Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Hoogvliet Rotterdam

Met een opstalverzekering in Hoogvliet Rotterdam – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – verzeker je schades gericht aan jouw woning door toedoen van onder andere vandalisme, brand, storm (vanaf windkracht 7), schade door olie, rook en roet. De term opstal betekent; alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Een voorbeeld is de oven, of bijvoorbeeld geplante bomen. Het is geen vereiste, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Middels onze vergelijktool vergelijk je eenvoudig vele opstalverzekeringen van gevestigde maatschappijen zoals o.a. SNS, Aon Direct of Klaverblad op modules, flexibiliteit en prijs. De premies hangen af van je adres. Kies een geschikt woonpakket in Hoogvliet Rotterdam, gemeente Rotterdam, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteRotterdam
Regionummer010 (+3110)
Aantal inwoners 629606
Postcodegebied3190
BuurtschappenRotterdam
Plaatsen in de regioverzekering-poortugaal, opstalverzekering-maasland, polis-goudriaan, verzekering-groot-ammers, woonhuisverzekering-groot-ammers en hoek-van-holland
opstalverzekering-hoogvliet-rotterdam

Online woonhuisverzekering vergelijken in Hoogvliet Rotterdam, september 2021

De woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Onder andere door ontploffing, inbraak, schade door olie, rook en roet, aanrijding en aanvaring. Goed om te weten: Dit type verzekering verzekert alleen datgene wat vastzit aan de woning. Zoals een vaste vloer. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (met zo’n polis verzeker je de losse spullenals bed/matras of een defecte wasmachine). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Hoogvliet Rotterdam? Houd rekening met de volgende punten:

 • Dekking: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Service: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Recensies: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Tarief: Hoe duur is de polis per maand?
 • Het eigen risico: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
Als je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Hoogvliet Rotterdam, is het handig uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Hoogvliet Rotterdam. In een scenario dat er sprake is van schade aan de woning (denk aan een flinke storm (vanaf windkracht 7), blikseminslag, een omgevallen boom, wateroverlast), dan behoren met name de vervoegingen en klantenservice direct op gang te komen. Met behulp van onze vergelijker kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De prijzen van partijen als Independer en Unigarant schommelen tussen €9,25 tot €10,25. Vul in onze vergelijker in waar jouw verzekering aan moet voldoen, bekijk de kosten per maand, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Op basis daarvan heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: Turien en Co dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Jouw gegevens invoeren

  Start met het invullen van de geboortedatum, postcodegebied (3190) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Kenmerken van de woning

  Wat je moet invullen: kenmerken woning, of je huis van steen of hout is gebouwd, oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en bouwjaar woning.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en de algehele afwerking van het huis.

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je treft hierna de beste woonhuisverzekeringen die overeenkomen met jouw zoekopdracht.

 5. Online afsluiten

  Een overstap van dekking of een module afsluiten kan iedereen zelf online regelen.

De kosten van een opstalverzekering

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Hoogvliet Rotterdam? De modale polissen liggen tussen de €9,25 tot €13. De exacte premie varieert per type huis en situatie. De volgende zaken spelen een rol:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Leeftijd woning
 • Omgeving
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe bekijk ik een voordelige woonhuisverzekering voor woningen in Hoogvliet Rotterdam? Dit is kinderspel: klik meteen door naar de vergelijker. Definieer jouw woning, bepaal welke dekkingen je wilt, vergelijk de prijzen en kies de goedkoopste aanbieder. Wat dacht je bijvoorbeeld van Klaverblad Verzekeringspakket Royaal en/of Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk). Kom je er zelf niet uit? Maak een afspraak met een verzekeringskantoor in Hoogvliet Rotterdam.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Direct de beste opstalverzekering in Rotterdam afsluiten? Stap over naar de meest populaire of de meest betaalbare maatschappij voor postcode 3190, 3191, 3192, 3193, 3194, 3196.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Zuid-Holland in september 2021

 • HEMA Inboedelverzekering
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Turien & Co Inboedelverzekering Premium
 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)

Extra voordeel met een woonverzekering

Naast een opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Doorgaans wordt geadviseerd allebei deze producten aan te vragen bij één maatschappij. Bij schades rondom je woning, vormen er geen meningsverschillen over wie precies wat gaat vergoeden.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Combinatievoordeel
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
Er bestaan nog een aantal vergoedingen die jij kunt aanklikken. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering in de regel in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Andere opties zijn: ongevallenverzekering, huisdierenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

Zo’n all-risk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en verzekert jou tegen ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Je kunt dan denken aan diefstal, ontploffing, brand, wateroverlast en wateroverlast, olie, rook en roet, schroeien of smelten, blikseminslag. Belangrijk: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schade ontstaan door overstromingen, constructie- of installatiefouten, atoomkernreacties, normaal huishoudelijk gebruik of weersinvloeden, ongedierte of schimmel, bevroren leidingen, grondwater in de woning, vocht dat door de muren komt en schade aan het glas of de fundering wordt meestal niet gedekt. Hieronder tref je nuttige details over een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Om die reden vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Heb je panelen op een huurwoning? Ook dan kan je ze verzekeren aan de hand van het huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is meestal niet aan de orde.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door bijv. brand of vandalisme zit doorgaans in de verzekering. Toch, een ruit die perongeluk wordt ingegooid wordt niet meegenomen door de opstalpolis. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Garage of bijgebouwen
  Zo’n volière, overkapping, schuur, garage en losse ruimtes / vertrekken vind je doorgaans standaard in de dekking. Let op: neem bijgebouwen wel mee in het aantal M2. Diverse aanbieders werken met een maximum aantal M2 voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. De meeste verzekeraars keren vergoedingen uit bij schade in of rondom de tuin, zoals schade aan bloemen planten. Mogelijk heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Rotterdam Centrum, Delfshaven, Overschie, Noord, Hillegersberg-Schiebroek, Kralingen-Crooswijk, Feijenoord, IJsselmonde, Pernis, Prins Alexander, Charlois, Hoogvliet, Hoek van Holland, Spaanse Polder, Nieuw Mathenesse, Aalhaven-Eemhaven, Vondelingenplaat, Botlek-Europoort-Maasvlakte, Rotterdam-Noord-West, Rivium, Bedrijventerrein Schieveen, Rozenburg.

‘Een totale woonverzekering voor alles

S. van den Velden, Hoogvliet Rotterdam (september 2021)