Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Vondelingenplaat

Aan de hand van een opstalverzekering in Vondelingenplaat – ook wel woonhuisverzekering – verzeker je schades gericht aan jouw woning als gevolg van situaties als aanrijding en aanvaring, vandalisme, inbraak, storm (vanaf windkracht 7). Met opstal bedoelen we alles wat vast zit aan de woning. Bijvoorbeeld geplante bomen, en ook de riolering. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar beslist wel aan te raden. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Jouw huis is je toch heel wat waard? Door middel van onze vergelijker vergelijk jij online de best beoordeelde opstalverzekeringen van betrouwbare bedrijven zoals o.a. Generali, Centraal Beheer of Klaverblad op prijs en kwaliteit. Tarieven wisselen per postcodegebied. Kies een geschikt woonpakket in Vondelingenplaat, gemeente Rotterdam, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteRotterdam
(Net) nummer010 (+3110)
Bewoners 629606
Postcodegebied3195
BuurtschappenRotterdam
Plaatsen in de buurtverzekering-pernis-rotterdam, opstalverzekering-rotterdam-albrandswaard, polis-hoek-van-holland, verzekering-langerak, woonhuisverzekering-langerak en rhoon
opstalverzekering-vondelingenplaat

Woonhuisverzekering vergelijken in Vondelingenplaat, september 2021

Een woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Dat kan gaat om schade door schade door olie, rook en roet, aanrijding en aanvaring, storm (vanaf windkracht 7), blikseminslag. Noemenswaardig: Dit type verzekering verzekert alleen een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Zoals de waterafvoer. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (met zo’n polis krijg je een uitkering voor “losse” spullen als DVD-speler of een kapotte TV). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Vondelingenplaat? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Modules: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Klantenservice: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Beoordeling: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Kosten: Aan welke kosten moet je denken?
 • Eigen risico: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
Als je een opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Vondelingenplaat, raad men altijd aan niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Vondelingenplaat. Als je problemen in de woning krijgt (denk aan brand of explosie, een omgevallen boom, blikseminslag, vandalisme), dan horen in het bijzonder de schade-uitkeringen en helpdesk picobello voor elkaar te zijn. Met behulp van onze vergelijker vind je direct uit welke optie bij je past. De maandelijkse premies aanbieders zoals Lancyr en Reaal schommelen tussen €7,75 – €10. Voer bovenaan in de tool je complete wensenlijstje in, check de maandelijkse kosten, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Zo heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: Univé dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, postcodegebied (3195) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Kenmerken van de woning

  Bijvoorbeeld: type woning, dakconstructie (plat, riet), aantal kamers, totale oppervlakte en bouwjaar woning.

 3. Afwerking van jouw huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je ziet in de volgende stap de beschikbare woonhuisverzekeringen die voldoen aan jouw zoekopdracht.

 5. Polis afsluiten via internet

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

De kosten van een opstalverzekering

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Vondelingenplaat? De gemiddelde polissen schommelen tussen €9 en €12,5. De hoogte van de premie is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Soort dekking
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Leeftijd woning
 • Postcode
 • Vrijwillig eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg bekijk ik een voordelige woonhuisverzekering voor mijn huis in Vondelingenplaat? Dit is kinderspel: open de vergelijkingstool. Vul de gevraagde gegevens in, bepaal welke dekkingen je wilt, bekijk de prijzen, en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Jij kan woonpakketten vinden als nowGo Woonverzekering Bewust en InShared Opstalverzekering. Heb je hulp nodig? Ga dan naar een verzekeringsadviseur in Vondelingenplaat.

Start vergelijken

Online de beste opstalverzekering in Rotterdam afsluiten? Stap over naar de best beoordeelde of voordeligste polis voor regio 3195, 3196.

Veel gekozen woonverzekeringen in Zuid-Holland in september 2021

 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair
 • Klaverblad Verzekeringspakket Budget
 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk)
 • Lancyr Woonhuisverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)

Extra voordeel met een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Wat in de regel aanbevolen wordt is allebei deze producten onder te brengen bij dezelfde assuradeur. Bij constatering van schade aan je huis, kom je niet in onenigheid over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Alles-in-1-korting
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. 1 duidelijke factuur
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
Wellicht vind jij meer interessante verzekeringen die je kunt combineren. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Maar ook zit de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. gewoonlijk in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Andere mogelijkheden zijn: caravanverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

Zo’n all-risk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en verzekert jou tegen elk van buiten komend onheil. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Je kunt dan denken aan diefstal, storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast, brand of schroeien of smelten, een omgevallen boom, olie, rook en roet, brand of explosie. Goed om te weten: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schades die wordt veroorzaakt door atoomkernreacties, normaal huishoudelijk gebruik, roekeloosheid en opzet, aardbevingen of weersinvloeden, vocht dat door de muren komt, rook en roet uit open haard, grondwater in de woning, bevroren leidingen en fundering- of glasschade zit vaak niet inbegrepen. Hieronder tref je nuttige details over onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Hierom vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Huur je? In dat geval kan je dit regelen via het onderdeel huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is vaak niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade als resultaat van bjiv. storm of inbraak is in algemene zin vaak gedekt. Toch, een ruit die perongeluk wordt ingegooid is in de regel niet inbegrepen in de opstalpolis. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Garage of bijgebouwen
  Een schuur, overkapping, volière, tuinhuisje en losse ruimtes / vertrekken zijn standaard meeverzekerd. Belangrijk: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Een aantal assuradeurs stellen een max. aantal vierkante meters voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. De meeste verzekeraars staan garant voor de kosten van schade in of rondom de tuin, zoals schade aan schuurtjes. Wellicht is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Een uitkomst in buurten als: Rotterdam Centrum, Delfshaven, Overschie, Noord, Hillegersberg-Schiebroek, Kralingen-Crooswijk, Feijenoord, IJsselmonde, Pernis, Prins Alexander, Charlois, Hoogvliet, Hoek van Holland, Spaanse Polder, Nieuw Mathenesse, Aalhaven-Eemhaven, Vondelingenplaat, Botlek-Europoort-Maasvlakte, Rotterdam-Noord-West, Rivium, Bedrijventerrein Schieveen, Rozenburg.

‘Vroeger bij een adviseur, nu heb ik alles zelf geregeld

Dhr. van Leeuwen, Vondelingenplaat (september 2021)