Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Maasvlakte Rotterdam

Met een opstalverzekering in Maasvlakte Rotterdam – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker je schades gericht aan jouw woning wat gerelateerd is aan onder andere wateroverlast, storm (vanaf windkracht 7), brand, schade door olie, rook en roet. Onder opstal verstaan we alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Neem nou de zonnepanelen , en ook vaste muren. Het is niet verplicht, maar vaak wel een goed idee. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Met behulp van ons vergelijkscript vergelijk jij eenvoudig alle belangrijke opstalverzekeringen van erkende assuradeurs zoals o.a. ZLM, ANWB of Lancyr op premie en dekking. Prijzen verschillen per regio. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Maasvlakte Rotterdam, gemeente Rotterdam, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteRotterdam
(Net) nummer0181 (+31181)
Bewoners 629606
Postcodegebieden3198
BuurtschappenRotterdam
Plaatsen in de regioverzekering-europoort-rotterdam, opstalverzekering-pernis-rotterdam, polis-rotterdam-albrandswaard, verzekering-bleskensgraaf, woonhuisverzekering-bleskensgraaf en hoogvliet-rotterdam
opstalverzekering-maasvlakte-rotterdam

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Maasvlakte Rotterdam, september 2021

De woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Voorbeelden zijn schade door ontploffing, wateroverlast, aanrijding en aanvaring, blikseminslag. Niet vergeten: Deze module sluit je af voor schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Bijvoorbeeld de open haard. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (daarmee dek jij waardevolle “losse” items zoals fornuis of contant geld en waardebonnen). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Maasvlakte Rotterdam? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Dekking: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Uitkeringen:Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Recensies: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Premie: Aan welke kosten moet je denken?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
Zodra jij de opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Maasvlakte Rotterdam, is het aan te raden om verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Maasvlakte Rotterdam. Als je schades in huis hebt veroorzaakt (door bijv. situatie als een flinke storm (vanaf windkracht 7), een omgevallen boom, inbraak en diefstal, blikseminslag), dan horen natuurlijk de schade-uitkeringen en helpdesk in orde te zijn. Dankzij onze service-tool kan je hier zelf achter komen. De tarieven van maatschappijen zoals OHRA en ASR Verzekeringen schommelen tussen €5,5 tot €10,75. Voer in de bovenstaande vergelijker je complete wensenlijstje in, neem alle premies door, en filter pas hierna op prijs. Op die manier voorkom je onderverzekering. Bekijk ook ZLM dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Basisgegevens invullen

  Start met het invullen van de geboortedatum, regio (3198) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Beschrijving van je woning

  Benodigde info: type huis, bouwconstructie (dak), oppervlakte, aantal kamers en opleverdatum van de woning.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en de mate van afwerking.

 4. Premies berekenen

  Je opent hierna de actuele woonhuisverzekeringen die matchen met de opgegeven info.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Een overstap van dekking of een module afsluiten is online binnen 5 minuten geregeld.

Wat kost een opstalverzekering?

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Maasvlakte Rotterdam? De gemiddelde premies zitten maandelijks tussen €7,75 – €13,75. De exacte premie is voor iedereen weer anders. De volgende zaken spelen een rol:

 • Soort dekking
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Opleverdatum
 • Postcode
 • Eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg ontdek ik de voordeligste woonhuisverzekering voor mijn huis in Maasvlakte Rotterdam? Het is simpel: start de opstal vergelijker. Definieer jouw woning, bepaal welke dekkingen je wilt, check alle kosten, en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Wat dacht je bijvoorbeeld van De Goudse Inboedelverzekering en Allianz Woonhuisverzekering (EUG). Liever laten adviseren? Maak een afspraak met een verzekeringskantoor in Maasvlakte Rotterdam.

Start vergelijken

Online de beste opstalverzekering in Rotterdam afsluiten? Ontdek de beste of de meest betaalbare verzekeraar voor de buurt 3198, 3199.

Bekijk deze woonverzekeringen in Zuid-Holland in september 2021

 • nowGo Inboedelverzekering Comfort
 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)
 • Univé Inboedelverzekering (AR)
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)
 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)

Nog meer korting met een woonverzekering

Naast een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Doorgaans wordt geadviseerd een combinatie van deze polissen te regelen bij één assuradeur. In het geval van schade rondom je woning, ontstaat er geen gedoe over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Combinatie-korting
 2. Één aanspreekpunt
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
Wellicht vind jij meer interessante vergoedingen die je kunt combineren. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering in de regel in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: caravanverzekering, huisdierenverzekering, ongevallenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, motorverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

Een allrisk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en dekt alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Denk aan voorvallen als blikseminslag, aanrijding en aanvaring, wateroverlast, inbraak of schroeien of smelten, een omgevallen boom, blikseminslag, wateroverlast. Let op: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schades die wordt veroorzaakt door normaal huishoudelijk gebruik, slecht onderhoud, overstromingen, atoomkernreacties of ongedierte of schimmel, rook en roet uit open haard, storm en wind onder de windkracht 7, vocht dat door de muren komt, weersinvloeden en schade aan fundering / glas zit vaak niet inbegrepen. Verderop ontdek je meer informatie over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Zodoende dekt de opstalverzekering deze voor jou. Woon jij in een huurhuis? Ook dan kan je ze verzekeren door het huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is vaak geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas door iets als brand of ontploffing is vaak inbegrepen. Let op, een ingegooide ruit valt niet onder de woonverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Losse gebouwen / garages
  Een schuur, tuinhuisje, garage, volière en opzichzelfstaande hokken vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Stelregel: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Enkele aanbieders stellen beperkingen aan het aantal M2 voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Bijna alle verzekeraars keren vergoedingen uit bij schade in de tuin aan zaken als het zwembad. Misschien is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Een uitkomst in buurten als: Rotterdam Centrum, Delfshaven, Overschie, Noord, Hillegersberg-Schiebroek, Kralingen-Crooswijk, Feijenoord, IJsselmonde, Pernis, Prins Alexander, Charlois, Hoogvliet, Hoek van Holland, Spaanse Polder, Nieuw Mathenesse, Aalhaven-Eemhaven, Vondelingenplaat, Botlek-Europoort-Maasvlakte, Rotterdam-Noord-West, Rivium, Bedrijventerrein Schieveen, Rozenburg.

‘Alles losse verzekering samengevoegd in 1 pakket

Dhr. van Leeuwen, Maasvlakte Rotterdam (september 2021)