdam-Noord-West, Rivium, Bedrijventerrein Schieveen, Rozenburg.

‘Snelle service bij het afsluiten van mijn polis

I. Vink, Europoort Rotterdam (september 2021)