Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Strijensas

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Strijensas – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – verzeker jij de schades aangaande een huis die ontstaan zijn door o.a. inbraak, storm (vanaf windkracht 7), blikseminslag, ontploffing. De term opstal betekent; de dingen die vast aan de woning zitten. Neem nou de hal, en tevens het kozijn. Het is geen vereiste, maar vaak wel een goed idee. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Jouw huis is je toch heel wat waard? Via onze vergelijker vergelijk je gemakkelijk de meeste opstalverzekeringen van professionele verzekeraars als Verzekeruzelf.nl, Allsecur of REAAL Verzekeringen op service en prijs. Premies variëren per postcode. Kies een geschikt woonpakket in Strijensas, gemeente Strijen, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteStrijen
Regionummer078 (+3178)
Bewoners 8766
Postcodegebied3292
BuurtenStrijen
Plaatsen in de regioverzekering-klaaswaal, opstalverzekering-heinenoord, polis-goudswaard, verzekering-stellendam, woonhuisverzekering-stellendam en westmaas
opstalverzekering-strijensas

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Strijensas, maart 2023

Zo’n woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door schade door olie, rook en roet, ontploffing, diefstal, wateroverlast. Goed om te weten: Deze dekking is er alleen voor een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Bijvoorbeeld de open haard. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (daarmee krijg je een uitkering voor “losse” spullen zoals wasmachine of een defecte televisie). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Strijensas? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Dekking: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Claims: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Meningen: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Prijzen: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
 • Eigen risico: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
In de situatie dat je een opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Strijensas, is het handig verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Strijensas. In een scenario dat er iets met jouw huis gebeurt (denk aan blikseminslag, een omgevallen boom, brand of explosie, wateroverlast), dan horen in het bijzonder de dekking en de service in orde te zijn. Dankzij ons vergelijkscript kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De maandelijkse premies verzekeraars als InShared en Centraal Beheer liggen tussen de €5,5 tot €14. Vul hierboven je complete wensenlijstje in, check de maandelijkse kosten, en vergelijk pas hierna op prijs. Op die manier heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: SNS pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Basisgegevens invullen

  Begin met jouw geboortedatum, regio (3292) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Beschrijving van je woning

  Benodigde info: beschrijving huis, of je huis van steen of hout is gebouwd, oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en datering van het woonhuis.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en de mate van afwerking.

 4. Premies berekenen

  Je ziet nu de actuele opstalverzekeringen die passen bij jouw filters.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen kan iedereen zelf online regelen.

Wat kost een opstalverzekering?

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Strijensas? De “normale” polissen variëren tussen de €9,5 – €11,75. Het daadwerkelijke tarief is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. De volgende zaken spelen een rol:

 • Type dekking
 • Verzekerd bedrag
 • Opleverdatum
 • Postcode
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier bekijk ik de voordeligste woonhuisverzekering voor ons huis in Strijensas? Dat is gemakkelijk: navigeer naar de vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, kies de gewenste dekking, vergelijk de prijzen en kies de goedkoopste aanbieder. Voorbeelden van pakketten zijn ANWB Inboedelverzekering of juist De Nederlanden van Nu Opstalverzekering. Kom je er zelf niet uit? Je kunt ook terecht bij een verzekeringsadviseur in Strijensas.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Meteen de beste opstalverzekering in Strijen afsluiten? Stap over naar de best beoordeelde of laagst geprijsde polis voor postcode 3292.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Zuid-Holland in maart 2023

 • Univé Inboedelverzekering (AR)
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebreid
 • HEMA Inboedelverzekering
 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)
 • Bovag Thuispakket (EUG)
 • Bovag Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering

Nog meer korting met een woonverzekering

In aanvulling op een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Wat wij aanraden is allebei deze producten aan te vragen bij 1 aanbieder. Bij constatering van schade m.b.t. je huis heb je minder te maken met bonje over wie welke schade vergoedt.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Woonpakket-aanbieding
 2. Één aanspreekpunt
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Grip op de kosten
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
Er bestaan nog een aantal vergoedingen die je kunt combineren. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering gewoonlijk in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Wat je ook steeds meer ziet: brommerverzekering, caravanverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

De populaire allrisk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en biedt garantie voor vrijwel elke soort schade. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Denk dan aan ontploffing, brand, diefstal, blikseminslag of een omgevallen boom, inbraak en diefstal, olie, rook en roet, een flinke storm (vanaf windkracht 7). Niet vergeten: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schade door normaal huishoudelijk gebruik, roekeloosheid en opzet, oorlogsgeweld, atoomkernreacties of vocht dat door de muren komt, grondwater in de woning, rook en roet uit open haard, storm en wind onder de windkracht 7, ongedierte of schimmel en schade aan fundering / glas wordt meestal niet gedekt. Onderstaand vind je nuttige details over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Om die reden zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Woon jij in een huurhuis? Je kunt ze verzekeren via het zogenaamde huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is meestal overbodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door o.a. vandalisme of brand zit vaak bij de polis in. Let op, een bal of ladder door een ruit valt niet onder de opstalverzekering. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Bijgebouw / garage
  Een tuinhuisje, volière, overkapping, schuur en opzichzelfstaande hokken vind je doorgaans standaard in de dekking. Belangrijk: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Diverse partijen stellen een max. aantal vierkante meters voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Veel verzekeraars dekken de kosten van schades in de tuin aan bijv. bestratingen. Misschien is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Strijen en buitengebied.

‘Snel de goedkoopste verzekeraar gevonden

G. Hermans, Strijensas (maart 2023)